![]() |
|
![]() |
#211 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Etkinlikten tohum talepleri ve paylaşılan tohumlara ait detaylı kayıtları içeren tablolar bu adresten incelenebilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
perşembe son gün olarak yazmışsınız ; adres bilgilerini vermeye hemen başlıyormuyuz ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Evet, ne kadar çabuk o kadar iyi. Lütfen son günü beklemeyiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Adres bilgimi seçeneklere göre bildirmem gerekiyor. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Tohum Takas
Giriş Tarihi: 08-11-2013
|
Yurt İçi kargo ile kullanabildiğimiz bir anlaşma sebebiyle çok avantajlı bir indirim oranı elde edilmiştir. Başka kargo şirketleriyle herhangi bir anlaşma mevcut olmadığından yüksek kargo bedeli çıkma olasılığı vardır. Bu yüzden adres bilgilerinizi Yurt İçi kargoya göre verebilmeniz hem sizlerin yararına hem de bizim için farklı gönderi merkezleri gezmemek adına pratik olacaktır. PTT kargo bildiğim kadarıyla alıcı ödemeli gönderi almıyor, gönderenin ödemesi gerekiyor, ancak Lojistik Merkezi'nin böyle bir bütçesi maalesef bulunmuyor. Bulunduğunuz yer sebebiyle kargo adresi vermek problemi var ise, gönderiden sonraki 2-3 gün içinde uğrayabileceğiniz bir Yurt İçi Kargo şubesini de adres gösterebilirsiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Tohum Takas
|
Siz adresinizi gönderin. Bulunulan ilçede Yurt İçi Kargo şubesinin olmadığı durumlar için PTT kargo için bir formül bulmaya çalışırız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
10 kişiyi geçmesin diye not düşmeme rağmen sayın akgul1a arkadaşımız da talep te bulununca yeniden tohum temin etmeye çalıştım.. http://www.agaclar.net/forum/1213160-post7.htm Bugün ATA'mızı yadetme, sevgimizi göstermek için Dolmabahçe Sarayı'nda son nefesini verdiği mekânı ziyarete gittik.. http://www.agaclar.net/forum/1216859-post46.htm Çıkışta, Dolmabahçe sarayının içinde bulunan hemen tüm manolya ağaçlarını dolaştık eşimle.. Sarayın iç avlusunda bulunan ulu manolyalardan 100 kadar tohum bulabildim.. Daha fazla toplayacaktım belki ama eşimi ve beni tohum toplarken gören 7-8 hanımefendi de bizimle beraber toplamağa başlayınca ancak bu kadar elde edebildik.. Onlara, ''ağaçlar.net''ten, ''manolya çimlendirme'' başlığından bahsettim ve çimlendirme konusunda kısa bilgi verdim.. Çok hoşlarına gitti..40 yıllık ahbap gibi sohbet ettik her biriyle.. Kısacası, hiçbir ayrım yapmadan son anda talepte bulunan sayın akgul1a da dahil olmak üzere 11 kişinin isteklerini karşılayabileceğim gibi, eğer ''lojistik Merkezi'' onay verir ve kolaylık gösterirse 5 kişiye daha tohum gönderme olanağım var şu an.. Ayrıca daha önce 5'er adetlik paketler olacağını belirtmeme rağmen şimdi herkese 10'ar adet göndereceğim ki; çimlendirme şansları biraz daha artsın.. Dolmabahçe Sarayı içinde belki de ATA'mızın fidanken okşadığı, çiçeklerini kokladığı bu manolyaların tohumlarını çimlendirip büyütürken bu da aklınızdan çıkmaz zaten.. ''Lojistik Merkezi''ne ve siz değerli üyelerimize bir 5 kişilik olanağın olduğunu duyurayım dedim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Tohum Takas
|
Sn.Pria, çok güzel olmuş. Ancak talepler agaclar.net alt yapısından tohum paylaşım veritabanına aktarılıp kayıtlar işlendiği için yeni talep alınması olanağı kalmadı. Yeni talep alınması son iki-üç günde yapılan işlemlerin tekrarını gerektiriyor. Sadece, talepte bulunup süresi içinde kargo adres bilgisi de göndermiş üyelerimiz için etiket hazırlanacağı için paylaşım da onlar için olabilecek. Vesile ile adresleri bir an önce beklemekte olduğumuzu tekrar hatırlarmak isteriz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-11-2013
|
