![]() |
ellerine şağlık çok şahane olmuş katmer
|
Sevgili katmer emeğinize sağlık. Eminim nice güzel işlere imza atmışsınızdır. Resimlerin devamını isteriz...
En kısa zamanda bende resim ekleyeceğim. |
Katmer ellerine sağlık, son iki haftadır bende bohça işliyorum ve gerçekten çok güzel oluyor bir kaç gün içinde bitirir ve fotoğrafını eklerim aynı modelden havlu da işledim :) damat bohçası olacak kısmetse :))
|
Sevgili papatyam, sizin bohçayı merak ettim valla:)
|
Cemo, gerçekten çok güzel oluyor biraz zahmetli ama bir kaç güne kadar eklerim.
|
Hepinize çok teşekkür ederim...Çok çeşitli işler yapıyorum ama bu başlık altına uymayacağı için resimlerini eklemedim...
|
Ne tür işler yapıyorsunuz?
|
Burası ne harika bir bölümmüş. Ne kadar marifetli insanlarsınız hayran kaldım :)
ışığınız eksilmesin.. |
Sayın Memet, ben her tür çeyiz işi, bebek şekerleri, şeker sepetleri, yılbaşı sepetleri, ev dekorasyonu ile ilgili dikilebilen ve süslenebilen herşeyi, bebeklerin yatacakları sepet ve beşikleri sipariş üzerine hazırlıyorum. Daha çok kişiye özel çalışıyorum. Yani benimki" ne iş olsa yaparım abi" tarzı oluyor ama çok çeşitli talepler geldiği için de seçim yapmak imkansız oluyor...
|
Başlığın içeriğine uygun işlerinizden örnekler eklemeniz arkadaşları sevindirir bence.
|
Sayın Memet, teşekkür ediyorum. Elimde yüzden fazla fotoğraf var. Onları gözden geçirip uygun olanları eklerim...
|
Bende eklemeyi düşünüyorum resim. Sizde ekleyin Nazmi Bey...
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar yeni konu açıp hobilerimiz diye bir başlık altında toplayacaktım ama beceremedim buraya eklemek zorunda kaldım.
|
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
...
|
4 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar ne güzel bir bölümmüş emeği geçenlere teşekkürler, Ben gönen'liyim, iğne oyası ve kaplıcaları ile meşhur gönen'den sevgiler.
Eşimin yapmış olduğu iğne oyalarını (satışını da yapıyor) fotoğraflaya bilirsem burada göstermek isterim. Uygun olurmu bilmem. İğne oyası ile meşhur oya cenneti gönen'imizden bir kaç fotoğraf koyayım. Eklenti 64923 Eklenti 64924 Eklenti 64925 Eklenti 64926 Eklenti 64927 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Tebrik ederim şahaneler. İğne oyasının her şeyi çok güzel.Ama yazmanın ucunda ayrı bir güzel. Yazmadaki güzelim çiçek motiflerinide görmek isterim...
|
Özlem, her zamanki gibi eklediklerin yine harikalar :)
Lilium sisinkiler de çok güzeller. |
Sağolun yine eklemeye devam ederim ara ara...
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Hepsi şahane. Ne kadar göz nuru dökülmüştür. İğneyle kuyu kazmak gibi bir şey bu...
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Bohça ve Havlu
1 Eklenti(ler)
İşte kardeşimin bohçası ve havlusu umarım beğenirsiniz :)
|
2 Eklenti(ler)
Havlu, bohçanın son hali :))
|
Pulla yapılmış şahane çiçek yaprak motifleri...
Çok güzel olmuş... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025