Teşekkür ederim sevgili
Vildan Sönmez, başka çocuk portresi henüz yok. Onlar pastel boya ile çalışılmıştı. Yaparsam da kesinlikle gülen çocuklar yapacağım. Biraz batıllık belki ama o iki ağlayan çocuk resmini eve astıktan sonra evde biraz gözyaşı oluştu. Bende hemen duvardan indirdim tabloları

Satmayı düşünüyorum. Çerçeve yaptırdığım kişi satabileceğini söylemişti. Aslında portre yapmayı çok sevmiştim. Şimdi suluboya kadın figürlerine takıldım. Bu ara onlarla devam.
Sevgili
Alcen,suluboya gerçekten zor. Fakat çok sevdim ben. Hocamda bana yardımcı oluyor yaptığım resimlerde. O son rötuşları yapıyor da öylece güzelleşiyor resim. Acemilik devam ama yaptıkça eliniz açılıyor, alışıyor. Cesur olun hemen başlayın derim. Mucizeler yaratmamız gerekmiyor ki, neden korkuyorsunuz. Çok seveceğinizi düşünüyorum. Ben geçen yıl çocukların ilkokul suluboyaları ile alıştırmalar yaptım. Bu yıl kendime güzel bir suluboya takımı aldım, onunla devam ediyorum. Haydi cesaret
Sn.mandalinleerik teşekkürler beğeniniz için. Bu sayfa bana büyük bir doping oluyor. Sizler beğendikçe ben yapma isteği duyuyorum . Fikrinizi çok beğendim. Gerçekten böyle bir şey çok iyi olur. İki kum tanesinde öyle bir sayfa yok. Verdiğiniz fikirle en kısa zamanda olacak ama

Saygılar