![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın alectoris, Yukarıda yazdığım fidanlığa nihayet dün uğrayabildim. Elinde ekşi kara dut kalmamış, 15-20 güne gelecekmiş. Fiyat veremedi, 15-20 TL. civarı olur tahminim dedi. Size fidanlığın ismini ve cep telefonunu yazıyorum. Elinde yedi veren dedikleri kara duttan var ancak o dut esas ekşi karadut değilmiş. Sahibini aradığınızda " ağız yaralarına iyi gelen, şifalı karaduttan istiyorum " deyin dutunuz ekşi dut olacak mutlaka, sera sahibi ile öyle konuştuk. Gonca çiçekçilik 0.533.6256990 Düzenleyen hosseda : 04-01-2011 saat 17:46 Neden: Hataları düzelttim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2010
|
tohumbank ekşi kara dut ve biçok çeşit açık kök meyve fidanını 4.9 TL den satıyor.Ben bayağı bir fidan aldım.Kaliteli,güzel fidanlar.Tavsiye ederim. http://urun.gittigidiyor.com/EKSI-KA...QQidZZ33024842 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2010
|
Evet resimdeki benzemiyor biliyorum.Ama tatlı kara dut da satılıyor aynı yerde ,aynı resmi kullanmış ikisine de.Satıcıya sormak gerek yine de.Ben ekşi kara dut olarak aldım.İnşallah bildiğim dutdur.Şu eli boyayan ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-11-2010
|
Sn. hosseda Gecen hafta bahsettiğiniz fidanlığı aradım ama maalesef ellerinde yokmuş. Gelir mi dedim? Gelmez dediler. Kısmet değilmiş. İlginiz için tekrar çok teşekürler |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| karadut |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|