![]() |
2 Eklenti(ler)
Bilmeden aranjmanım oldu. :))
|
2 Eklenti(ler)
Sempervivum...
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz kalanchoe tek tük açmaya devam ediyor.
|
2 Eklenti(ler)
Adeniumlar büyüyor. :)
|
2 Eklenti(ler)
Crassula ovata
|
3 Eklenti(ler)
Bunlar da Graptopetaluma benziyor.
|
1 Eklenti(ler)
Echeveria Perle von Nürnberg
|
1 Eklenti(ler)
Pachyphytum hookeri
|
1 Eklenti(ler)
Sedum rubrotinctum
|
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
İpek çiçeği gibi ama çiçeği daha büyük açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Crassula lycopodioides
|
1 Eklenti(ler)
Oscularia deltoides
|
İsimler konusunda size yardımcı olayım sevgili h_dogan:)
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Bir minik adenium kazandım mı? :D
|
Teşekkür ederim Esin Hanım isimler için. Emin olduklarınızı düzelttim. Graptopetalum için ekleme yapmadım hangisi için dediniz o ismi çünkü birisi biraz kırmızı gibi.
Adenium için söz vermeyim ama yaşasınlar birini size göndereyim. Yalnız ben hangisi ne renk bilmiyorum, Sn. mmanager vermişti tohumları. O da mix aldığı için kendisi de bilmiyor ne renk olduklarını. Şimdi göndersem toprağı dağılır çünkü daha kökleri gelişmemiş. Alıntı:
|
Adeniumlar emin ellerde, ben ayırmayım zaten onları yuvalarından :) Siz benden daha iyi bakarsınız. Graptopetalumu güneşten kızarmıştır biri diye düşünerek isimde ayrım yapmadım ama şimdi baktım, "G. paraguayense subspecies bernalense" daha koyu renkli oluyormuş. Belki sizdeki de odur. Diğer açık renkliler normal G. paraguayense.
|
Bence siz daha iyi bakarsınız, benim vaktim olmuyor pek. Ben sadece daha kökleri gelişmediği için saksıyla göndereceğim göndermesine ama ne olur ne olmaz ölmesin. Sonuçta ne kadar bantlasak da kargoda devirirler.
Hakkınız baki. :) Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim sevgili h_dogan, sağolun :)
|
Sayın h_doğan, ayakkabı kutusu nasıl gidiyor :))
|
Ayakkabı kutusu bulamadım, peynir kutusuyla idare edeceksiniz. :D Bakalım bunlarla nasıl başa çıkacaksınız. E artık sayfa açarsınız. :)
Alıntı:
|
Sayfam var zaten :))
Ben başa çıkarım hiç sorun değil.Sonrasında da bir güzel fotoğraflar sizinle paylaşırım :)) |
Gözümden kaçmış kusura bakmayın. :)
Size baya bir çeşit gönderdim. 2 çeşit börülce, 2 çeşit patlıcan, Birkaç renk kalanchoe Birkaç renk sardunya 2 renk brugmansia 1 yaprak güzeli 1 adını bilmediğim(hatırlayamadım bahçe sayfamda vardı) Selluka bakla şeklinde, siz de dağıtırsınız arkadaşlara. 4 baklada baya tohum çıkar. Portulacaria afra 1-2 kaktüs Zinnia Cam güzeli Aoenium 1 parça sedum 1 kök pepino Bunlar hatırladıklarım. Güle güle büyütün. Alıntı:
|
Harikasınız h_doğan,
Sabırsızlıkla bekleyeceğim kargoyu. Meraktan çatlarım artık. Tekrar çok teşekkür ederim. Paylaşımcı yüreğinize sağlık. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu fotografı görünce aklıma sizin kalanchoe'ler geldi.. Belki değerlendirmek istersiniz diye düşündüm, sevgiler |
3 Eklenti(ler)
Sabah fotoğrafını çektim. :)
Bu şekilde dah açmaya devam ederse ben beklemeden size dal kırıp göndereceğim biliyorum bekliyorsunuz ama çiçek de çok güzel açıyor napim. :) Alıntı:
|
Çok yaratıcı olmuş. Fırsatım olsa ben de böyle şeyler düşünürdüm ama kolayına kaçıyorum. :D Eşimle kızım da boyuyorlar, kızım boyama işini çok seviyor bunu görse bayılır. Hele bir de pembe. :)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bir gecelik gelin küçücük saksıda kocaman oldu. ;)
|
Alıntı:
Ben beklerim :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025