![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK; teşvik ve cesaret verici sözleriniz için teşekkür ederim. Biliyorum henüz yaparken ellerim titriyor çizgiler istedğim gibi olmuyor ama, kurs hocam çalışmalarımı ve merakımı taktir ediyor. Sizin Mavi Düşkünlüğünüz biliyorum. Bu lavi çalışmanız da çok güzel ve hoş. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Vildan Sönmez, başka çocuk portresi henüz yok. Onlar pastel boya ile çalışılmıştı. Yaparsam da kesinlikle gülen çocuklar yapacağım. Biraz batıllık belki ama o iki ağlayan çocuk resmini eve astıktan sonra evde biraz gözyaşı oluştu. Bende hemen duvardan indirdim tabloları Satmayı düşünüyorum. Çerçeve yaptırdığım kişi satabileceğini söylemişti. Aslında portre yapmayı çok sevmiştim. Şimdi suluboya kadın figürlerine takıldım. Bu ara onlarla devam.Sevgili Alcen,suluboya gerçekten zor. Fakat çok sevdim ben. Hocamda bana yardımcı oluyor yaptığım resimlerde. O son rötuşları yapıyor da öylece güzelleşiyor resim. Acemilik devam ama yaptıkça eliniz açılıyor, alışıyor. Cesur olun hemen başlayın derim. Mucizeler yaratmamız gerekmiyor ki, neden korkuyorsunuz. Çok seveceğinizi düşünüyorum. Ben geçen yıl çocukların ilkokul suluboyaları ile alıştırmalar yaptım. Bu yıl kendime güzel bir suluboya takımı aldım, onunla devam ediyorum. Haydi cesaret Sn.mandalinleerik teşekkürler beğeniniz için. Bu sayfa bana büyük bir doping oluyor. Sizler beğendikçe ben yapma isteği duyuyorum . Fikrinizi çok beğendim. Gerçekten böyle bir şey çok iyi olur. İki kum tanesinde öyle bir sayfa yok. Verdiğiniz fikirle en kısa zamanda olacak ama Saygılar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Suluboya çalışma. Bu resmi sadece kendim için yaptım. Çünkü kar benim en çok sevdiklerimden birisi. Hatası bol bir resim oldu ama olsun. Ben yaparken de, yaptıktan sonrada, şu an paylaşırken de çok mutlu oldum. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Füsun hanım. Sizi bir daha tebrik etmek istedim, sulu boyalarınıza bayıldım, sulu boya hiç kolay değil şahşen ben hiç cesaret edemedim.başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Füsun hanım, elinize, emeğinize sağlık. Çalışmalarınız gerçekten çok güzel. Hepsi de birbirinden keyifli. Bir gün tüm çalışmalarınız tek sayfa halinde düzenlerseniz çok güzel olur. iki kum tanesi sayfanızda dediğim gibi mevcut mu? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Füsun Hanım yeni yıla girerken bu resim çok güzel oldu. Yeni yıla böyle bir yerde girmek çok güzel olurdu. Her zamanki gibi çok güzel bir çalışma ile karşımıza çıktınız. Emeğinize, elinize, sanatınıza sağlık. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bu başlığa kaç kere girdim çıktım.Beğenimi dile getirecek sözler bulamadım. Hey Allahım '' beni çok sıkışık bir zamanında mı yarattın '' dedim . ))Şaka bir yana ,çok yeteneklisiniz .Elinize,güzel gören gözlerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürlerrr, teşekkürlerrr Sizlerinde güzel sözlerine, yorumlarına ,beğenilerine sağlık. Sevgili Nurcanaybay, sizin bahçenizde oluşturduğunuz güzelliklere ne demeli. Sadece ihtisas alanınız farklı. Sn. Mandalinleerik, aynı düşüncelerle yaptım bu resmi. Kar yağar umarım yeni yıla girerken. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Mandalinleerik Kar yağar umarım yeni yıla girerken.[/QUOTE] İzmir için bu hayal gibi bir şey ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
176 numaralı mesajınızdaki ilk sergilediğiniz çiçek resmine hayran kaldım ellerinize yüreğinize sağlık, içim açıldı hepsi çok güzel ama hani o tam beni kalbimden vurdu ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim .Bende bu yıl öğrendim Sn.SDurul. Normal boya kalemi gibi aynı. Boyadıktan sonra su ve fırça ile sulandırıyorsunuz , suluboya oluyor. Faber Castel markası. Aquarell diye geçiyor aslında. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2010
|
Süper olmuş Füsun Hanım... Ancak bu kadar gerçekçi olabilir.. Çok başarılı bir çalışma ... Ellerinize sağlık... Bahçenizi de resimlerinizi de yakından takip ediyorum.Hepsi çok çok güzel. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Asbilgiç bu sefer bende beğendim Çok teşekkür ediyorum size, güzel sözler duymak mutlu ediyor insanı.Sn.ekc o ağlayan çocuğu asamıyorum duvara. Onu öyle gördükçe üzülüyor herkes. Gizli gizli , kıyıda köşede ağlıyor zavallı. Öperim tamam . Veeee günün misafiri Tura, nefis olmuş gerçekten. Gördükçe daha çok seviniyorum. Ellerinize sağlık. Devammm ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın FüsunANK, Çalışmalarınız çok güzel. Çok beğenerek takip ediyorum. Ellerinize sağlık. Sayın Tura, Sanırım siz de artık çalışmalarınızı yeni bir başlıkta paylaşmalısınız. Bizi bu güzelliklerden mahrum etmeyin. Başlıkların içinde aramak zorunda kalmayalım. :-)) Sizin de ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın k_donmez. Sayın füsunANK'nın yaptıkları çok hoşuma gitmişti ki. Bende aynı şeyleri yapmak istedim. Beni teşvik eden Sn.Füsun Hanımdır. Ara sıra onun sayfasına misfir oluyorum. Gönlü ve sayfası o kadar geniş ki. Saygılarımla. |
|
|
|
![]() |
|
|