Deliorman,
Bir suçlamada/eleştirde bulunuyorsunuz,
Alıntı:
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Deliorman
Hiç bir özelliği olmayan resimler finale kalmış, çok daha özel ve göz dolduran çalışmaların hakkı çöpe gitmiş 
Sayın Deliorman, çok daha özel ve göz dolduran çalışmalara 2-3 örnek verebilir misiniz?
Sevgi, Saygı
|
Size bir soru soruyorum ki bu rahatsızlık belirtis değil sadece bir soru çünkü üstü kapalı bir eleştiri var,
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Deliorman
Emek verilmemiş, göze hitap etmeyen, basit basit resim, foto nasıl adlandırmak isterseniz; ile derece alındığını ve gözün gördüğü bu gerçek durumu neden kabul etmiyorsunuz. Sözüm bu düşünceme saygısızlık yapıp kendini saygılı zanneden üyelere. Bu da benim düşüncem ! ...ah ne güzel olmuş, ..süpersiniz ..bir numarasınız yalanları ile mi karşınıza çıksaydım. Ne görüyorsam onu değerlendiriyorum. Ortada emek olsaydı zaten bu mesajlaşmalar da olmazdı.
|
Böyle bir cevap veriyorsunuz. Kusura bakmayın ama rahatsız olan sizsiniz. Ben size açık, net ve basit bir soru soruyorum. Siz ise soruya cevap vermek yerine -ki soru da açık "daha özel ve göz dolduran çalışmalara 2-3 örnek verebilir misiniz?" - başka şeyler söylüyorsunuz.
Alıntı:
İğneyi kendime batırmama gerek yok. Biz toplum olarak özeleştiri yönümüzü biraz daha geliştirebilirsek daha anlaşılır, birbirini anlayabilen, tartışmalar ile karşı karşıya zıt olarak kalmak değil; ortak paydalar çıkarabiliriz.
|
Bunları kusura bakmayın anlayamıyorum. Soruya cevap vermeyen sizsiniz, diğer üyelerin tavrını eleştiren sizsiniz, ben sizin mesajınıza cevap yazarken yazdığınız mesajı silen sizsiniz. Eğer biraz samimi davransanız ve eleştirinizin arkasında dursanız zaten 2-3 fotoğraf ismi yazıp konuyu uzatmadan bitirebilirdiniz.
Daha sonra
Alıntı:
Beni bolca eleştiriyorsunuz, dikkat edersiniz ki tarafıma yöneltilen anlamsız ve kendi kurgunuz olan yazışmalarınız ile cevap anlamında ilgilenmiyorum.
|
Bunun ne olduğunu sormak istiyorum. Sizi eleştiriyorum. Doğrudur ki siz de bir şeyleri eleştiriyorsunuz. Hatta bu eleştiriniz yüzünden ben size sadece bir soru sorarken başka üyeler de sizin eleştiri tavrınızı eleştiriyor vs. vs.vs.
Fakat sonuçta size bir şeyler açıklamaya ve anlatmaya çalışıyorum. Fakat sizin yazdıklarınızla ilgili "anlamsız ve kendi kurgunuz " demiyorum. Bunu niçin yazdığınız açıklar mısınız? Cevap vermeyiniz ama en azından benim neyi kurguladığımı ya da anlamsız olan yazdıklarımı yazar mısınız?
Bu konu hakkında bir şeyler yazma sebebim sizin sorunuzdur. Kimsenin işi gücü yok da gelip size durup dururken bu kadar yazı mı yazacak? Eğer yazmak istemiyordanız ben de yazmayabilirim. İlk yazan sizsiniz, soruya cevap vermektense tepkili bir yazı yazan sizsiniz. Siz yazmazsanız zaten bir şey yazmama gerek yok.
Fakat lütfen yapacağınız eleştirilerde belirsizliği bol eleştiriler yazmayınız. Bunu yaptığınızda biz de size "Ne,nasıl,niçin?" vs. gibi sorular soracağızdır. Sonuçta 2-3 fotoğrafın ismini yazmış olsaydınız, şu an yukarıya bakınca gördüğümüz onlarca paragraftan oluşan yazılara zaman harcamamış olurduk.
Sevgi, Saygı