![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn esgül, sizlerde emek emek ekip yetiştirdiklerinizi sağlıkla ve keyifle yiyin inşallah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
.
Tohum takastan sn.meyvelitepe'den gelen kerevizler. Soru ve cevaplar için buraya bakabilirsiniz: Kereviz Yetiştiriciliği (Apium graveolens) Düzenleyen malina : 30-05-2014 saat 14:58 Neden: Link eklendi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2014
|
birçok doğa severi burda görmek ne güzel birşey. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatör
|
Sn. MeyveliTepe'den gelen Limon domatesten ilk olgunlaşan meyve. ![]() Bunlar da San Marzanolardan.. ![]() Eklenti 498621 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Resimden anladığım kadarı ile bitkiniz çiçeklenmeye başlamış ve tohuma kalkıyor. Umarım diğerlerinde bu durum erkenden oluşmaz. Bu bitki için önemli olan çiçek açmadan evvel bitkinin yapraklarının kurutulmasıdır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderatör
|
Yalnız sadece fotoğrafını çektiğim çiçek açıyor diğerlerinde tomurcuk yok yaprakları da daha açık renkli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bahcedenn, Ronde de Nice Kabak'tan bir adet yetiştiriyorum. Tanıtım sayfasında fazla yer kaplamadığından bahsetmişiniz. Ama benim yetiştirdiğim sanki fazla değil hiç yer kaplamıyor gibi. Bir karış eninde nerdeyse bitki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Sayın Meyveli Tepe den gelen kalıcı ıspanak.Çıkarttığım bahçe planı olmasa pazı mı ıspanak mı ayırt edemeyeceğim.Dış yapraklarından topluyorum.Çoştukça coşuyor. ![]() Sayın Heyyemola dan gelen kırmızı saplı pazı.Bir kök çıktı ama bize yetiyor. ![]() Sayın Bahçedenn den gelen pazı ve çıbrıka.Bu arada çıbrıkanın diğer adının zahter olduğunu okudum.Zengarden dan zahter almıştım.Kokuları aynı ama yaprak şekilleri farklıydı. ![]() Buda mutfağım geldikleri hali. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Çıbrıkanın resmi |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Bana gelen tohumları hafif aralıklarla ektim.Zannedersem pek fire vermedi çünkü baya sık oldular.Sadece hayvan gübresi verdim.Tek kök değil sanırım hepsi ayrı ayrı kökler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili esgül73 çıbrika çok güzel görünüyor tek kök müdür? merak ettim |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2013
|
Arakdaşlar bir sorum var domateslerle ilgili; Örneğin sarısalkım domatesimin üzerinde 50 tane çiçek avrdı, tek kök ve 3 gövedede ancak çiçeklerinin çoğunu dökmüş, bu süreç normal midir? topu topu 10 tane çiçek kalmış, 12li çiçekli dalda 2-3 tane anca domates tutuyor. Budama mı yapmalıyım alt sürgünlerden acaba? Cevaplandırırsanız sevinirim. Not: Mini kiraz domatesler seneye yerini kesinlikle hak etti şimdiden ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Moderatör
|
Hava çok dengesiz bence o yüzden bendeki domateslerde de çiçek tutumu zayıf. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Sayın sigacık'ın paylaştığı çeşme pembe domates sırık mı oturak mı, bilen var mı acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Bildigim kadariyla oturak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Çekirdeklik Kabak Erkek çiçek 5 gün önce açmış ve kapanmıştı. Dün açmamış bu dişi çiçeğe, kapanmış erkek çiçek ile tozlaştırma yaptım. Tozlaşıp tozlaşmadığını bilmiyorum. Bahçede ilk kabak çiçekleri bunlar. Şansa kaldı. Bu arada yaprak iriliğinden de bahsedeyim, diğer kabakların iki katı genişliğinde yaprakları var. ![]() Early Golden Summer Crookneck Şimdilik bir sıkıntı yok. Güzel gelişiyor. ![]() Domates ?. İlk çiçek salkımlarında epey çiçek var. 2.3. ve 4. salkımlar oluştu. Ama onların tomurcuk sayısı yarı yarıya. Şimdiden kocaman bir bitki oldu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-07-2012
|
Oturak Sn . Yagmur Saygilar |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2013
|
Gerçekten domateslerim yağmurun etkisiyle görüntü itibariyle hayıtı andırmaya başladı. ![]() 40 cm arayla diktiydim aralarına biber de serpiştirdiydim, gömüldüler gittiler ![]() Çeşme pembe domtes sanırım yarı sırık, bendeki gelişimleri bu şekilde ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Çeşme pembeyi sormamın sebebi; sırık olan domateslerin hepsi koltuk alma denilen kısımları yeni bir dal şeklinde büyüyüp gelişirken, çeşme pembenin koltuk alınacak kısımları direk çiçekli olarak uzamıştı bende dokunmamıştım hiçbirine. Boy olarak sırık olanlarla aynı durumda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Son bir haftadır şiddetli yağan yağmur ve dolu nedeniyle güç bela çimlendirip şaşırttığım pek çok bitkiyi henüz fide aşamasında yitirdim. Artık bahçe ve saksılarda geriye neler kaldı bilemiyorum. Yarın yağmur yok gibi görünüyor, gidip son hallerine bakacağım. Umarım üç beş birşey kalmıştır da en azından onlardan tohum elde edip bu yıl tohum takasa yollayabilirim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
1 Haziran 2014' den Chocolate Habanero Biber (Sn. bahcedenn) ![]() Yabani Roka - Wild Rocket (Sn. MeyveliTepe) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|