View Single Post
Eski 07-08-2009, 16:21   #39
Arzu Kırlangıç
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-02-2008
Şehir: Antalya
Mesajlar: 438
Sayın Darkyes;
İki üyeye ortak olarak yazmış olduğunuz mesajınızın kendimle ilgili bölümüne cevap yazıyorum.

"Ancak beğendiğim fotoğrafların oylamasına katılırım. " ı özellikle niye belirttiğiniz bilmiyorum ama belirtme ihtiyacı duymuşsunuz. Bunun sakıncası yok demek suretiyle bu konuyu kapatmak istiyorum.

Yarışmalara çok istememe rağmen her zaman katılma imkânı bulamasam da oylamaya katılım konusunda aktif olmaya çalıştığımı belirtmek istemiştim. Benim içinde bir sakıncası yok ama konuyu neden genişletme ihtiyacı duydunuz anlamadım.

"Örnek olarak benim fotoğrafımı da yazsa finale kalmayan fotoğrafım mı? Eleştirilecek. Yoksa meraklar mı yenilecek." Bu iki cümleyi tam olarak anlayamadım yanlış anladıysam kusura bakmayın. Anladığım kadarıyla cevap vereyim. Sayın Deliorman'a bu soru meraktan değil bir itham da/eleştiri de bulunduğu için sorulmuştur… Bu fotoğrafların ortaya çıkmasıyla ne olacağı ise Sayın Deliorman eğer cevap verirse ortaya çıkacaktır.

Anladığım kadarıyla cevabınız için Deliorman ın cevabını bekleyeceğim. Ben Deliorman a sorduğunuz sorunun açıklamasını değil kendi sorumun cevabını merak etmiştim.

Sonuç olarak bahse konu fotoğraflardan birinin size ait olup olmaması bizim açımızdan önemli değildir.

Benim açımdan önemlidir.

Size ait fotoğraf finale kalan fotoğraflardan önce yapılan ön seçimde 9 fotoğraf arasına kalmış ama finalekalmamıştır. Sonuçta finale kalamayan başka fotoğraflarda var ki daha önce de bu durum doğal olarak yaşanmıştır. Bundan sonra da katılan tüm fotoğrafları oylamaya dahil etmeyeceğimiz için bu şekilde devam edecektir.

Bu konuda bende hemfikirim zaten. Aksini yazmadım. Bunu neden belirtme ihtiyacı duydunuz anlamadım.

Fotoğrafınızı seçilmemesi sebebiyle siz veya sayın Deliorman üzgün/kızgın/kırgın veya benzeri duygular içerisinde olabilirsiniz. Benim aklıma gelmeyen başka duygu veya düşünceler yüzünden finale kalamadığınız için bir tepki de verebilirsiniz.

Hangi cümleme dayanarak bunu yazdığınızı anlamıyorum. Sadece hissiyatlarınızla söz konusu bile yapmadığım ve somut olmayan bir sürü nedenleri sıralamışsınız. Afakî iddialarınızı kabul etmiyorum. Sanki böyle bir şeyi söyleyip savunuyormuşum gibi varsayımlarınızla beni kırıyorsunuz. Ne kırmak nede kırılmak istemiyorum. Lütfen okuyanları yanıltmayın. Ben böyle bir şey ileri sürmedim.

Arzu Kırlangıç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön