![]() |
5 Eklenti(ler)
Fotoğrafların devamı
|
dikenin cazibesi
3 Eklenti(ler)
İşte böyle bir kaç gün sizi peşinden koşturuyor,sanki başka işiniz yokmuş gibi gelip fotoğraflarını çekiyorsunuz...Belki hep aynı pozu veriyor gibi...ama öyle değil.Her seferinde çiçek yaprakları biraz daha açılıyor...Anlatılmaz bir zevk :rolleyes: seyretmesi,uğraşması bazen de hayal kırıklığı....Kaktüs dikeni elinize batmaya görsün :)
|
Ne diyeceğimi şaşırdım.
Yalın halini söyleyeyim. Güzel. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Cefekar Opuntia...
5 Eklenti(ler)
Ne su ister ne gübre..istersen aylarca yanına uğrama hiç bakma yüzüne...Kış boyu dışarda dursun kar altında......Zamanı gelince seni keyfe boğar :p Opuntia açmaya devam ediyor...
|
Notocactus (parodia) leninghausii.
2 Eklenti(ler)
Açmaya devam...
|
1 Eklenti(ler)
Bide toplu fotoğrafımız olsun ;)
|
Yerde biraz toprak falan olsaydı.
Show room gibi :-) |
Teşekkür ederim Engin Hocam...Siz bide topraklı halini görseniz ...
|
Opuntianızın çiçeğine de huyuna da bayıldım. Kışın kaç dereceye kadar dayandı bu güzellik?
|
Sayın Betül teşekkür ederim...Karadenizde fazla soğuk olmaz....en fazla ...-5 -6 diyebilirim..Zaten kar altında kaldığı zaman eksiye düşüp don olsada farketmez...karın altından sapa sağlam çıkar..En garip kaktüsüm bu opuntia'dır..
|
Alıntı:
Neyse şaka bir yana, bilgi babından olsun. Bitkinin yapraklarına sıkılan Potasyum, bitkinin soğuğa dayanıklığını 3-5 derece artıran önemli bir etkendir. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Murat bey kaktus sayfanizda gezindim cok keyifliydi maşallah kaktus vesukulebtkeriniz hem cok saglikli gorunuyorlar neseleri de yerinde umarım bu güzellikleri kalici olur ayrica saksi secimleriniz cok şık ve saksi tasarimlariniz cok orjinal kolayliklar dilerim
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sempervivum'dan son bir çiçek fotoğrafı ....Bu aralar hiç ilgilenemiyorum...
|
1 Eklenti(ler)
Oynamayı seviyorum bunlarla,dikenleri defalarca elime batsada :p..Benim stres toplarım :p:p..
|
Evin içine girdik ....
1 Eklenti(ler)
Balkonda bile istenmezken...evin içine girmeyi başardık :p..Artık güzel bir arajman yapıp orta sehbada yerimizi alabiliriz...:p
|
Sevgili muratyıldız herzamanki gibi görsellik harika, succulentleri seviyordum zetan ancak sayende kaktüs sevdasıda başlayacak gibi:) bu arada son fotoğraftaki saksıların da çok güzel nerden aldın?
|
Alıntı:
|
Bence de Bulancaktaki seraya bir ziyaret şart oldu. Sinanla program yapın siz. Kaktüsler salona yakışmış, sanırım sayısı giderek artar:)
|
Ellerinize sağlık tek tek dolaştım sayfaları hepsine kocaman maşallah sevgiler
|
Alıntı:
|
Kabaklarda gelişmeler
5 Eklenti(ler)
Bütün zorluklara rağmen yaşama tutunmak.......
|
Bayram süprizi..
2 Eklenti(ler)
Bayram ziyareti için eşimin köyüne gittik..döndüğümüzde bütün güzelliğiyle bizi karşıladı...uzun zamandır tomurcuk halindeydi ve umudum kalmamıştı..Bu kaktüs ilk kez çiçek açıyor....
|
Dört gündür çiçekleri üzerinde
5 Eklenti(ler)
Dört gündür çiçekleri üzerinde.Keyif verici,bakıyorsun bakıyorsun..gidip gelip bakıyorsun :) Görmemişin bir kaktüsü olmuş.Ama uzun zamandır bekliyorum bu çiçekleri.Aslında bu kaktüsun anacı her yıl çok sayıda çiçek açıyor..Fakat bu kaktüs en az sekiz yıllık..ilk kez açtı...
|
Alıntı:
Çok güzel bir sarı rengi var gerçekten. Aynı kaktüsten benimde var, epey uzadı ancak hiç açmadı daha. Sanırım biraz daha beklemem gerecek.;) |
Adana'dan bir dost göndermişti...
1 Eklenti(ler)
Çiçeğine bayıldım...
|
Çiceği uzun süreliymiş
1 Eklenti(ler)
Çiçeğinin uzun süreli olmasını sevdim..
|
sempervivum....
3 Eklenti(ler)
Havalar soğudukça renkler de değişiyor..Sanki daha sağlıklı bir hal alıyor..soğuk iyi geliyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025