agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2013-2014 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni3632Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-11-2013, 12:00   #211
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Etkinlikten tohum talepleri ve paylaşılan tohumlara ait detaylı kayıtları içeren tablolar bu adresten incelenebilir.

pria, bahcedenn, ciroz ve 3 kişi beğendi.
MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-11-2013, 12:07   #212
Ağaç Dostu

torkulu's Avatar

Giriş Tarihi: 11-07-2012
perşembe son gün olarak yazmışsınız ; adres bilgilerini vermeye hemen başlıyormuyuz ?

torkulu Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-11-2013, 12:14   #213
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi torkulu Mesajı Göster
perşembe son gün olarak yazmışsınız ; adres bilgilerini vermeye hemen başlıyormuyuz ?
Evet, ne kadar çabuk o kadar iyi. Lütfen son günü beklemeyiniz.

pria beğendi.
MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-11-2013, 13:07   #214
Ağaç Dostu

üzüm's Avatar

Giriş Tarihi: 30-10-2007
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi LojistikMerkezi Mesajı Göster
...
üye-kodu;Ad Soyad;kargo adresi;irtibat telefonu
...
Kargo için seçenekler belli mi? (Gönderi PTT Kargo ve Aras Kargo ile elime ulaşır.)
Adres bilgimi seçeneklere göre bildirmem gerekiyor.

üzüm Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-11-2013, 15:56   #215
Tohum Takas

Giriş Tarihi: 08-11-2013
Yurt İçi kargo ile kullanabildiğimiz bir anlaşma sebebiyle çok avantajlı bir indirim oranı elde edilmiştir.

Başka kargo şirketleriyle herhangi bir anlaşma mevcut olmadığından yüksek kargo bedeli çıkma olasılığı vardır. Bu yüzden adres bilgilerinizi Yurt İçi kargoya göre verebilmeniz hem sizlerin yararına hem de bizim için farklı gönderi merkezleri gezmemek adına pratik olacaktır.

PTT kargo bildiğim kadarıyla alıcı ödemeli gönderi almıyor, gönderenin ödemesi gerekiyor, ancak Lojistik Merkezi'nin böyle bir bütçesi maalesef bulunmuyor.

Bulunduğunuz yer sebebiyle kargo adresi vermek problemi var ise, gönderiden sonraki 2-3 gün içinde uğrayabileceğiniz bir Yurt İçi Kargo şubesini de adres gösterebilirsiniz.

LojistikMerkezi Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-11-2013, 16:40   #216
Ağaç Dostu

üzüm's Avatar

Giriş Tarihi: 30-10-2007
Galeri: 1
Alıntı:
Yurt İçi kargo ile kullanabildiğimiz bir anlaşma sebebiyle çok avantajlı bir indirim oranı elde edilmiştir.

Başka kargo şirketleriyle herhangi bir anlaşma mevcut olmadığından yüksek kargo bedeli çıkma olasılığı vardır. Bu yüzden adres bilgilerinizi Yurt İçi kargoya göre verebilmeniz hem sizlerin yararına hem de bizim için farklı gönderi merkezleri gezmemek adına pratik olacaktır.
...
Yurt İçi Kargoyla gönderi göndermek / almak için şehire inmem gerekiyor. (1 saat gidiş, 1 saat dönüş, + ... Bu işi iki kere yapacağımı düşünürsek ne yararıma ne de benim adıma pratik oluyor.

Alıntı:
...
PTT kargo bildiğim kadarıyla alıcı ödemeli gönderi almıyor, gönderenin ödemesi gerekiyor, ancak Lojistik Merkezi'nin böyle bir bütçesi maalesef bulunmuyor.
...
İlk tohumlar gönderileceği için tohum kargosu ile bana göndereceğiniz tohumların kargo ücretini gönderebilirim.

Alıntı:
...
bizim için farklı gönderi merkezleri gezmemek adına
...

üzüm Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-11-2013, 20:47   #217
Tohum Takas

Siz adresinizi gönderin. Bulunulan ilçede Yurt İçi Kargo şubesinin olmadığı durumlar için PTT kargo için bir formül bulmaya çalışırız.

