![]() |
|
![]() |
#391 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Bugün kargoya verecekler vardı. Yarından itibaren henüz göndermemiş olanları uyarırız. Yurt dışından gelecek paketin bu hafta gelmesi bekleniyor. Son konuşmama göre Lojistik merkezi kendine ulaşan kargoları bekletmeden talep edenlerin zarflarına dağıtıyordu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Ben çarşamba günü göndereceğim . |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Merhaba ben bu hafta sonu pazar günü Ankara'ya yolculuk yapmam gerekiyor, eğer bu hafta içinde tohum talepte bulunan üyelere gönderim yapılmayacaksa adres olarak (Ankara) değiştirme şansım var mıdır, öğrene bilir miyim ilgilenen arkadaşlardan, teşekkür ederim. Mart sonuna kadar Ankara'da kalmayı düşünüyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Sanırım herhalde henüz tohum gönderemeyen birkaç kişiden biriyimdir. Son paketlemeleri yapıyorum. Bu kadar gecikmesini ben de istemezdim ama evde 1 de ufak çocuk olunca 1100 poşet paketlemek biraz vakit alıyor. Bugün ya da yarın bitecek inşallah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
Alıntı:
Sizinkisi de sanırım biraz kolaycılık. ![]() Konuyu iyi takip ettiğinize göre burada da tüm tohum göndereceklerin listesinin yayınlandığını biliyorsunuzdur. Gönderecekler - Gönderenler = Göndermeyenler ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Özür dilerim. ![]() Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Sorun yaratmayan gecikmeler bunlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Dün size özel mesaj atmıştım. Okudunuz mu acaba? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Az önce sayın Bahtiyar'ın deşti domates hakkında yazdıklarını okudum.Keşke bu tohumdan isteseydim diye düşündüm.Hemen sayfamı açtım ki talepte bulunmuşum.Çok sevindim.Umarım başarıyla tohumları üretip seneye ben de paylaşırım.Şimdiden elimde kudret narı ve tatlı kabağı tohumları var.Tohum konusunda çok güvendiğim bir dostum passiflora,nathal eriği,altın çilek tohumları verdi.Kendisi bu tohumları 3 yıldır üretiyormuş.Bu tohumlardan da edindim ve önümüzdeki yıl tohum takasda paylaşmak istiyorum.Burası yeri değil ama domates konusunda bazı sorularım olmuştu.Cevabını alamadım.Acaba neden? Düzenleyen esgül73 : 05-12-2013 saat 19:54 Neden: harf hatası |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Tohum Takas
Giriş Tarihi: 08-11-2013
|
Önemli Duyuru
Değerli katılımcılar, Bugün itibari ile Sn. goknarcı4 haricindeki bütün paylaşımcılarımızın kargoları lojistik merkezine ulaşmıştır. Herbirine gösterdikleri yoğun çaba ve ilgi için bir kez daha teşekkür ederiz.
Lojistik Merkezi, tüm tohumları sahiplerine ait zarflara yerleştirmiş bulunmaktadır. Son kontroller ve gönderilemeyen tohum listelerinin hazırlanması için bir iki güne daha ihtiyaç vardır. Aksi bir durum olmadığı takdirde, önümüzdeki hafta tohum zarfları kargoya verilecektir. Bu aşamada;
Kargo şirketi olarak Yurtiçi kargo kullanılacaktır.
Geçen seneden tamamen farklı, çok verimli, düzenli ve bir o kadar neşeli geçen bu seneki etkinliğimizin son aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Emeği geçen, yorulan, heyecanla tohumlarını bekleyen tüm katılımcılarımıza bir kez daha teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
|
hayır, kendimize saklayacağız : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
Bu basligi okudukca hem gelecek ve tanisma firsati bulunacagim tohumlari dusundukce seviniyorum hem de taleplerimle ugrastirdigim katilimcilari ve lojistik merkezi uyelerini dusundukce darlaniyorum. Bir kez daha zahmet verdigim herkese cok tesekkurler. Organizatorleri de cok iyi planlamalari icin tebrik ederim. Selamlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Lojistik merkezi makbuzları elinde bulunduracak nasılsa. Gönderimden sonraki 48 saat içinde kargosu ulaşmayanlar bildirse ve sadece onlara bu numara gönderilse daha yönetilebilir ve ızdırap vermeyen bir süreç olur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
heyecanla bekliyoruz tohumcukları ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
agaclar.net
|
Bu arada önemli bir hatırlatmayı gerekli görüyorum. Paylaşımcıların tohumları gönderme süreleri bir hafta (6 gün) uzamış görünüyor. Sanıyorum bugün son gelen paket (yurtdışından) sn.birnefestoprak'ınki idi. Yine takip ettiğim kadarı ile sn.bahcedenn'in paketi dün gece elden ulaştırılmış idi. Lojistik merkezinin bugünkü mesajında tüm paketlerin açılıp, kişiye özel hazırlanmış tohum poşetlerinin, talep edenler için önceden hazırlanmış zarflara dağıtılmış olduğunu da anlıyoruz. Bu 4000 civarındaki tohum poşetinin tasnif edildiği ve kargoya verilecek zarflara yerleştirildiği anlamına geliyor. Normalde sadece bu işin bir hafta kadar sürmesini bekliyorduk. Fakat tohum paketlerinin göndericiler tarafından kargoya verilmesiyle paralel yürütülen çalışma sayesinde her şey bir anda bitmiş oldu. Sadece bir hafta talep toplanması sürecini bilerek uzatmış idik. Bunu saymazsak takvimden sapmamız yok. Umuyorum ki, zarfların kargoya verilmesiyle birlikte, muhtemelen daha da önce, toplanan tohumlar, karşılanan talepler, dolayısıyla zarflara fiilen girerek dağıtılan tohum poşetleri hakkında kesin ve detay bilgiyi herkese ulaştırmış olacağız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba yazmış olduğum mesajı, yanlış yere mi yazdım acaba, mesajıma bir türlü cevap alamadım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2013
