Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Tek tek yorumlara baktım, gözümden kaçmadıysa, sizden başka kimseye yorum yazmamış. Arkadaş listesine de (bugüne kadar) sadece sizi eklemiş.
Seçilen fotoğraflardan biri çıkıp, sizin fotoğrafınız seçilmiş olsaydı; yarışma, sorunsuz seçim yapan bir yarışma mı olacaktı? Ben de bunu merak ediyorum...
|
Hissi ve geçersiz sebepler ileri sürüyorsunuz. Yorumlarınızın üyeleri kışkırtacağını düşünüyorum.
Arkadaş olarak eklemiş, fotoğrafa yorum yazılmış ( Bunu mesajımda ilk belirten benim zaten. Gözünüzden kaçtı sanırım) Bu yazdıklarınızdan ne çıkarılmasını ya da ne çıkarmamı bekliyorsunuz. Kendimi sorunun sebebi olarak mı görmemi istiyorsunuz.
Sorunu çıkartan ben değilim. Bunu bana neden soruyorsunuz. Bu konuda merakınızı giderecek olan kişi ben değilim. Fotoğraf yarışmalarına ilk defa katılmıyorum. Ben çok güzel fotoğraflar çekerim, benim fotoğrafım en güzeli diye bir iddiada da bulunmadım. Yarışmayı ben kazanmalıyım diye bir hırsımda yok. Aksine benim için bir deneyim oluyor. Fotoğraf yarışmaları her ay düzenleniyor. Bir sefere mahsus bir şey değil ki. Her zaman katılma imkanı var zaten.
Beni üzen fotoğrafımın finale kalıp kalmamış olması değil, bu yorumları okumak oluyor. Forum sayfasını açıp güzel paylaşımlarda bulunmak yerine kendimi tartışma içerisinde buluyorum. Tartışmayı sevmiyorum. Forumda da bugüne kadar hiç kimseyle ne bir tartışmam oldu nede kimsenin kalbini kırdım. Taaki ilk 5 e giren erkek finalistlerden birinden anormal bir mesaj alana kadar.