![]() |
h_dogan / Kaktüs ve Sukulentler
En sonunda beni de bulaştırdınız. :cool:
Fazla çeşidim yok ama bahçe sayfamda kayboluyorlar buradan ben de daha kolay takip edebilirim gelişmelerini. İyi seyirler. :D Cemo Abla senin kaktüs ve sukulentlerinden kıskandım. :) |
Aloe'nin bir türü.
5 Eklenti(ler)
Adını öğrenince düzeltmeler yapacağım.
Bazı fotoğraflar bahçe sayfamda da olabilir. Küçüklüğünü bilirim diyerekten bunu ilk diktiğim halinden ekleyeyim fotoğraflarını. ;) |
1 Eklenti(ler)
Şu anda kabına sığmıyorlar. ;)
|
Sayfanız hayırlı bitkileriniz her daim sağlıklı olsun =)
|
3 Eklenti(ler)
Austrocylindropuntia
|
5 Eklenti(ler)
Kaynana topuzu
|
5 Eklenti(ler)
Mammillaria
|
3 Eklenti(ler)
Bir gecelik gelin. Rengini bilmiyorum, bakalım ne zaman büyüyecek de açacak. :)
|
3 Eklenti(ler)
Leş kaktüsü.
|
4 Eklenti(ler)
Aeonium.
Yazın yaprakları mor kışın yeşil. |
Portulacaria afra
4 Eklenti(ler)
Geçen baharda tenekedeydi saksıya aldım. Bayağı gelişti.
|
Kalanchoe'lar
5 Eklenti(ler)
Geçen sene küçük saksılardaydı...
|
3 Eklenti(ler)
Bu sene lastikteler...
2 tane lastiğe diktik, 1. fotoğraftaki dondan etkilendi. |
Sempervivum
2 Eklenti(ler)
Agaclar.net toplantısından.
|
Alıntı:
|
Sevgili hdoğan kaktüs-sukulent sayfan hayrlı olsun. 'Fazla çeşidim yok, beni de bulaştırdınız' diyerek söze başlamışsın. Yani başlangıç için çeşitler maşallah çok güzel ve bulaşdığına göre de ilerleyen zamanlarda göreceğiz ne çeşitler olacak... Maşallah hepsi sağlıklı ve çok güzeller...
|
Yeni bir kaktüs sayfası görmek ne güzel. Bol çiçekli günler dileğiyle. Hayırlı olsun sayfanız.
|
Hepsi birbirinden güzel. Bence ilerleyen zamanlarda çok daha renkli kareler göreceğiz burada:)
Hayırlı olsun sayfanız. |
Alıntı:
Birkaç tür daha var fotoğraflarını bulamadım. :D Bu çeşitler az ama öyle değil mi? :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çeşitler çoğalacak ama güzel yetiştirebilirsek anlamı olur. Güzel görünmezlerse kıcık oluyorum. :D |
Çok renkli ve güzel bir sayfamız daha oldu. Devamını diliyorum.
Sayenizde bir bitkimin adını öğrendim, portulacaria afra. Teşekkürler. Aeonium çiçek açıyormu? Siyah yapraklı görüntüsü çok hoş. Bu bitki, sanırım sempervivum. Kolay gelsin. |
Alıntı:
Biz de sizden çok şey öğreniyoruz. Aeonium hiç çiçek açmadı. Fotoğraftakiler büyük Aeoniumun parçalarıydı geçen sene fırtına da kocaman bitki paramparça olmuştu balkonda olmasına rağmen. O bitki en az 5-6 yıllıktı ama hiç çiçeklenmedi. İsmi düzelttim. Sempervivum'a baktım görsellere, bir türü bendeki ama bir sürü var rengarenk.:) |
Sayfanız hayırlı olsun...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hemşeri dinlemez döver :D |
Bir sukulent delisi olarak aeonium ve sempervivuma bayıldım ama kaktüslerinizin de hakkını vermek lazım hepsi çok güzel. Güle güle büyütün hepsini, devamını da görürüz umarım :)
|
Alıntı:
O Aeonium bir şey değil ben her tarafa diktim bu sene tam gelişsinler fotoğrafını yükleyeceğim bakalım beğenecek misiniz o zaman? :) |
1 Eklenti(ler)
Kabına sığmıyor dediklerimin şimdiki halleri. O kızarıklıklar soğuktan olmuştu, şimdi geri yeşile dönüyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025