|
Lojistik Merkezi, tüm tohumları sahiplerine ait zarflara yerleştirmiş bulunmaktadır. Son kontroller ve gönderilemeyen tohum listelerinin hazırlanması için bir iki güne daha ihtiyaç vardır. Aksi bir durum olmadığı takdirde, önümüzdeki hafta tohum zarfları kargoya verilecektir. Bu aşamada; Sn akçabardak gibi, kargo gönderim tarihlerinde zorunlu adres değişikliği yapacak olan katılımcılarımızın, adres değişikliklerini Lojistik Merkezine özel mesaj (PM) ile bildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde, tohumlar daha önce bildirilen adreslere ALICI ÖDEMELİ olarak gönderilecektir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ankara adresinizi, Lojistik Merkezi' ne özel mesajla bildirirseniz kargonuz oraya gönderilecektir. Bu mesajda gerekli açıklama yapılmıştır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın ciröz yeni adresimi şimdi Lojistik merkezine özelden yazdım, Ayrıca özür dilerim yukarıdaki mesajı yeni gördüm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Çok değerli tohumları bizimle paylaşan ve bunun için gayret sarfeden bütün paylaşımcılara ve bu tohumların bize ulaşmasında emeği geçen bütün arkadaşlara ve lojisistik merkezine sonsuz teşekkürlerimi tekrar tekrar sunmak istiyorum. Benim aklıma takılan bir soru var kargolar adrese geldiğinde tesadüf bu ya adreste değildik diyelim ve kargo teslim edilemedi. Budurumda bazı kargo şirketleri bildirmediği gibi geri iade ediyor. Bu tatsız durumun yaşanmaması için kargo şirketi ile görüşüldümü acaba. Kargo şirketi adresinizde yoksunuz şu kadar gün içinde kargonuzu almazsanız iade edilecektir diye bildirecek mi. Bunu sormamın nedeni yurt içi kargo bu konuda hiç iyi izlenimler bırakmamıştır bende arkadaşların yolladığı kargoları dörtgözle evde beklerken bile kargo takip numarasından iade edileceğini öğrendim yurtiçi kargoyu aradığımda evde yoktunuz bu saate kadarda gelip almadınız diye iade ediyoruz diye bir cevapla ya da adresiniz bulunamadı diye gayri ciddi ve ilgisiz bir tavırla karşılaştım. Yanlış anlamayın arkadaşlar ama ben yurtiçi kargodan çok çektim bu sorunu bu yüzden dile getirdim. Yurtiçi kargonun bu konuda gerekli ihtimamı göstermesi konusunda konuşmuş ve anlaşmış olmanızı umut ediyorum. Adreste bulunmayan ya da adresi bulunmayan üyenin kargo şirketi tarafından bildirilmesi gerek alcı ödemeli olduğu için sadece 48 saat ellerinde tutuyorlar alınmazsa bu süre içinde iade ediyorlar sessiz sedasız hemde. Bu gibi tatsız durumların yaşanmaması dileği ile emeği geçen herkese sonsuz saygı ve selamlar sunuyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-08-2013
|
Tohum paylaşan ve bu işe emek veren herkese çok teşekkürler. 2-3 sene sonra umarım bizde burada bu tohumlardan aldığımız tohumları paylaşırız. Bu işi organize eden herkese çok teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
|
Bence önümüzdeki yıla paylaşırsınız. Ben geçen yıl tohum takastan alıp çoğalttıklarımı paylaştım bu yıl. Paylaştıkça çoğalıyor mutluluk! |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Tohum paylaşan,paylaşılacak tohumları isteklilerin adreslerine gönderen ve bu güzel işlemler için kafa yoran herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yıllar önce, üniversite sınav sonuçlarını beklerken bu kadar heyecan duymuştum, şimdi tohumlarımız geliyor diye benzer bir heyecan içindeyim. Bana ve tohum bekleyen diğer arkadaşlarıma yaşattığınız heyecan için sizlere minnettarız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | ||||||||||||||||||||||||||||
agaclar.net
|
Değerli agaclar.net ailesi, 2013-2014 Tohum Paylaşım Etkinliğinin son aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Lojistik Merkezi Pazartesi günü tohum zarflarını adreslere göndermeye başlayacaktır. Akabinde gönderilerin yerlerine ulaşmasını takip ettikten sonra hep birlikte Haziran ayında başlayan etkinliğin hızlı bir muhasebesini yapıp, bir sonraki etkinlikte daha da geliştirilebilir hususları tartışacağız. Gönderiler sahiplerine ulaştıktan sonra her türlü detay kayıt (tohumlar, geçerli talepler, fiilen karşılanan talepler vb.) erişebileceğiniz tablolarda yayınlanacaktır. Vesile ile son, fiili istatistiki rakamları açıklamak istiyorum.
Bu bahar toprakla buluşacak tohum oranının da %100 olması değerli katılımcıların boynunun borcudur ![]() Hem tohum paylaşan hem de kendisinde olmayan tohumları toprakla buluşturmak amacıyla tohum talep eden üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. |
||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|