Herkese Günaydınlar, Adres bilgilerini gönderdim ama eksiklik olup olmadığını veya ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum, nasıl teyit edebilirim acaba? Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Tohum talep edip adres bilgilerini iletenlerin içinden 5 kişi, manolya tohumu da talep ederse ve bana bunu özel mesajla bildirirse, ben de bunları sizin etiket formatınıza göre hazırlayıp, tohumları göndereceğim kargo paketinde 5 paketi ayrı bir torba içine koyup gönderirsem olabilir mi acaba? Siz de bu 5 paketi talepçilerin kargolarına ilave ediverirsiniz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Tohum Takas
|
Bu olabilir, ya da her şeyin kayda geçmesi açısından daha iyisi, adresi gelmiş üyelerden beş kişiyi siz özel mesaj ile Perşembe gece yarısından önce bize bildirirseniz beş tane talep kaydını biz sisteme ekleriz ve normal etiket çıkar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Tohum Takas
|
Sn.Syf, adresiniz geldi, teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Eğer aranızda manolya tohumlarından da almak isteyenleriniz olursa lütfen bana özel mesajla perşembe akşamına kadar bildiriniz.. 5 kişilik daha tohum var elimde..Tohumlar Dolmabahçe sarayından toplandı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumlara öyle bir değer yüklemişsiniz ki inanın gözlerim yaşardı. Sırf bu tavrınız nedeniyle size değerli duygularınızdan ötürü bir dönüt vermek istedim. Kendimi, tohumların yeni olacak sahipleri kadar mutlu ve huzurlu hissettim. Sağolun varolun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu.
|
Adres bilgilerini ''Lojistik Merkezi''ne iletenlerden ilk talep sayın torkulu'dan geldi.. 4 kişi daha talepte bulunabilir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Ben esgül73 adlı Esra öğretmenim.Sınıf öğretmeni olduğum için hergün okuldayım.İnternet üzerinden vaktim çok olmuyor.Şimdi diğer üyelerin adres bilgilerini gönderdim mesajlarını görünce panikledim.Ben kimseye adres göndermedim.Ayrıca Dolmabaçe den manolya tohumları beni çok heyecanlandırdı.İzcilerimle 3 yıl önce ziyaret etmştik Dolmabahçe Sarayı'nı.O tohumlardan alırsam izcilerimle birlikte çok mutlu oluruz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Tohum Takas
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim.Ben 3- gündür yoğunluktan takip edememiştim.Son sayfadan okuma yaptım .Şimdi bir önceki sayfada yer alan mesajları okudum .Tekrar bilgierimi gönderiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
2- Koka 3- dagsa reklam 4- esgül73 ( adresini Lojistik Merkezine ilettiği takdirde talebini kesinleştireceğim) 5- nkutsay BİTTİ Çimlendirme bilgileri için lütfen okuyunuz: http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...k-asi/1615.htm Düzenleyen pria : 11-11-2013 saat 16:17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Pria teşekkür ederim.Lojistik merkezine adresimi gönderdim.Ulaştığına dair bilgilendirilirsem sevinirim.Eğer ulaşmadıysa tekrar göndereyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
N'apalım..kalbimiz yufka.. Sizi de kırmayayım bari.. Düzenleyen pria : 11-11-2013 saat 16:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Tohum Takas
|
Taleplere eklenecek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-01-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Bende adresimi gönderdim umarım ulaşmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||
Tohum Takas
|
Özel mesaj ile gönderilen adres bilgileri ulaşmıştır. Adresleri gönderirken lütfen aşağıdaki tarife uymaya çalışalım: Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu.
|
Dağıtılacak tohumlar sayfasında daha önce talepte bulunan 11 kişiye ilaveten aşağıdaki 6 kişiyi de siz ilave edeceksiniz, diye anlıyorum mesajınızı.. 1- torkulu 2- Koka 3- dagsa reklam 4- esgül73 5- nkutsay 6- incirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Tohum Takas
|
Paylaşmakta olduğunuz manolya tohumlarına 6 yeni talep kaydı eklendi. Sizin ayrıca herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmadı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-09-2013
|
Adresim ulaştı mı acaba?Meraktayım... |
![]() |
![]() |
![]() |
|