![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Inşallah şimdiden teşekkür ederim füsun hanım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Süper ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Füsunank; Mütevazilik, fakat önüne (+) de koymak sureti ile, size pek uygun efendim. Her şey çok güzel ve çok az ressam cesaret edebilmiştir, sanatlarının farklı boyutlarında eserler üretmeye. Hepsine el atıp, hepsinde de güzellikler yaratıyorsunuz. Rahmetli babamdan bilirim, yağlıboya dışına çıkmazdı pek ![]() Maşallah efendim. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK. İlk boyadığım çini tabak.Bir kaç adet daha buna benzer objeler boyası yapılıp, sırlanıp fırına girecek. Bu Çini Boyalı Tabak sizin sayfanıza teşekkür maksadı ile konulmuştur. Çiçekler alıntı ama yerleştirilmesi bana aittir. Bana yol göstermiş olduğunuz için teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Mrduran ,güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Öğrenmek için çabalıyorum. Daha genç yaşta başlamadığım için pişmanım şimdi. Hürmetlerimle. Sn.Tura, Nazik teşekkürünüz için ben de teşekkür ederim. Elinize sağlık. Gerçekten çok güzel olmuş. Çininin o güzel mavisi benim en sevdiğim renklerden biri. Keşke vaktim olsa da çini kursuna da katılabilsem dedim şimdi. Çiçeklerin alıntı olması hiç önemli değil, bizler ne ressamız ne de çini ustası, hobi için yaptığımız şeyler bunlar. Başlayıp bitirmek, güzel vakit geçirmek ,sosyal kalabilmek değil mi maksat. Size yol göstermiş olduğuma , fotoğrafı görünce çok sevindim. İyi ki söylemişim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili fisun hanım. Bu sayfayı zevkle takip ediyorum, tablolarınız içimi açıyor ellerinize sağık.Resim yapmak boyanın kokusunu duymak benim için dinlenmek,huzur duymak,mutlu olmak demektir buarda bende resimle uğraşıyorum yağlı boya çalışıyorum.Lavi çalışmanızı çok beğendim.Boyanız fırçanıız eksik olmasın hoşça kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK; teşvik ve cesaret verici sözleriniz için teşekkür ederim. Biliyorum henüz yaparken ellerim titriyor çizgiler istedğim gibi olmuyor ama, kurs hocam çalışmalarımı ve merakımı taktir ediyor. Sizin Mavi Düşkünlüğünüz biliyorum. Bu lavi çalışmanız da çok güzel ve hoş. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Füsun hanım. Sizi bir daha tebrik etmek istedim, sulu boyalarınıza bayıldım, sulu boya hiç kolay değil şahşen ben hiç cesaret edemedim.başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Füsun hanım, elinize, emeğinize sağlık. Çalışmalarınız gerçekten çok güzel. Hepsi de birbirinden keyifli. Bir gün tüm çalışmalarınız tek sayfa halinde düzenlerseniz çok güzel olur. iki kum tanesi sayfanızda dediğim gibi mevcut mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Vildan Sönmez, başka çocuk portresi henüz yok. Onlar pastel boya ile çalışılmıştı. Yaparsam da kesinlikle gülen çocuklar yapacağım. Biraz batıllık belki ama o iki ağlayan çocuk resmini eve astıktan sonra evde biraz gözyaşı oluştu. Bende hemen duvardan indirdim tabloları ![]() Sevgili Alcen,suluboya gerçekten zor. Fakat çok sevdim ben. Hocamda bana yardımcı oluyor yaptığım resimlerde. O son rötuşları yapıyor da öylece güzelleşiyor resim. Acemilik devam ama yaptıkça eliniz açılıyor, alışıyor. Cesur olun hemen başlayın derim. Mucizeler yaratmamız gerekmiyor ki, neden korkuyorsunuz. Çok seveceğinizi düşünüyorum. Ben geçen yıl çocukların ilkokul suluboyaları ile alıştırmalar yaptım. Bu yıl kendime güzel bir suluboya takımı aldım, onunla devam ediyorum. Haydi cesaret ![]() Sn.mandalinleerik teşekkürler beğeniniz için. Bu sayfa bana büyük bir doping oluyor. Sizler beğendikçe ben yapma isteği duyuyorum . Fikrinizi çok beğendim. Gerçekten böyle bir şey çok iyi olur. İki kum tanesinde öyle bir sayfa yok. Verdiğiniz fikirle en kısa zamanda olacak ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Suluboya çalışma. Bu resmi sadece kendim için yaptım. Çünkü kar benim en çok sevdiklerimden birisi. Hatası bol bir resim oldu ama olsun. Ben yaparken de, yaptıktan sonrada, şu an paylaşırken de çok mutlu oldum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Füsun Hanım yeni yıla girerken bu resim çok güzel oldu. Yeni yıla böyle bir yerde girmek çok güzel olurdu. Her zamanki gibi çok güzel bir çalışma ile karşımıza çıktınız. Emeğinize, elinize, sanatınıza sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bu başlığa kaç kere girdim çıktım.Beğenimi dile getirecek sözler bulamadım. Hey Allahım '' beni çok sıkışık bir zamanında mı yarattın '' dedim . ![]() Şaka bir yana ,çok yeteneklisiniz .Elinize,güzel gören gözlerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürlerrr, teşekkürlerrr ![]() Sevgili Nurcanaybay, sizin bahçenizde oluşturduğunuz güzelliklere ne demeli. Sadece ihtisas alanınız farklı. Sn. Mandalinleerik, aynı düşüncelerle yaptım bu resmi. Kar yağar umarım yeni yıla girerken. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Mandalinleerik Kar yağar umarım yeni yıla girerken.[/QUOTE] İzmir için bu hayal gibi bir şey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Bu suluboya çalışmalarınız da çok güzeller... elinize sağlık. ne kadar hoş şeyler yapıyorsunuz öyle. Çalışmalarım iyi sorduğunuz için teşekkür ederim. Siz cesaretlendirdiniz. Hoca beğeniyor çizgilerimi. tekniğimi. Fırından bir kaç tane çıktı ama çok üzgünüm... elimden düşürüp kırdım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|