![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın fahri kucuktas, Ben de geçen sene deveci armutu diktim.Dikmeden önce gerekli araştırmaları yaptım.Niyetli iseniz ,bir kere bizzat kendiniz Kestel,Gürsu ve Ağaköyde önce yetiştiricilerle sonra da o yöredeki fidancılarla görüşmeniz gerekir. Ancak,Sayın kiwi77 nin görüşlerine aynen katıldığımı belirteyim.Moraliniz bozulmasın ama çok ciddi bakım istiyor.Bana Ağaköy de %40 ı yanmış armut bahçelerinden de bahsettiler.Anladığım kadarıyla o yılki hava şartlarından oldukça etkilenebilen bir meyve.Evet doğru belki de Ağaköy Türkiye nin en zengin köyü ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-05-2008
|
Deveci armudu
Dün Lütfi Deveci'nin hayatını okudum, bugün dayanamadım deveci armudu alıp yedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Komiks
Size tavsiyem birde komiks armut cinsini tadmanızı beklerim Büyük şehir manavlarında satılıyor 10 sene evvel yurdumuza geldi süratle coğaltılmaya çalışılıyor selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir hafta önce Samsun-Çarşamba' da 2.50 tl. ye, dün burada(İstanbul) 2.40 tl. ye aldım. Belki, önümüzdeki aylarda arz azaldıkça, fiyatlar tekrar yükselebilir ama yinede geçmiş yıllara göre düşük olacağa benziyor! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|