Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi heyyamola
Sizin tanıtım sayfanızda belirttiğiniz gibi hepsi de dolmalık tipinde, yeknesak biberler alamadık. Ben asıl acı mı-tatlı mı, acıysa ne kadar acı? Onu merak ediyorum.
|
O tohumlardan büyüyen biberlerin hepsi fotoğrafladığınız biber gibi mi, anlayamadım.
Geçen sene Antep biberleri kızarmadan havalar soğumuş ve biz biberleri yeşilken toplamıştık. Dolayısıyla salçaya katamadık ve onlardan dolma yaptık. Hatırı sayılır derecede acıydı.
Tohum Takas Etkinliğinden edindiğimiz bazı tohumların gelişimi.
Spagetti kabak. Sn. limon_sever.
Sanırım yine olmadı, geçen sene de ektiğim spagetti kabak tohumundan böyle bir sonuç almıştım. Tohumlarda karışıklık söz konusu değil, yüzde yüz eminim. Sanırım çapraz tozlaşma ürünü.
Yaprak yapısı.
Kına. Sn heyyamola, Sn pares.
Aslanağzı. Sn hdogan.