üzüm beğendi.
Eski 10-11-2013, 23:13   #218
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Köydeyim, dönünce, perşembe günü takas listeme ilave edeceğim merak etmeyin.
Manolya tohumları 6-7 kişiye yeter sanırım.
Manolya tohumları dağıtımı için ilk baştan 6-7 kişilik tohum vardı..Talep biraz daha artınca 20-25 tohum daha bulup 10 kişi olsun dedim. Bu da yetmedi..
10 kişiyi geçmesin diye not düşmeme rağmen sayın akgul1a arkadaşımız da talep te bulununca yeniden tohum temin etmeye çalıştım..

http://www.agaclar.net/forum/1213160-post7.htm

Bugün ATA'mızı yadetme, sevgimizi göstermek için Dolmabahçe Sarayı'nda son nefesini verdiği mekânı ziyarete gittik..

http://www.agaclar.net/forum/1216859-post46.htm

Çıkışta, Dolmabahçe sarayının içinde bulunan hemen tüm manolya ağaçlarını dolaştık eşimle..
Sarayın iç avlusunda bulunan ulu manolyalardan 100 kadar tohum bulabildim..
Daha fazla toplayacaktım belki ama eşimi ve beni tohum toplarken gören 7-8 hanımefendi de bizimle beraber toplamağa başlayınca ancak bu kadar elde edebildik..
Onlara, ''ağaçlar.net''ten, ''manolya çimlendirme'' başlığından bahsettim ve çimlendirme konusunda kısa bilgi verdim..
Çok hoşlarına gitti..40 yıllık ahbap gibi sohbet ettik her biriyle..

Kısacası, hiçbir ayrım yapmadan son anda talepte bulunan sayın akgul1a da dahil olmak üzere 11 kişinin isteklerini karşılayabileceğim gibi, eğer ''lojistik Merkezi'' onay verir ve kolaylık gösterirse 5 kişiye daha tohum gönderme olanağım var şu an..
Ayrıca daha önce 5'er adetlik paketler olacağını belirtmeme rağmen şimdi herkese 10'ar adet göndereceğim ki; çimlendirme şansları biraz daha artsın..

Dolmabahçe Sarayı içinde belki de ATA'mızın fidanken okşadığı, çiçeklerini kokladığı bu manolyaların tohumlarını çimlendirip büyütürken bu da aklınızdan çıkmaz zaten..

''Lojistik Merkezi''ne ve siz değerli üyelerimize bir 5 kişilik olanağın olduğunu duyurayım dedim.

pria Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-11-2013, 01:40   #219
Tohum Takas

Sn.Pria, çok güzel olmuş. Ancak talepler agaclar.net alt yapısından tohum paylaşım veritabanına aktarılıp kayıtlar işlendiği için yeni talep alınması olanağı kalmadı. Yeni talep alınması son iki-üç günde yapılan işlemlerin tekrarını gerektiriyor.

Sadece, talepte bulunup süresi içinde kargo adres bilgisi de göndermiş üyelerimiz için etiket hazırlanacağı için paylaşım da onlar için olabilecek.

Vesile ile adresleri bir an önce beklemekte olduğumuzu tekrar hatırlarmak isteriz.

ciroz beğendi.
Eski 11-11-2013, 08:23   #220
Sfy
Yeni Üye

Sfy's Avatar

Giriş Tarihi: 07-11-2013
Herkese Günaydınlar,

Adres bilgilerini gönderdim ama eksiklik olup olmadığını veya ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum, nasıl teyit edebilirim acaba?

Teşekkür ederim.

Sfy Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-11-2013, 09:59   #221
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Alıntı:

Sadece, talepte bulunup süresi içinde kargo adres bilgisi de göndermiş üyelerimiz için etiket hazırlanacağı için paylaşım da onlar için olabilecek.

.[/B]
O zaman şöyle yapabilir miyiz ?

