View Single Post
Eski 06-12-2013, 19:22   #410
MeyveliTepe
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Bu arada önemli bir hatırlatmayı gerekli görüyorum.

Paylaşımcıların tohumları gönderme süreleri bir hafta (6 gün) uzamış görünüyor. Sanıyorum bugün son gelen paket (yurtdışından) sn.birnefestoprak'ınki idi. Yine takip ettiğim kadarı ile sn.bahcedenn'in paketi dün gece elden ulaştırılmış idi.

Lojistik merkezinin bugünkü mesajında tüm paketlerin açılıp, kişiye özel hazırlanmış tohum poşetlerinin, talep edenler için önceden hazırlanmış zarflara dağıtılmış olduğunu da anlıyoruz. Bu 4000 civarındaki tohum poşetinin tasnif edildiği ve kargoya verilecek zarflara yerleştirildiği anlamına geliyor.

Normalde sadece bu işin bir hafta kadar sürmesini bekliyorduk. Fakat tohum paketlerinin göndericiler tarafından kargoya verilmesiyle paralel yürütülen çalışma sayesinde her şey bir anda bitmiş oldu. Sadece bir hafta talep toplanması sürecini bilerek uzatmış idik. Bunu saymazsak takvimden sapmamız yok.

Umuyorum ki, zarfların kargoya verilmesiyle birlikte, muhtemelen daha da önce, toplanan tohumlar, karşılanan talepler, dolayısıyla zarflara fiilen girerek dağıtılan tohum poşetleri hakkında kesin ve detay bilgiyi herkese ulaştırmış olacağız.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön