![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
26 Temmuz 2014' den Acı Süs Biber (Sn. bahcedenn) ![]() Mini Yuvarlak Biber (Sn. sevoş) ![]() Maraş Biberi (Sn. üzüm) ![]() Arnavut Biberi (Sn. loveforlife) ![]() Düzenleyen heyyamola : 03-08-2014 saat 22:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
27 Temmuz 2014' den Naturel Kabak (Sn. bahcedenn) ![]() Lif Kabağı (Sn. h_dogan) ![]() Susak (Sn. sevoş) ![]() Mikrop Domates (Sn. malbman) ![]() Mikropluğu küçüklüğünden... Yakından bakalım. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Antep Biberi (Sn. SDurul) görseli karışmış olabilir mi? Geçen seneki etkinlikte paylaştığım Salkım Süs Biberi'ne yapısal olarak çok benziyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Spagetti Kabak
Çapraz tozlaşma olan Spagetti Kabak'tan 4 meyve hasat ettikten sonra tohumluk ayırmıştım, çok güzel gelişti ve 3-4 kg kadar oldu. Tohumluk bıraktıktan sonra oluşan dişi çiçekler haliyle ölüyor. Ama verimli bir çeşit elde edeceğiz gibi. Etkinlikte paylaşıma açmalımıyım sizce? Yoksa açılım yapıp yapmayacağını 1-2 yıl gözlemleyip ondan sonra mı paylaşmalıyım? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Tohum Takas Etkinliğinden Edindiğimiz Tohumların Pişirilmesi :)
Eee o kadar zahmetlerden sonra biraz da işin pişirme kısmından bahsedelim. Mangal üstü fasulye yemeği ve kabak kızartması yaptık. Biraz duman altı ve ateşe yakın olmak dezavantaj ama bu eziyete rağmen bu lezzete değer. Ocakta pişen herşey çok lezzetli oluyor, tavsiye ederim. Tepeköy ve Şenberber fasulyeleri... ![]() ![]() ![]() ![]() Çekirdeklik kabak ve diğer kabaklar... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Antep Biberi (Sn.SDurul) ![]() Salkım Süs Biber (Sn. limon_sever) ![]() 15 gün geç şaşırtılan seradaki hali (Salkım Süs Biber) ![]() Çiçek yapısı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
|
Bu resimde gosterdiginiz cesit, Anteplilerin pul biber yaparken icine kattiklari ve yaglik olarak da kullanilan tatli biber olsa gerek (sanirim Bursa Biberi olarak da geciyor). Esas pul biberlik olan aci biber, sekli dolmalik olan... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|