View Single Post
Eski 08-08-2009, 11:14   #44
DarkYES
Ağaç Dostu

DarkYES's Avatar

Giriş Tarihi: 28-08-2004
Alıntı:
Soruyu nasıl sormam gerektiğini de yazmıştınız. Neden sildiniz?
Hatırlıyorsanız siz yazabilirsiniz.

Alıntı:
Amacınız forumda rahatsızlık veren bir konunun önüne geçmek mi? Bu konuda ne kadar istekli ve hevesli olduğunuzu düşünmek isterdim. Yazılarınız site kurallarını değil şahsi görüşlerinizi içeriyor. Yazılarınızı her defasında daha karmakarışık bir hale sokuyorsunuz.
Düşününüz o zaman. Amacım yapılan bir eleştiriyi somutlaştırmaktı. Şu an ise siz, yazılarınız site kurallarını değil şahsi görüşlenizi içeriyor diyorsunuz. Kural ihlali yapıldığını söylemedi ki kimse kimseye?! Burada yazılanları bir şeyleri anlatmak için ve açıklamak için yazmaya çalışıyorum.

Alıntı:
Yanlış bilmiyorsam forum yetkililerinden biri olarak sizin buna ayıracak zamanınız ve sabrınız vardır. ( Sonuçta gönüllü isteğiniz)
Gönüllü isteğim ya değil bu ayrı bir konu. Ama bakınız size cevap vermek için zaman harcanıyor demek ki değer veriliyor ya da önemseniyor söyledikleriniz. Söyledikleriniz silinmiyor ya da yazmanıza engel olunmuyor. Benim bu açıklamaları yapmaya ayıracak vaktim olmayabilir ya da o kadar sabırlı olmayabilirim vs. Bu da konumuzla alakalı değil. Zaten eğer sinirlenmiş olsam yazmanızı engellemek veya yazdıklarınızı silmek gibi bir yönteme baş vururum oysa ki ben sizle konuşmaya ve anlaşmaya çalışıyorum.

Alıntı:
Ama ben artık bir üye olarak arada fark olması adına size cevap yazmayacağım. Soğukkanlı olmak yerine üyeleri forumdan soğutma görevini üstlenmiş gibisiniz.
Yazın veya yazmayın, buradan insanları soğutmak gibi bir amacım olsa tavrım böyle olmazdı

DarkYES Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön