![]() |
Kayınvalidenize Tanrı'dan rahmet diliyorum. Size de tüm bu güzellikleri fotoğraflayıp bize gönderdirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
|
Mahmut Bey hepsi de çok güzeller.Paylaşım için teşekkürler.Kayınvalidenize Tanrı'dan rahmet diliyorum.Mekanı cennet olsun.
|
Mahmut bey çok güzel olmuşlar.Yapanların eli gözü dert görmesin. Aramızdan ayrılanlarada Allah rahmet eylesin...
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda benim sandığımdaki salon takımı,yatak odası takımı parçaları
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda tepsi örtülerim
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda yazmalar
|
3 Eklenti(ler)
Devamı
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda mevlüt örtüsü
|
Çok güzeller ellerinize sağlık...
|
Çok güzeller yapanların gözlerine ve ellerine sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili olay9 ve M.Sema teşekkür ederim.Dantellerin bazısını annem bazısını da teyzem yaptı.Yazmalar da rahmetli anneannemden kalma.
Ben de kaldığım yerden devam ediyorum.Sırada iğne oyaları; |
2 Eklenti(ler)
Benim lisedeyken yaptığım ilk elişim.O zamandan menekşe hayranı olduğum belliymiş.
Bu da bulüzdeki bir makine nakışı |
5 Eklenti(ler)
Sırada havlular var
|
1 Eklenti(ler)
Annemin kendi gençliğinde yaptığı el işi masa örtüsü
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda diğer yazmalar
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda karışık modeller
|
5 Eklenti(ler)
Şahane - harika! :eek: Ben de koleksiyonumdan hızlıca çektiklerimi paylaşmak istedim: Sanatın ve zanaatın her türlüsünü çok seven müthiş zevk sahibi baş danışmanım anneciğimin,kendi dokuduğu halısını veren kayınvalideciğimin (Menşure Fatma Başharfleri işli) gözlerinden öperim.Tel kırma işi yine kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarımızdan.:(
|
Çok güzeller Sahire.
Sevgili Sahire size özelden mesaj gönderemiyorum. Ayarlarınızı kontrol etmeniz mümkünmü acaba? |
hemen ediyorum:) ayrıca bana sahire79@hotmail.com' dan da ulaşabilirsiniz.
|
Sn Sahire sizin paylaştıklarınızda çok güzeller. Yapanların ellerine, gözlerine sağlık. Kolleksiyondan diğer parçaları da dört gözle bekliyoruz.
|
4 Eklenti(ler)
Birkaç örtü de ben resimliyeyim dedim. Aile yadigarı el emekleri..
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar da benim emeklerim. Kanaviçe tel kırma karışımı
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
5 Eklenti(ler)
Karışık
|
5 Eklenti(ler)
Yılbaşı için masa örtüsü..kızıma:)
|
Sevgili cemo geleneksel el sanatlarımızı yaşatmanız ne kadar güzel.Artık bizim buralarda bu güzel nakışlar unutulmaya yüz tuttu maalesef.Benim yaşıtlarımın çeyizlerinde çok az var.Çocuklarımızın ise hiç yok desem olur.Sizi ve sizin gibi geleneksel el sanatlarımızı unutturmayanları tebrik ediyorum.
|
Ellerinize sağlık cemo.
|
Her iki işte bence çok güzel ve zevkli...
|
Bu başlığa uğramayalı baya zaman olmuştu çok güzel parçalar eklenmiş ellerinize sağlık arkadaşlar:)
|
5 Eklenti(ler)
Bu bölümü sevgili Olay9 sayesinde öğrendim ve sizinle yaptıklarımı paylaşmak istedim. Bir tek danteller bana ait değil. Dantellerin bohça haline getirilmesindeki bütün işler benim elimden çıkmıştır...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025