![]() |
Kalanlar...
|
Daha var...
|
Umarım beğenirsiniz.
|
Bitti.Zamanım oldukça yenilerini eklerim...
|
1 Eklenti(ler)
Kendim ördüğüm ve severek kullandığım bir fiskos örtüsü
|
1 Eklenti(ler)
Bu da diğeri
|
1 Eklenti(ler)
Sehpalarımda kullandığım
|
1 Eklenti(ler)
El emeği göz nuru bir tane daha
|
Arkadaşlar yüklediğiniz fotoğraflar gerçekten çok güzel. Yapanların da, yükleyenlerin de ellerine sağlık. Konu başlığı olan; Nakışlarda, yazmalarda, çeyizlerde çiçekler konusunda bize oldukça fikir veriyorlar.
Örnekleri uygulamak isteyen arkadaşlar birbirlerinden özel yazışmalardan bilgi alırlarsa, konu dağılmamış olur. |
Resimlerini yüklediklerimin ve diğer yükleyeceklerimin yapım şemalarını arzu eden arkadaşlar olursa seve seve paylaşabilirim.
|
1 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz:p
|
1 Eklenti(ler)
Tepsi ve sehpa örtüsü olarak kullanılabilir.
|
1 Eklenti(ler)
Bütün dantellerimde çiçek motifleri olmalı:p
|
1 Eklenti(ler)
Kumaş dantel ikilisi
|
1 Eklenti(ler)
Yuvarlak masalar için
|
1 Eklenti(ler)
Bir diğeri
|
1 Eklenti(ler)
Çok severek kullandığım bir tane daha
|
1 Eklenti(ler)
Karyola takımı olarak yaptığım takımın parçalarından örnek
|
1 Eklenti(ler)
Çok zarif değil mi:p
|
2 Eklenti(ler)
Bu da minişlerden:p
|
1 Eklenti(ler)
Sehpalarınızı süslemekte kullanabileceğiniz gibi, yaratıcılığınıza bağlı olarak değişik kullanım alanları yaratabilirsiniz. Ben bohçada denedim.
|
Nakışlarda,yazmalarda,çeyizlerde çiçek
[QUOTE=iklimsiz;195018]Devam ediyoruz:p[/QUOTİklimsiz coşmuşsun arkadaşım.Çok güzel modeller ellerine sağlık.Devamını bekliyoruz.Fotolarını fırsat bulup çekersem bendeki modelleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
|
İklimsiz modellerin şahane olmuş.Ellerine sağlık.
Sevgili moderatörümüz ;bu resimlere bakmaktan çok yapmak,beğendiklerimizi örmek bize zevk verir.Mümkünse arkadaşlarımıza beğendiğimiz modellerin yakından fotograflarını eklemelerini rica etsek konu dağılmış olurmu? |
2 Eklenti(ler)
Yıllar önce Murathan Mungan'ın bir kitabının kapağında örgü perdeler görüp, aylarca annemin başının etini yemiştim. Sonunda hala kullanmaya kıyamadığım bu perdeler çıkmıştı ortaya. Birgün düşlerimdeki köy evine gittiğimde bu perdeler asılacak (umarım).
|
Sevgili arkadaşlar, sizlerin örgü keyfinizi bozmak gibi bir derdim yok elbette. Ben de sizin çok büyük emek vererek yaptığınız ve bir sanat eseri gibi gördüğüm modellerinize bakmaktan büyük keyif alıyorum. Kendi çiçek desenli el örgü perdelerimi de sizlere göstermek için fotoğraflarını yükledim.
Yalnız unutmayalım ki, bizler agaclar.net sitesinde birlikteyiz. Herkes bir örgü modeli sohbetine girişirse, o zaman bu başlığın amacı değişmez mi sizce:) Anlatmak istediğim sadece, istediğimiz modelleri birbirimizden e-posta yoluyla da alabileceğimiz olmuştu. Benden istediğiniz bir şey olursa ve bana bir e-posta atarsanız, size istediğiniz örneğin büyütülmüş fotoğrafını gönderebilirim. |
2 Eklenti(ler)
Bunlarda benim annemden, çok kolay ve gösterişli :)
Sevgili iklimsiz seninkilerde çok hoş ellerine sağlık[ATTACH]Eklenti 28588[/ATTACH] |
3 Eklenti(ler)
[attach][attach]Eklenti 28591[/attach][/attach]
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Tepsi örtüsüEklenti 28601 [ATTACH]Eklenti 28603[/ATTACH]Buda pet şişesinden yaptığım deprem çiçeğim
|
3 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH]Eklenti 28606[/ATTACH][/ATTACH]
Beğendiğiniz örnek olursa seve seve paylaşırım yalnız resim yükleme konusunda acemiyi zira resimlerim afiş gibi büyük oldular nasıl küçülteceğimi bilemedim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025