![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Maslak'ta, işyerime giderken, yol kenarında var kazayağı. Geçen bahar bir parça kopartıp toprağa diktim. Ama aylardır hiç hareket yok. Bugün dayanamadım bir parça daha aldım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Arkadaşlar, kazayağını suda köklendirme çalışmalarım da hüsranla sonuçlandı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-10-2014
|
ben de bir dal koparıp toprağa dikmiştim ama yaprakları falan iyice bıraktı kendini. sonra aldım, soda şişesini suyla doldurup dalı oturttum. şimdi kök veriyor. bu arada toprakta durduğu süre içerisinde toprakla temas eden kısımları çürümüş gibi bir renk aldı. buna rağmen o kısımlardan da kök çıkıyor. yeterince köklendi sayılır ama toprağa tekrar koymaya korkuyorum. sevmedi mi acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Alıntı:
Bu türden elinde olan var mı acaba? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
Çok teşekkürler.. Bu bitkinin adını uzun süredir arıyordum.. Sakarya Karasu'da yol kenarlarında, kumlar üstünde çok yaygın yetişiyor ve çok farklı renklerde çiçekler açıyor.. Sanırım tuzun olmadığı topraklarda yetişmiyor, çünkü daha önce saksıda yetiştirememiştim... Birkaç ay önce kardeşim birkaç kök ekti, bu kez toprağa biraz tuz ve doğal ortamından kum da koymasını söyledim ve şu anda çok sağlıklı büyüyormuş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Bu da benim kaz ayağım.. Gelecek yaza çiçek bekliyorum artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |