![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Kiraz [Temmuz 2009] | |||
caucasus - Kiraz. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 11.63% |
Derya Özen - Sarıkoz Vişneleri |
4 | 9.30% |
k0900 - Yağmurdan Sonra Kiraz |
17 | 39.53% |
Kılınç - Kirli Güzeller |
1 | 2.33% |
Mehmeh Eskizara - Dalda Kiraz |
16 | 37.21% |
Oy Verenler: 43. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Kiraz [Temmuz 2009]
Temmuz ayı yarışma konumuz: Kiraz (vişne de olabilir) Dalında, tabakta, kulak arkasında, ağzınızda ya da sizin aklınıza gelen bir yerde ![]() Yeter ki kiraz olsun... Bu yarışmaya 1 fotoğrafla katılabilirsiniz. Daha fazla yüklerseniz ilk yüklediğiniz fotoğraf esas alınacak, diğerleri silinecektir. Fotoğrafınızı galeride Bu ayın yarışması : Kiraz bölümüne ekleyebilirsiniz. agaclar.net yarışma kuralları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili malina, vişne fotoğrafıda olabilir mi? Bizim köyde çok fazla vişne olduğu için, ve kiraza göre daha fotojenik oldoğu için ![]() Düzenleyen Derya Özen : 06-07-2009 saat 14:50 Neden: Harf hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
Olur tabii... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-06-2009
|
ama bizim kirazlar bitti. (( toplarken bir kaç resim çektim ama öyle yarışmalık resimler değil. tabi onları da bulabilrsem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
agaclar.net
|
Yarışma için en uygunfotoğrafı sizin seçmenizi istiyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar ![]() SIMDI SEVISME VAKTI Çıplak heykeller yapmalıyım, Çırılçıplak heykeller Nefis rüyalarınız için Ey önünden geçen ak sakallı kasketli, Yırtık mintanından adaleleri gözüken Dilenci Sana önce Şiirlerin tadını Aşkların tadını Kitaplardan tattırmalıyım Resimlerden duyurmalıyım. resimlerden... Şu oğlan çocuğuna bak Fırça sallıyor Kokmuş manifaturacının ayağına Dörtyüzbin tekliğinden On kuruş verecek Seni satmam çocuğum Dörtyüzbin tekliğe, Ne güzel kasların var Ne güzel bileklerin Hele ne ellerin var, ne ellerin. Söylemeliyim, Yok Yok... meydanlarda bağırmalıyım. Bu küçük Güllerin buram buram tüttüğü Anadolu şehri kahvesinde Kiraz mevsiminin Sevişme vakti olduğunu. Resimler seyrettirmeli, şiirler okutturmalıyım Baygınlık getiren şiirler Kiraz mevsimi, kiraz Küfelerle dolu pazar. Zambaklar geçiriyor bir kadın. Bir kadın bir bakraç yoğurt götürüyor Sallıyor boyacı çocuğu fırçasını Belediye kahvesinde hâlâ o eski, o yalancı O biçimsiz bizans şarkısı. Sana nasıl bulsam, nasıl bilsem, Nasıl etsem nasıl yapsam da Meydanlarda bağırsam Sokak başlarında sazımı çalsam Anlatsam şu kiraz mevsiminin Para kazanmak mevsimi değil Sevişme vakti olduğunu... Bir kere duyursam hele güzelliğini, tadını, Sonra oturup hüngür hüngür ağlasam Boş geçirdiğim, bağırmadığım sustuğum günlere Mezarımda bu güzel, uzun kaslı boyacı çocuğunun Oğlu bir şiir okusa Karacaoğlan'dan Orhan Veli'den Yunus'tan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Katılan üyelerimize teşekkür ederiz... Ödülü kazananları belirlemek üzere, 7 gün süresince oy kullanabilirsiniz. Ödüller İçin Bkz.: http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=14388 Alfabetik Sırayla; ![]() caucasus - Kiraz. ![]() Derya Özen - Sarıkoz Vişneleri ![]() k0900 - Yağmurdan Sonra Kiraz ![]() Kılınç - Kirli Güzeller ![]() Mehmeh Eskizara - Dalda Kiraz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2007
|
yağmurdan sonrayı görünce gözüm kaldı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
|
Sarıkoz Vişneleri ile Dalda Kiraz arasında kaldım. İki fotoğrafa oy kullanma hakkımın olmaması çok kötü. (Herkesin iki oy hakkı olsun!) Oyumu Dalda Kiraz'a veriyorum. (Selis arkadaş, beğenin için teşekkürler!) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-07-2008
|
K0900 favorim, Gizemli **** utangaç kiraz yaprakların arkasından bakma öyle ![]() tek eleştrim makroyu tam olarak damlaya odaklasaydın mükemmel bir arka fon alırdın. Yinede süper diğer arkadaşlara haksızlık yapmayalım herkesin eline, gönlüne ve objektifine sağlık herşey gönlünüzce olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgi, Saygı |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Yorumunuzu alkışlıyorum ve katılıyorum kalanların içinde en güzeli k0900 ün resmi bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tabi ki bura da herkes istediği fotoğrafa oy verir. DarkYES'in dediği gibi bu fotoğrafları ben de çok merak ettim. Bir kaçını yazsa da biz de meraktan kurtulsak. Mümkünse tartışmayalım sadece Deliorman hangi resimler yazsın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
caucasus - Kiraz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
agaclar.net'te yapılan fotoğraf yarışması yarışmadan çok bir etkinlik. Bir çok arkadaş emek verdikleri ve beğendikleri fotoğraflarını ekliyorlar. Herkesin sizin gibi düşünmesini, sizin beğendiklerinizi beğenmelerini beklemeniz hiç doğru değil. Elbette eleştiri hakkınız var ancak siz eleştirinin sonuna bir de yok sayma eklemişsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elbette diğer fotoğraflardan beğendikleriniz olabilir ama bu size finalistlerin emeklerine saygısızlık yapma hakkını vermez diye düşünüyorum. Tüm arkadaşların ellerine sağlık. Birbirinden güzel fotoğraflar arasında seçim yapmak bir hayli güç... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|