agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Fotoğraf Yarışmaları > 2009
(https)

Anket Sonuçlarını Göster: Kiraz [Temmuz 2009]
caucasus - Kiraz. 5 11.63%
Derya Özen - Sarıkoz Vişneleri 4 9.30%
k0900 - Yağmurdan Sonra Kiraz 17 39.53%
Kılınç - Kirli Güzeller 1 2.33%
Mehmeh Eskizara - Dalda Kiraz 16 37.21%
Oy Verenler: 43. Bu ankete oy veremezsiniz

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-08-2009, 20:05   #23
Ağaç Dostu

DarkYES's Avatar

Giriş Tarihi: 28-08-2004
Galeri: 363
Sayın Arzu Kırlangıç,

Alıntı:
Beni üzen fotoğrafımın finale kalıp kalmamış olması değil, bu yorumları okumak oluyor. Forum sayfasını açıp güzel paylaşımlarda bulunmak yerine kendimi tartışma içerisinde buluyorum.
demişsiniz. fakat benim yazdığım 33. mesaj sonrası

Alıntı:
Bu ayın yarışması için galeriye eklediğim fotoğrafıma Deliorman yorumunu yazmıştı. Örnek olarak benim fotoğrafımı da yazsa finale kalmayan fotoğrafım mı? Eleştirilecek. Yoksa meraklar mı yenilecek.
demişsiniz.
El insaf. Mevcut bir tartışma ile ilgili benim mesajımdan hemen sonra bir soru soruyorsunuz sonra da ben kendimi tartışma içerisinde buldum diyorsunuz. Peki o zaman bu ilk soruyu sormsaydınız. Kimse size durup dururken bir şey yazmadı.

Alıntı:
Yarışmalara çok istememe rağmen her zaman katılma imkânı bulamasam da oylamaya katılım konusunda aktif olmaya çalıştığımı belirtmek istemiştim. Benim içinde bir sakıncası yok ama konuyu neden genişletme ihtiyacı duydunuz anlamadım.
Kusura bakmayın ama şunu sormak zorundayım. Siz benim niye yazdığınızı ya da dillendirme ihtiyacı duyma sebebini anlamadığım cümleyi yazmasaydınız ben zaten bir şey yazmayacaktım ki? Şöyle bir geri dönüp bakar mısınız, eski yarışmalara. Kaç üye sizin yazdığınız gibi bir cümle yazmış. Kaldı ki ilgili kısım eğer sonrasında yukarıda alıntıladığım ikinci paragrafı içermeseydi belki hiç dikkat çekmeyebilirdi de.

Alıntı:
Anladığım kadarıyla cevabınız için Deliorman ın cevabını bekleyeceğim. Ben Deliorman a sorduğunuz sorunun açıklamasını değil kendi sorumun cevabını merak etmiştim.
Ben kendimi tartışmanın ortasında buldum dediğiniz bir konu için soru sormuşsunuz ben de size böyle bir soruya şu an cevap vermeyi düşünmediğimi, şu an devam etmekte olan bir süreçte alacağım bir cevap sonrası yapacağım açıklamının sizin sorunuz için de cevap niteliğinde olacağını yazmışım. Yani sizin sorunuzun cevabının beklediğim bir cevap sonrası yazacaklarımla cevaplanacağını yazmışım.

Hatta yazının sonunda "Benim de "Hangi fotoğraflar?" sorum bu sebeple sorulmuştur. Bu fotoğrafların ortaya çıkmasıyla ne olacağı ise sayın Deliorman eğer cevap verirse ortaya çıkacaktır." demişim. Bilmiyorum daha nasıl anlatabilirim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Arzu Kırlangıç Mesajı Göster
Sonuç olarak bahse konu fotoğraflardan birinin size ait olup olmaması bizim açımızdan önemli değildir.

Benim açımdan önemlidir.
??? Bizim açımızdan önemli değil. Sizin açınızdan önemlidir doğru ama zaten değerlendirme bizim açımızdan önemli olmadığını açıklama yönündeydi.
Yani fotoğraf sahibi üyenin kim olduğunun seçim açısından bizi bağlamadığını anlatmaya çalışmıştım.

Alıntı:
Bu konuda bende hemfikirim zaten. Aksini yazmadım. Bunu neden belirtme ihtiyacı duydunuz anlamadım.
Siz durumu şaka malzemesi yapıp gülümseyebilesiniz diye

Alıntı:
Hangi cümleme dayanarak bunu yazdığınızı anlamıyorum. Sadece hissiyatlarınızla söz konusu bile yapmadığım ve somut olmayan bir sürü nedenleri sıralamışsınız. Afakî iddialarınızı kabul etmiyorum. Sanki böyle bir şeyi söyleyip savunuyormuşum gibi varsayımlarınızla beni kırıyorsunuz. Ne kırmak nede kırılmak istemiyorum. Lütfen okuyanları yanıltmayın. Ben böyle bir şey ileri sürmedim.
Her ne kadar siz ben kendimi tartışmanın içinde buldum deseniz de yazdığınız iki paragraflık yazıyla konuya dahil olmak isteyen sizsiniz.
Bunun yanında yazdığınız ikinci paragraftaki "Bu ayın yarışması için galeriye eklediğim fotoğrafıma Deliorman yorumunu yazmıştı. Örnek olarak benim fotoğrafımı da yazsa finale kalmayan fotoğrafım mı? Eleştirilecek. Yoksa meraklar mı yenilecek." cümlenizle -ben yanlış anlamış olabilirim- "Deliorman böyle dese ne olacak?" şeklinde bir soru sormadınız mı?

Alıntı:
Fotoğrafınızı seçilmemesi sebebiyle siz veya sayın Deliorman üzgün/kızgın/kırgın veya benzeri duygular içerisinde olabilirsiniz. Benim aklıma gelmeyen başka duygu veya düşünceler yüzünden finale kalamadığınız için bir tepki de verebilirsiniz.
Bu cümleyle olaya dahil olduğunuz için sizi ve sayın Deliorman'a aynı anda hitap etmişim kusura bakmayın.
Alıntıladığınız cümlenin devamındaki iki örneğe bakarsanız sizin yazdığınız değil sayın Deliorman'ın yazdığı cümle genişletilerek örneklenmiş ve yazılanlar size değil, ona ait cümlelere ilişkin açıklamalar içermektedir.

Alıntı:
Afakî iddialarınızı kabul etmiyorum. Sanki böyle bir şeyi söyleyip savunuyormuşum gibi varsayımlarınızla beni kırıyorsunuz. Ne kırmak nede kırılmak istemiyorum. Lütfen okuyanları yanıltmayın. Ben böyle bir şey ileri sürmedim.
Peki sürmediniz.

DarkYES Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025