Tohum talep edip adres bilgilerini iletenlerin içinden 5 kişi, manolya tohumu da talep ederse ve bana bunu özel mesajla bildirirse, ben de bunları sizin etiket formatınıza göre hazırlayıp, tohumları göndereceğim kargo paketinde 5 paketi ayrı bir torba içine koyup gönderirsem olabilir mi acaba?

Siz de bu 5 paketi talepçilerin kargolarına ilave ediverirsiniz..

Eski 11-11-2013, 10:13   #222
Tohum Takas

Bu olabilir, ya da her şeyin kayda geçmesi açısından daha iyisi, adresi gelmiş üyelerden beş kişiyi siz özel mesaj ile Perşembe gece yarısından önce bize bildirirseniz beş tane talep kaydını biz sisteme ekleriz ve normal etiket çıkar.

Eski 11-11-2013, 10:15   #223
Tohum Takas

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sfy Mesajı Göster
Herkese Günaydınlar,

Adres bilgilerini gönderdim ama eksiklik olup olmadığını veya ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum, nasıl teyit edebilirim acaba?

Teşekkür ederim.
Sn.Syf, adresiniz geldi, teşekkürler.

Eski 11-11-2013, 10:52   #224
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Alıntı:
Bu olabilir, ya da her şeyin kayda geçmesi açısından daha iyisi, adresi gelmiş üyelerden beş kişiyi siz özel mesaj ile Perşembe gece yarısından önce bize bildirirseniz beş tane talep kaydını biz sisteme ekleriz ve normal etiket çıkar.
Adresini ''Lojistik Merkezi''ne gönderen üyeler..
Eğer aranızda manolya tohumlarından da almak isteyenleriniz olursa lütfen bana özel mesajla perşembe akşamına kadar bildiriniz..

5 kişilik daha tohum var elimde..Tohumlar Dolmabahçe sarayından toplandı..

Eski 11-11-2013, 11:06   #225
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-05-2011
Galeri: 37
Alıntı:
Dolmabahçe Sarayı içinde belki de ATA'mızın fidanken okşadığı, çiçeklerini kokladığı bu manolyaların tohumlarını çimlendirip büyütürken bu da aklınızdan çıkmaz zaten..
Sayın pria;

Tohumlara öyle bir değer yüklemişsiniz ki inanın gözlerim yaşardı. Sırf bu tavrınız nedeniyle size değerli duygularınızdan ötürü bir dönüt vermek istedim.

Kendimi, tohumların yeni olacak sahipleri kadar mutlu ve huzurlu hissettim.

Sağolun varolun.

pria beğendi.
gokselcetin Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-11-2013, 11:11   #226
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Adres bilgilerini ''Lojistik Merkezi''ne iletenlerden ilk talep sayın torkulu'dan geldi..
4 kişi daha talepte bulunabilir..

Eski 11-11-2013, 11:12   #227
Ağaç Dostu

esgül73's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2013
Ben esgül73 adlı Esra öğretmenim.Sınıf öğretmeni olduğum için hergün okuldayım.İnternet üzerinden vaktim çok olmuyor.Şimdi diğer üyelerin adres bilgilerini gönderdim mesajlarını görünce panikledim.Ben kimseye adres göndermedim.Ayrıca Dolmabaçe den manolya tohumları beni çok heyecanlandırdı.İzcilerimle 3 yıl önce ziyaret etmştik Dolmabahçe Sarayı'nı.O tohumlardan alırsam izcilerimle birlikte çok mutlu oluruz .

pria beğendi.
esgül73 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-11-2013, 11:23   #228
Tohum Takas

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi esgül73 Mesajı Göster
Ben esgül73 adlı Esra öğretmenim.Sınıf öğretmeni olduğum için hergün okuldayım.İnternet üzerinden vaktim çok olmuyor.Şimdi diğer üyelerin adres bilgilerini gönderdim mesajlarını görünce panikledim.Ben kimseye adres göndermedim.Ayrıca Dolmabaçe den manolya tohumları beni çok heyecanlandırdı.İzcilerimle 3 yıl önce ziyaret etmştik Dolmabahçe Sarayı'nı.O tohumlardan alırsam izcilerimle birlikte çok mutlu oluruz .
Adresinizi göndermeden size herhangi bir tohum gönderebilmek de mümkün olmayacağından, lütfen şu mesajda belirtildiği üzere adresinizi gönderiniz.

