![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Alıntı:
kullanım şekkli insan nekadar tüketmeli ne şekilde tüketirse faydalı olur gibi veriler üretim değil |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Gojiyle ilgili bende bir kaç resim yüklemek istedim... Tohumunu ben ektim...hemen hemen bahçeciliğe başlamamdaki ilk sebeblerden ve denemelerden bir tanesi bu üzden benim için önemi fazla...o büyüdükçe ben de deneyim kazanıyorum... Geçen yaz bayağı büyüdü 20 cm lik siyah plastik poşetteydi...şu an 25 lt lik büyük saksıya koydum...1 ay öncede koyun gübresi verdim... artık yaz humas,solucan gübresi diye devam ederiz... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Sayın Yakup Ünal, netteki bilgilerden bilgilendik genelde.Bilimsel araştırma sonucu olarak yayınlanmış verilere nette pek rastlanmıyor.Ancak genel olarak günde bir avuç kadar kuru meyve tüketilmesi öneriliyor ama değişik kaynaklarda günlük 10 ile 50 gram arasında tüketilmesi de öneriler arasında. Bu başlıktaki mesajların tamamını okumuşsanız görmüş olmasınız, sayın Meyvelitepe kendi bahçesinden taze goji meyvesi toplayıp yiyenlerden bazılarının saçlarındaki dökülmenin durduğunu söylediklerini yazmıştı. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
hiç birisinden şikayet gelmediği gibi kabızlık sorunları, uyku sorunları gibi sorunları olanlarda sorun kalmadı Benim Söylemek istediğim bu meyvenin yaygınlaşması ve türkiye de yaşayan insanların daha hızlı bilinçlenip üretim ve tüketimin yaygınlaşması için daha bilimsel araştırmaların yaptırılması ve bu verilerin yaygınlaşması Yabancı sitelerde olmak kaydı ile goji ile ilgili bütün haberleri uzun zamandır yakından takip ediyorum |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2011
|
Sayın ünal gojiyi yaygınlaştırmanın yolu sanırım tarım fuarlarında mevcut fuarda ürün sergileyen tohumcularla anlaşılabilir sanırım tanıtım için. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tanıtım için başbakanın yemesi gerekiyor sanırım altın çilekteki gibi |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2011
|
ha yaşa sen başka türlü bizim milletimiz uyanmaz desene |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Alıntı:
bu forumun oluşumunda ön ayak olan arkadaşlara çok teşekkür..büyük bir açığı kapatmışlar.. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
Alıntı: