![]() |
Merhaba gönlü güzel dostlar,
Ben bu bölümü hiç görmemişim, çok hayıflandım. Baştan okumaya başladım ama uzun sürecek sanıyorum, herkes sevgi dolu sandıklarını açmış. Hepsine göz attıktan sonra ben de sandığımı açıp paylaşmak istiyorum, beni de özendirdiniz. |
2 Eklenti(ler)
Merhaba ,
bu başlığı yeni buldum ve istedim ki bu güzelliklere bir katkım olsun , 100 yıllık 2 bolu çevresi ile gözünüze ve gönlünüze hitap etmek istiyorum.... |
Mükemmel desenleri var elinize sağlık.
|
Valla kime ne yazacağımı şaşırdım! Gözlerimi alamadan hepsine büyük bir keyifle baktım. Ellerinize sağlık hanımlar. Kadının elinin değdiği herşey bir başka güzel duruyor :)
|
Daha bende devamı var 1-2 güne çiçek desenli yeni yaptığım havlu kenarı iğne oyalarını, yazmaları ekleyeceğim...
|
4 Eklenti(ler)
Yeni bitirdiğim çiçek desenli güzellerim.
|
Ellerine sağlık Özlem, harika görünüyorlar...
|
Özlem, ellerine sağlık herzaman ki gibi harikalar.
|
Sağolun sağlığım yettiğince ve zamanım oldukça yapmaya çalışacağım.
|
Özlemcim, ellerine sağlık, yine harika işler çıkarmışsın!
Sevgili Lilium eklediğiniz iğne oyaları çok güzel,bunların bazıları bir sergiden mi? |
Teşekkürler sahire...
|
Merhabalar
Bu sitenin yelpazesi o kadar geniş ki her gün paşka bir bölüm keşfediyorum. Yapılan göz nuru dökülen bütün bu güzellikler için elinize sağlık. Bende en kısa zamanda yeni bitirdiğim kanaviçeyi resimleyip eklemek istiyorum. Sevgiyle kalın. |
Alıntı:
İğne oyaları ve kaplıcaları ile meşhur gönen oya festivaline katılan oyalar, her yıl 2-6 eylül tahrihlerinde düzenlenir, ayrıca her hafta salı günü pazara kurulan oya pazarında kadınlarımızın yapmış oldukları oyaları satmaktadırlar. Orada ki oyaların çoğu kendi köyümde kadınlarımız tarafından yapılan ve yapılmakta olan oyalar, Hatta bu yıl ki festivale de hazırlanan çok oya var, her yıl mutlaka dereceye girerler ve ödüllerini alırlar. |
3 Eklenti(ler)
Evet sevgili el işi dostları. Kız kardeşimin yapmış olduğu oda takımını size göstermek istedim. Ben çok beğendim, bunu benim çeyizime yapıyor :)
İğne ile yapılıyor ve tamamı boncuk, hayli zahmetli bir iş. Gece olduğu için, biraz parladı ama gerçektende çok güzel ve zarif bir görüntüsü var. |
Sevgili Derya kız kardeşinin ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur ve dediğin gibi oldukça emekli bir iş.
|
Teşekkür ederim. Sevgili M.Sema :)
|
Çok güzel emeğinize sağlık. İyi günlerde kullanın inşallah...
|
Teşekkür ederim Özlem hanım :)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu başlığı yeni gördüm. Bir kaç parça da ben ekleyeyim. Hiç birinde el emeğim ya da göznurum yoktur. Emanetçiyim ben:)
Eklenti 94474 Bu annemin anneannesinden kalma, elde işlenmiş kese. Kaç yıllıktır tam bilemiyorum ama benim anneannem 1917 doğumluymuş, varın siz düşünün:) Aşağıdaki rahmetlik anneannemden kalma divan örtüsü. Eklenti 94475 Bunlarda gene anneannemden kalma tülbent ve yazmaların bir kısmı Eklenti 94476 |
4 Eklenti(ler)
Biber oyam. Bayılıyorum buna:)
Eklenti 94477 Ve diğerleri: Eklenti 94478 Eklenti 94479 Eklenti 94480 |
Cok güzeller sevgili defne amaörnek alınacak şekilde topdeyilde bir parçasını uzun biraz daha yakın çekim koysan ..
|
4 Eklenti(ler)
Sevgili kılıç,
Model çıkartmak isteyen olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Kendiniz yapıyorsunuz demek, ne kadar güzel. Yakından çekmeye çalıştım, umarım işinize yarar:) Biber Eklenti 94595 Menekşe Eklenti 94596 Mavi boncuklu Eklenti 94597 Karışık renkli Eklenti 94598 |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Anneler marifetli olunca, kızlar elişlerine geç merak sarıyor. Tecrübe ile sabittir:)
Bir kaç tane daha model ekliyorum. Eklenti 94656 Eklenti 94657 Eklenti 94658 Eklenti 94659 |
2 Eklenti(ler)
Bunlar da eminim hoşunuza gider.
Bu bir yastık kılıfı Eklenti 94660 Bu da raf örtüsü Eklenti 94661 Dediğim gibi annem marifetli:) |
Teşekkür ederim sağolun sevgiyle kalın.
|
Bu sitenin en sevdiğim yanı üyeleri (özellikle kadın üyeler)...Sen evde oya işle, peynir yap, çiçek yetiştir sonra kalk forum aç, sanal aleme aktar sergile...Evhanımlığının tam hakkını ver, bir o kadar da teknolojiye vakıf ol.Forumdan oya modeli almak! Pes doğrusu... Gıpta ediyorum:) Hatta kıskanıyorum:)
Sevgiler hepinize... |
4 Eklenti(ler)
Sizlerle annemin elleri ile yaptığı kurdale nakışından örnekler vermek istıyorum. Telefon ile çektim kaliteleri biraz düşük olabilir ama inanın çok hoşlar. Daha büyükleri de var eğer beğenilirse onlarıda çekip ekleyebilirim.
Eklenti 94790 Eklenti 94791 Eklenti 94792 Eklenti 94793 |
Yapımı ile ilgili yazışmalar, bu başlığın konusu değil.
Sosyal Gruplar Burada her teknik için ayrı grup kurabilir, ya da bir arada konuşabileceğiniz bir tane grup oluşturabilirsiniz... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025