Eski 11-11-2013, 11:32   #229
Ağaç Dostu

esgül73's Avatar

Teşekkür ederim.Ben 3- gündür yoğunluktan takip edememiştim.Son sayfadan okuma yaptım .Şimdi bir önceki sayfada yer alan mesajları okudum .Tekrar bilgierimi gönderiyorum.

Eski 11-11-2013, 12:12   #230
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Alıntı:
Adres bilgilerini ''Lojistik Merkezi''ne iletenlerden ilk talep sayın torkulu'dan geldi..
4 kişi daha talepte bulunabilir..
1- torkulu
2- Koka
3- dagsa reklam
4- esgül73 ( adresini Lojistik Merkezine ilettiği takdirde talebini kesinleştireceğim)
5- nkutsay

BİTTİ

Çimlendirme bilgileri için lütfen okuyunuz:

http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...k-asi/1615.htm

Düzenleyen pria : 11-11-2013 saat 16:17
Eski 11-11-2013, 13:18   #231
Ağaç Dostu

esgül73's Avatar

Sayın Pria teşekkür ederim.Lojistik merkezine adresimi gönderdim.Ulaştığına dair bilgilendirilirsem sevinirim.Eğer ulaşmadıysa tekrar göndereyim.

pria beğendi.
Eski 11-11-2013, 13:40   #232
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Alıntı:
1- torkulu
2- Koka
3- dagsa reklam
4- esgül73
5- nkutsay
6- incirli
BİTTİ
Sayın incirli..5 kişi dolduktan sonra yazdığınız 2 mesajı okudum..İçim elvermedi size yok demeye..Fidanlığımda ekmek üzere ayırdığım 50 tohumdan 10 tanesini de size göndereceğim..
N'apalım..kalbimiz yufka..
Sizi de kırmayayım bari..

cemo, Koka, esgül73 ve 3 kişi beğendi.

Düzenleyen pria : 11-11-2013 saat 16:09
Eski 11-11-2013, 14:26   #233
Ağaç Dostu

incirli's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2013
Alıntı:
Sayın incirli..5 kişi dolduktan sonra yazdığınız 2 mesajı okudum..İçim elvermedi size yok demeye..Fidanlığımda ekmek üzere ayırdığım 50 tohumdan 10 tanesini de size göndereceğim..
Siz de kırmayayım bari..
teşekkür ederim sayın pria

incirli Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-11-2013, 15:21   #234
Tohum Takas

Alıntı:
Siz de kırmayayım bari..
Taleplere eklenecek...

Eski 11-11-2013, 15:22   #235
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 25-01-2012
Alıntı:
Değerli üyeler,

Kargo bilgilerinizi gönderirken yukarıdaki mesajda görülen ifadelerin de mutlaka mesajınızda bulunmasını rica ediyoruz ki, sizlerin ücretsiz tohum paylaşımından tohum almakta olduğunuzu, alıcı ödemeli kargoyu kabul ettiğinize dair beyanlardır. Aksi durumda Lojistik Merkezi kargo geri dönme riskinden dolayı kargoyu hiç göndermeme, paylaşımcıya iade etme kararına varabilir.
özel mesajla gönderdiğim kargo adresim ulaştı mı acaba?

yeşilyayla Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-11-2013, 15:28   #236
Ağaç Dostu

pares's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2013
Bende adresimi gönderdim umarım ulaşmıştır

pares Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-11-2013, 15:38   #237
Tohum Takas

Özel mesaj ile gönderilen adres bilgileri ulaşmıştır.

Adresleri gönderirken lütfen aşağıdaki tarife uymaya çalışalım:
Alıntı:
Bildiğiniz üzere bu gece yarısı itibarıyla etkinliğin tohum tanıtım ve talep aşaması tamamlanıyor.

Bir sonraki adımda etkinliğin bir birimi olarak Lojistik Merkezi devreye giriyor ve etkinlik kayıt merkezi ile koordineli olarak, paylaşımcılardan gelecek tohum poşetlerini talep edenlere göre tasnif ederek talep edenlere gönderecek.

