![]() |
Su kabaklarında son durum .....
5 Eklenti(ler)
Keyifler yerinde ....
Şimdilik sorunsuz büyüyorlar... |
4. fotoğraftaki graptoverianın yanındaki sukulente bayıldım adı nedir acaba Murat bey
|
Tam bir görsel şölen olmuş :) Hepsi çok güzel...
|
😃
Tesekkür ederim duy-gu beğenmenize sevindim 😃...
Teşekkür ederim günebakan 😃...sanırım crassula türü ..bende tam olarak bilmiyorum ama netten baktım şimdi .Crassula lycopodioides purpusii ve Crassula lycopodioides 'ye biraz benziyorlar gibi geldi bana .. |
Teşekkürşer:)
|
Kaktüslerinize bayıldımmmmm, çok güzeller, emeğinize sağlık
|
Alıntı:
|
Sedum kardeşliği
3 Eklenti(ler)
Havalar soğudukça sedumlar güzelleşiyor :)
|
Sumak ve sukulentin harika uyumu ve sayın:murattyildizz'in mükemmel ilgilenmesi sonucu güzel güzel çekilen fotoğraflarla gözümuz kamaşıyor, son olarakta herkesin sukulentlerinin sizinkiler gibi güzel olmasını temenni ediyoruz...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Senecio rowleyanus tomurcukta ..
5 Eklenti(ler)
Kış ortasında bahar gibi..
senecio rowleyanus toparlanıp tomurcuklandı ..Aslında köydekiler bir ay önce çiçeklenmişti.Hatta şimdi çiçekli durumdalar..Güneşle alakalı diye düşünüyorum..Balkondaki senecio epeydir tomurcukta ama açması köydekine göre geçikti ..Bir tomurcuk açmak üzere :) Olsun varsın izlemesi zevkli :) |
Biz donuyoruz ne baharı:). Bugün gündüz -1 di hava. Bunun çiçeğini hiç fark etmemişim forumda. Çok güzel çiçekleniyormuş hemde. Yine çok güzel hep çok güzel:). Emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
Şimdi baktım ekim ayında çiçekli fotoğraflarını paylaşmışım senecio 'nun ..Bunlar balkonumdan... Balkonda güneş ile ilgili sorun var biraz ...Bitki aynı ama çiçeklenmeleri arasında iki ay fark var... |
Alıntı:
Bol çiçeklerini görürsünüz umarım.. :) |
Nutkum tutuluyor yorum yok ..
|
Ayrıca çiçekleri de karanfil kokulu:)
|
crassula ovata minor
1 Eklenti(ler)
Sukulentler kışı seviyor :)
|
Sukulentler kar altında
5 Eklenti(ler)
Dün gece ve bugün gün boyu yağan kar arka balkonumdaki sukulentlerimi kar altında bıraktı....Artık onlar için önlem alma vakti geldide geçiyor ..
|
görüntü muhteşem yine çok kıskandım
|
Bu arada 2015 geride bırakıyoruz
1 Eklenti(ler)
Bütün ağaçlar net ailesinin yeni yılını en içten duygularla kutluyorum :)
Yeni yılın hepimize saglık,mutluluk ve şans getirmesini diliyorum ... |
Senecio rowleyanus .....
3 Eklenti(ler)
Kar yağışından sonra soğuklardan etkilenmesin diye merdiven boşluğuna almıştım ..
Sabah bir haber alayım dedim :) Tomurcuk çiçek açmış....ne de güzel yapmış :) |
Maşallah, ne kadar zarif bir çiçek açmış, gerçekten de çok hoş bir görüntü.
|
Kar altında sukulentler :) Sevdiğim bir görüntü :) Ama gördüğüm kadarıyla hiç biri soğuğa dayanıklı türler değil. Umarım korumuşsunuzdur bitkilerinizi yoksa hepsini kaybedebilirsiniz. Senecio'nun çiçeği harika görünüyor :)
|
Teşekkür ederim .....😃
1 Eklenti(ler)
Sevgili akçabardak ve litoriachloris çok teşekkür ederim 😃
Fotoğraflardaki sukulentlerin soğukla arasının iyi olmadığını forum'dan takip ediyorum ... . O yüzden kar yağışi bittikten sonra hepsini merdiven boşluğuna taşıdım.. Bugün tekrar dışarı çıkardım...hepsi iyi durumda ....:) |
Kar yağışından sonra soğuklarda bitti
3 Eklenti(ler)
Hava durumu eksiden artıya geçince ....
Sukulentler balkonda ki yerlerini aldılar...Hiç biri zarar görmemiş,aksine içerde geçirdikleri bi kaç gün tomurcuklar çiçek olmuş..Fakat şunu gözlemledim .... Bitki bir kaç gün bile güneş görmezse form bozukluğu başlıyor.... Senecio uçlardan bozulmaya başlamıştı bile ..O yüzden hava sıcaklıkları artınca hemen balkona çıkarmakta fayda var :) Güneş bütün canlıların ilacı :) |
Az çalış ne olur.
Sayende tansiyonum regüle oluyor .. :) Sevgiler. |
Alıntı:
Köydekiler kar altında kaldı ... Bu ara senecio rowleyanus çok güzel gelisti,fotoğraflamak çok zevkli :) Balkonda da kayda değer başka bişey yok gibi ....... Aslında herşeyi kendim için yapıyorum ama sizlerin beğenmesi hani hoşuma gitmiyor desem yalan söylemiş olurum ( hemde kuyruklu :) )..... Ama artık balkon yetmiyor ..Bahçe lazım...Sizinki gibi bir teras lazım :) Saygılar .... |
Sedum palmeri çiçekte
3 Eklenti(ler)
Sedum palmeri uzun süre tomurcuklu kaldıktan sonra açmaya karar verdi ..
Aslında Palmeri bu işe gönül veren hemen hemen bütün sukulent sevenlerde olan bir tür,zor bulunan nadir bir tür değil :) Ama benim favorim :) sorunsuz bir sukulent ... Fotoğrafları bugün çektim ...Sedum palmerin çiçeğini bugün gördüm.Senecio rowliyanus'un çiçegi günlerdir açık ama sadece bir tane açtı...:) ...Olsun ben yinede hergün ziyaret edip bir iki poz fotoğrafını çekiyorum ... |
Beklediğime değdi
ne derler deklanşöre basan parmağına kameraya bakan gözlerine sağlık. Sevgiler.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025