![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-03-2008
|
Ben meslek lisesinde öğretmenlik yapmaktayım. Ailem sebzecilik ve meyvecilikle uğraştığı için bende sebzeden ve meyveden iyi kötü anlamaktayım. Uşak ilinin Eşme ilçesine 1000 aded deveci armudu diktim. Fakat bu deveci armudu özel bir bakımı ve ilaçlamas varmı onu merak ediyorum eğer bununla ilgili bana bu işi yapan arkadaşlardan bilgi veren olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim. not: Bursa'nın Gürsu ilçesinde bu deveci armudu işini yapan bir arkadaşla tanışmak isterim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Ağaköy'ün ağalığı 'Deveci armudu'ndan Bursa'daki Ağaköy, gerçekten 'ağa' köy! Çok zengin. 140 haneli köyde 140 otomobil, 200 civarında traktör var. Ağaköy'ün geliri 'deveci armudu'ndan. Köy kooperatifinin soğuk hava depoları, kamyonları, minibüsü, marketi var. Sayın todor Ben bu köyü yıllar önçe bir gazete küpüründen okumuştum, yanılmıyorsam mudanyaya bağlı bir köy, burası yeri değil ama yazmadan edemedim,o köyün birlikteliğinden o kadar etkilenmiştim ki, halada etkisi altındayım. Evet armutculuktan zengin olmuş bir köy, hatta siz eksik yazmışsınız, evleri ikişer, üçer kat otomobilleri çoğu yabancı marka, o köye hayran olmamak münkün değil. Demekki tarımı iyi yapınca, iyi pazarlama yapınca iyi birliktelik kurunça iyi sonuç alınabiliyor. Bençe örnek köy gösterilmeli herkes o köyü örnek almalı. Selamlar saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
/
Giriş Tarihi: 13-12-2009
|
Hemşerim merhaba, Bende Uşak' lıyım. Deveci armudu dikimi yapmak istiyorum. Ancak ilimizde yetişip yetişmeyeceği hususunda endileşelerim var. Bu nedenle senden bilgi almak istiyorum. Telefonunu bildirirsen görüşmek istiyorum. Beni arayabilir misin. 276.2277464. Selamlar, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |