![]() |
Benim leş kaktüsüm bol güneşi görüyor. Saksısı büyük. Ben en az onu suluyorum. Suladığımda bol suluyorum ama sulama aralığını fazla tutuyorum. Dallarını elliyorum yumuşak değilse demek ki susamamış. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Balkondaki büyük ve küçük Portulacaria afra'lar. (Tabi ikisinin de annesi dışarıda kocaman bidonun içinde)
|
4 Eklenti(ler)
Yapraktan fidecikler oluşuyor gibi.
|
1 Eklenti(ler)
Bazıları çabuk çiçek açar. :)
|
5 Eklenti(ler)
Cemo abladan gelen sukulentler büyük bir hızla gelişiyorlar. Beni sevdiler demek ki.
|
5 Eklenti(ler)
Devam 1
|
5 Eklenti(ler)
Devam 2
|
5 Eklenti(ler)
Devam 3
|
5 Eklenti(ler)
Devam 4
|
5 Eklenti(ler)
Son...
|
4 Eklenti(ler)
Bunlar da buradan bulduklarım. :)
|
Maşallah, maşallah!.. Harika görünüyorlar!..
Rastgelsin inşallah!.. Az biraz var, ben de çoğaltmayı düşünüyorum... İmrendim, özendim zira... Olanları bir arada fotoğraflayayım bari. |
Sen daha iyisini yaparsın abla. Bence hemen başla, kolay büyüyorlar.
Alıntı:
|
İyi günler h-doğan kaktüsleriniz çok güzel güle güle büyütün .Adenium tohumları ne oldu. Ben daha ancak 1 hafta önce dikebildim tohumları ama sonuç fena değil çoğu yeşerdi.Aslında bir kısmını içerde pencere kenarına koydum bir kısmınıysa balkonda tuttum içeridekiler daha çabuk çimlendi.Ben de internette yavaş salınımlı gübreler duydum bunların 3 -6-9 aylık olanları varmış.Sizin bu konuda bilginiz var mı.Kaktüsler için olanları var mı ayrıca eğer bilgileriniz varsa bizlerle paylaşırmısınız. Selamlar teşekkürler...
|
Ne siz sorun ne de ben söyleyeyim. Hep unutuyorum ekmeyi. :o
Yavaş salınımlı gübreleri duydum ama hiç kullanmadım, bir araştırayım bakalım. Adeniumları hatırlattığınız iyi oldu ben de ekip balkoa koysam nasıl olur acaba? İçeriye koyamam. Direk güneş almayacak şekilde koyayım. Bu aralar hiç boş vaktim yok, yoksa uğrardım yanınıza. :) Selamlar. Alıntı:
|
Dışarda olabilir ama torflu karışık nem tutan bir toprağa ekmelisiniz.Zaten direk güneş ışığı istiyormuş.Selamlar
|
2 Eklenti(ler)
Yapraktan sukulentlerin büyümesini gözlemlemek oldukça keyifli.
|
Bilmez miyiz, tutması, büyümesi, yavrulaması, çiçek açması keyif ki ne keyiftir Sevgili hdoğan. Ellerine sağlık, gönlünce inşallah.
Sevgili hdoğan bir de sende kırmızı kırmızı açan bir kaktüs vardı ben göremedim mi, yoksa atladım mı? |
Alıntı:
Bu kırmızı açanı hatırlamadım var mıydı ki bende? Bir küçük kırmızı meyveli var Mamillaria. |
İsmini bilmiyorum fakat evet kırmızı meyveli açıyor idi... Çok güzeldi çok.
|
http://www.agaclar.net/forum/1265225-post89.htm bu mu acaba abla senin bahsettiğin?
|
3 Eklenti(ler)
Bu sedum da erkenden çiçeklendi. Çok minik ve güzel çiçekleri var. ;)
|
Alıntı:
|
O meyveler bitmiyor ki abla üzerinde sürekli var. Şimdi hem çiçek var hem de o meyveler var. ;)
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Opuntia brasiliensis tutmuş sürgün vermeye başlamış. :)
|
4 Eklenti(ler)
YeniGine abla senin için güncel halini fotoğrafladım. Bol bol meyve var az da olsa çiçek açıyor. Geçen aylarda çiçekleri daha boldu.
|
4 Eklenti(ler)
Leş kaktüsüm coştu. Hem bir sürü yeni sürgünü var hem de bir sürü tomurcuk. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Aloe vera yavrularını büyütüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Minişler yavaş yavaş kendini belli ediyor.
|
Synadenium
2 Eklenti(ler)
İsmini sonunda buldum sanırım. Albümdekine oldukça benziyor. ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025