Bu adımın gereği olarak tohum talep edenlerin kargo bilgilerini toplamamız gerekiyor.

Aşağıda, kutu içinde gösterilen ifadede görüldüğü gibi kargo bilgilerini ve etkinlikten ücretsiz paylaşım çerçevesinde tohum aldığına, alıcı ödemeli kargoyu kabul ettiğine dair beyanlar ile alınan tohumlardan yetiştirilecek bitkilerin tohumlarının gelecek yılın etkinliğinde paylaşıma niyet ifadeleri yer almaktadır.

Gelen adres bilgilerinin sisteme kolayca alınabilmesi için ";" (noktalı virgül) işaretinin ayraç olarak kullanıldığı tek satırlık bir kargo bilgisi hazırlanması öngörülmüştür.

Buna göre formatımız tek bir satır halinde,

şeklindedir.
(lütfen bilgileri noktalı virgül ile ayırmayı unutmayınız)
(adres bilgisi uzun bile olsa alt satıra geçme tuşuna basmadan yazınız)

Örnek:

agacsever; Osman Uyanık; Deretepe mah. Gelip geçer sok. No:21/3 Kadıköy İstanbul; 02160000000

Buna göre tohum talebinde bulunmuş olan üyelerimiz lütfen aşağıdaki kutu içindeki ifadeyi kopyalayıp, üye kodu, isim, adres alanlarına kendi bilgilerinizi yazarak LojistikMerkezi kullanıcısına özel mesaj ile gönderiniz.

Alıntı:
Aşağıda verdiğim bilgiler doğrultusunda, içinde talep ettiğim tohumlardan paylaşımcılar tarafından şahsıma özel hazırlanacak ücretsiz tohum poşetleri bulunan kargoyu, ödemesi bana ait olmak üzere, Yurtiçi kargo yoluyla tarafıma gönderilmesini kabul ve rica ederim.

Aldığım tohumlardan yetiştirdiklerimden elde edeceğim tohumları, gelecek yılın agaclar.net etkinliğinde paylaşmaya gayret edeceğim.

Adres bilgilerini göndermede son tarih 14 Kasım Perşembe saat 24:00'dür.

Bu tarihten sonra gönderilecek adresler, sadece adres göndermiş üyelerin taleplerine göre tohum poşetleme etiketleri hazırlanacağı için, maalesef dikkate alınamayacaktır.
Adına tohum poşetleme etiketi hazırlanmamış talep sahiplerine tohum hazırlamak mümkün olamayacağı için maalesef tüm haklarını kaybederler.
Bu yüzden son güne bırakmadan söz konusu adres bildirim özel mesajını hemen göndermenizi tavsiye ediyoruz.

Eski 11-11-2013, 16:19   #238
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Alıntı:
Taleplere eklenecek...
Dağıtılacak tohumlar sayfasında daha önce talepte bulunan 11 kişiye ilaveten aşağıdaki 6 kişiyi de siz ilave edeceksiniz, diye anlıyorum mesajınızı..

1- torkulu
2- Koka
3- dagsa reklam
4- esgül73
5- nkutsay
6- incirli

Eski 11-11-2013, 16:24   #239
Tohum Takas

Alıntı:
Dağıtılacak tohumlar sayfasında daha önce talepte bulunan 11 kişiye ilaveten aşağıdaki 6 kişiyi de siz ilave edeceksiniz, diye anlıyorum mesajınızı..

1- torkulu
2- Koka
3- dagsa reklam
4- esgül73
5- nkutsay
6- incirli
Paylaşmakta olduğunuz manolya tohumlarına 6 yeni talep kaydı eklendi. Sizin ayrıca herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmadı.

pria, ciroz ve dagsa reklam beğendi.
Eski 11-11-2013, 17:08   #240
Ağaçsever

eylülburak's Avatar

Giriş Tarihi: 12-09-2013
Adresim ulaştı mı acaba?Meraktayım...

eylülburak Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025