![]() |
1 Eklenti(ler)
Lastiklerin içindeki kalanchoe'lar her geçen gün güzelleşiyor gibi. :)
|
1 Eklenti(ler)
Cemo abladan gelen sukkulentleri küçük saksılara diktik. 2 saksıya da dökülen yaprakları yatırmaya çalıştık. Sonra yakından da fotoğraf ekleyeceğim bakalım ne kadar başarılı olacağız. ;)
Tekrar teşekkür ederim ablacığım. |
Sevgili hdoğan kaktüsçü, sukulentçi oldun gitti, maşallah hepsine çok güzel bir görüntü... Ellerine sağlık...
Valla övünmek gibi olmasın tek-tük kaktüsüm var ya zaten 2 tanesi yılan kaktüs birisi de kaynana dili, topraklarının değişmesi gerek şimdi zamanı mıdır? Sen sukulentlerinin topraklarını nasıl hazırladın? Yani tek-tük diyorum ama eh benim de az biraz var tabi, fakat toprağını değiştirmek istediğim 2-3 saksı. |
Bizim bahçe toprağımız kumlu olduğu için şanslıyım o yüzden kaktüs ve sukulentler için toprak aramama gerek kalmıyor. En azından bir çok tür için. ;)
Saksılardaki karışım sadece bahçe toprağı biraz da yanmış hayvan gübresi. Kalanchoe'lar ve birkaç tür vardı. Şimdi bir sürü oldu (tutarsalar yani) :D Alıntı:
|
Aslında bu lastikteki aranjmanda pembe olandan dikmemişiz. Açmamışken diktiğimiz için olsa gerek. Araya bir dal da pembe sıkıştırmak lazım. :)
|
5 Eklenti(ler)
İsimlerini bilmiyorum. Geliştikçe fotoğraf yükleyeceğim tabi isimlerini de öğrenip yazacağım.
|
5 Eklenti(ler)
Devam 1.
|
5 Eklenti(ler)
Devam 2.
|
5 Eklenti(ler)
Devam 3.
|
5 Eklenti(ler)
Devam 4.
|
5 Eklenti(ler)
Devam 5.
|
3 Eklenti(ler)
Son. ;)
|
Şanslısınız sayın h_dogan, bir sürü farklı sukulent türünüz olmuş. Güle güle büyütün bu minişleri :)
|
Sağlıkla büyütürsünüz inşallah yeni yavruları kardeş.
Saksıya diktiğin yaprakları sök ve sadece toprağa yatır. Dikersen geç yavruluyor. Gelişigüzel at toprağa. |
Çok güzeller çok, maşallah maşallah!..
|
Alıntı:
Sizin sayfanız takibimde çok güzel türleriniz var ama benimkiler daha güzel olacak dermişim. :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne güzel aranjmanlar çıkar ortaya bunlardan. ;)
Bazıları için saksıları biraz fazla büyük, bir arada aranjman olarak dikmemenizin bir sebebi var mı Sayın Hdoğan? |
Alıntı:
Saksılar en küçük boy siz büyük göründüklerine bakmayın yakın cekim olduğu icin büyük gorunuyor. :) |
Austrocylindropuntia
3 Eklenti(ler)
Bu güzel kaktüsüm ne kadar da çok yeni dal çıkardı. :)
|
Aeonium
2 Eklenti(ler)
Aeoniumlar hem gelişiyor hem kızarıyorlar.
|
2 Eklenti(ler)
Lastiklerdeki Kalanchoe'lar...
|
2 Eklenti(ler)
İşte bu hale geldi. ;)
|
Aloe vera
2 Eklenti(ler)
Aloe vera yavruluyor...
|
Portulacaria afra
4 Eklenti(ler)
Evimizdeki tüm yavru afraların anası. :)
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz tek kat...
|
Staphelia
2 Eklenti(ler)
Leş kaktüsümüz bolca sürgün veriyor gibi tomurcuğa benzetemedim.
|
Mammillaria
2 Eklenti(ler)
Mammillaria'nın şimdiki hali.
|
Sayfanız hayırlı ve bol çeşitli olsun,hepsi sağlıklı görünüyor,güle güle büyütün. Minik yavrular umarım en kısa zamanda köklenip sağlıklı büyürler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025