Çok değerli tohumları bizimle paylaşan ve bunun için gayret sarfeden bütün paylaşımcılara ve bu tohumların bize ulaşmasında emeği geçen bütün arkadaşlara ve lojisistik merkezine sonsuz teşekkürlerimi tekrar tekrar sunmak istiyorum.
Benim aklıma takılan bir soru var kargolar adrese geldiğinde tesadüf bu ya adreste değildik diyelim ve kargo teslim edilemedi. Budurumda bazı kargo şirketleri bildirmediği gibi geri iade ediyor. Bu tatsız durumun yaşanmaması için kargo şirketi ile görüşüldümü acaba. Kargo şirketi adresinizde yoksunuz şu kadar gün içinde kargonuzu almazsanız iade edilecektir diye bildirecek mi.
Bunu sormamın nedeni yurt içi kargo bu konuda hiç iyi izlenimler bırakmamıştır bende arkadaşların yolladığı kargoları dörtgözle evde beklerken bile kargo takip numarasından iade edileceğini öğrendim yurtiçi kargoyu aradığımda evde yoktunuz bu saate kadarda gelip almadınız diye iade ediyoruz diye bir cevapla ya da adresiniz bulunamadı diye gayri ciddi ve ilgisiz bir tavırla karşılaştım. Yanlış anlamayın arkadaşlar ama ben yurtiçi kargodan çok çektim bu sorunu bu yüzden dile getirdim.
Yurtiçi kargonun bu konuda gerekli ihtimamı göstermesi konusunda konuşmuş ve anlaşmış olmanızı umut ediyorum. Adreste bulunmayan ya da adresi bulunmayan üyenin kargo şirketi tarafından bildirilmesi gerek alcı ödemeli olduğu için sadece 48 saat ellerinde tutuyorlar alınmazsa bu süre içinde iade ediyorlar sessiz sedasız hemde. Bu gibi tatsız durumların yaşanmaması dileği ile emeği geçen herkese sonsuz saygı ve selamlar sunuyorum.
|