![]() |
1 Eklenti(ler)
Şimdilik yeter. :)
|
1 Eklenti(ler)
Kapanış çiçekli olsun. :)
|
1 Eklenti(ler)
Sedum burrito.
En çok hoşuma gidenlerden biri ama çok sıcağı sevmiyor. Bütün yaz aynı kaldı şimdi büyümesi hızlı gibi. |
1 Eklenti(ler)
Cemo abla gönderdiğinde miniciklerdi. Şimdi bayağı güzelleştiler. O kadar sıcağı görünce coşanlardan. :)
|
1 Eklenti(ler)
Anacampseros bana ilginç gelenlerden biri. Büyüme hızı çok yavaş. Sanırım bu da serin havayı seviyor. Bu aralar keyifli görünenlerden biri de bu tür.
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar Cemo abla bana sukulent çeliği gönderdiğinde kopan yapraklardı. Ziyan olmasın diye saksıya ekmiştim yaprakları. Şimdiki durumları gayet güzel. :)
|
2 Eklenti(ler)
İlk aranjman denemesi. :) Pek benzemiyor ama neyse. :D
|
Sevgili hdoğan çok da güzel olmuşlar, neden; pek benzemiyor ama neyse dedin ki?
|
Daha küçük oldukları için abla. :) Diğerleri de büyüsün yenilerini de yaparim belki.
|
5 Eklenti(ler)
Adeniumlar...
Sn. mmanager''in verdiği 10 tohumdan 8'i çıktı. Şimdiki halleri bu. Bazılarının yaprakları hala yeşil bazıları sarardı. Balkonu naylonla kapatınca oraya alacağım. Türleri hakkında hiç bir bilgim yok. En sondakinin kafasını koyun koparmıştı. Sanırım tadını beğenmemiş diğerlerini bırakmış ki zaten zehirli iyi ki bırakmış. :) |
Sayın h_doğan adenium kışa dayanıklı bir bitki midir? bende de bir tane var şu anda açık balkonda duruyor durumu da çok iyi, yerinden oynatmak istemiyorum ama, üşütürmüyüm diye de korkuyorum.
|
Sn. akçabardak benim bildiğim soğuklara dayanıksız. Adana'da soğuk günler diğer bölgelere göre oldukça az. Bu yüzden benim adeniumlar şanslı. Ben yine de onları balkona alacağım. Balkonu da naylonla kapatacağım.
|
2 Eklenti(ler)
Lastikteki kalanchoe'lar harika oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Eubhorbia trigona.
|
1 Eklenti(ler)
Anacampseros.
Kızım da nerde ilginç olan var buluyor baba bunun resmini çeksene diyor. :) |
1 Eklenti(ler)
Echeveria Perle von Nürnberg
|
1 Eklenti(ler)
Pachyphytum hookeri
|
3 Eklenti(ler)
Senecio rowleyanus
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Crassula'lar...
|
Alıntı:
(Saksıda ki çiçeği soruyorum tabii.):D |
Alıntı:
Zaten bendeki sukulentlerin çoğu ondan. ;) |
Bu sedumları hiç tohumdan üreten yok mu :)
|
Yapraktan çoğalıyor rahat rahat tohumla uğraşmak zaman alır. :)
|
Zengarden den alıverdiydim ben yayla için yayılsın, soğuktan etkilenmesin diye sarı, pembe, beyaz ve kırmızı...Yavaştan tohumlarını ekeyim ben o zaman :D
|
Kaltususleriniz hem cok guzel hemde cok bakimli ellerinize saglik
|
2 Eklenti(ler)
Uzun zaman olmuş fotoğraf yüklemeyeli.
Aloe'ler... |
4 Eklenti(ler)
Sedumlar...
|
1 Eklenti(ler)
Leş. :)
|
2 Eklenti(ler)
Mamillaria...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025