agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Üzümsü Meyveler
(https)

Beğeni Düzeni746Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-04-2011, 07:21   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-10-2010
saygıdeğer doğan17 gojimin budamasını yaptım. önceki mesajdaki resimdede var gözünüzden kaçmış olmalı.

Budamadan hemen birkaç gün sonra kenralardan tomurcuklar vermeye başladı. Büyük de bir saksıya aldım. İnşallah bundan sonrası güzel görünüyor inşallah.

Bu arada 4 gündür BİM de satışa sunulan 150 gramlık gojilerin tadına baktık. Çok güzel maşallah ama çok küçüklüydü. (Menşei ÇİN -Üretim yeri yanlış hatırlamıyorsam AYDIN yazmışlar ) Acaba bu "Çinde üretiliyor Aydında paketleniyor" demek mi oluyor?. Yoksa "Çinden getirilen tohumlarla Aydında üretiliyor" ANLAMINA MI GELİYOR.
Onunda tohumlarından ektik. Bakalım çimleneceklermi?

Bimde satılan gojilerin tadına bakan başka bir arkadaş varmı?

gezen82 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2011, 07:41   #2
Ağaç Dostu

Yakup Ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 07-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gezen82 Mesajı Göster
saygıdeğer doğan17 gojimin budamasını yaptım. önceki mesajdaki resimdede var gözünüzden kaçmış olmalı.

Budamadan hemen birkaç gün sonra kenralardan tomurcuklar vermeye başladı. Büyük de bir saksıya aldım. İnşallah bundan sonrası güzel görünüyor inşallah.

Bu arada 4 gündür BİM de satışa sunulan 150 gramlık gojilerin tadına baktık. Çok güzel maşallah ama çok küçüklüydü. (Menşei ÇİN -Üretim yeri yanlış hatırlamıyorsam AYDIN yazmışlar ) Acaba bu "Çinde üretiliyor Aydında paketleniyor" demek mi oluyor?. Yoksa "Çinden getirilen tohumlarla Aydında üretiliyor" ANLAMINA MI GELİYOR.

ELEK ALTI satıyorlardır.
irileri 15-20 mm oluyorlar
bimdekiler 10 mm den demi küçük
Türkiyede satılanların çoğo güney afrika menşli toptancısını bulup oradan öğrene bilrisiniz ancak nereden geldiğini gojilerin

Yakup Ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2011, 09:27   #3
Ağaç Dostu

h.ışık's Avatar

Giriş Tarihi: 24-06-2010
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gezen82 Mesajı Göster

Bende aldım, blueberyy ile birlikte. öncelikle blue berry nin tadına baktım. Şeker ve ayçiçek yağıyla tatlandırmışlar hoşuma gitti. Gojilerin paketini henüz açmadım. Ancak dediğiniz gibi çok küçükler.

h.ışık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025