![]() |
Iyi akşamlar arkadaşlar
1 Eklenti(ler)
Uzun bir aradan sonra yine buradayım...
Bu güzeli bir arkadaş hediye etti araştırdım ve adını öğrendim adı ; Senecio stapeliaeformis Phillips imiş. Kırmızı ve turuncu açanı varmış ama bu ne renk açacak tabi bilmiyoruz. |
Leş kaktüsü ailesi
4 Eklenti(ler)
Hangisi ne açacak bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum ama onların da açmaya niyeti yok gibi....;)
|
Birkaç güzel kare....
2 Eklenti(ler)
Balkonumda vakit geçirmek her geçen gün daha da bir zevkli oluyor...
|
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
Uzun bir aradan sonra bolkonumla aranızdayım arkadaşlar...bazı kaktüs ve sukkulentlerimin son halleri;
Öncelikler leş kaktüslerimle başlayalım... Eklenti 516863 Bu ikinci tomurcuklanma ilkinde tomurcuklar kurudu hala ne açacaklarını bilmiyorum Eklenti 516864 Önceki hallerini yukarda görebilirsiniz arada ki farkı da Eklenti 516865 Eklenti 516866 Eklenti 516867 |
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
Leşlere devam;
Değişik açılardan leşler Eklenti 516872 Her saksıda 3 tane var bu arada Eklenti 516873 Stapella Gandiflora bir bunu biliyorum annemden getirdim çünkü Eklenti 516875 Buda başka bir saksı Eklenti 516876 |
Merhabalar...
4 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz leş kaktüslerine;
Eklenti 516877 Eklenti 516878 leş ve e.mili aynı saksıyı paylaşıyor Eklenti 516879 Eklenti 516880 |
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
Şimdide kaktüs ve bazı sukkulentler
|
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukkulentler
|
Merhabalar...
4 Eklenti(ler)
Bunlarda yılan kaktüsleri hepsi aynı ama çok farklılar
Şişman yılan Eklenti 516891 Zayıf yılan Eklenti 516892 Buda yılan Eklenti 516893 Eee buda yılan Eklenti 516894 |
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz;
|
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
Şimdilik bu kadar akşama devam ederiz
|
Kaktüslerin son halleri çok güzel olmuş eceyıldız;) maşallah diyelim. 306 numaralaı fotoğrafta katlı bi raf var hani.. hep oradamı duruyor kaktüsler? ışık yetersiz gelmiyormu o şekilde?
|
Leş kaktüsleri hariç diğerleri orda evet. Rafı bütün öğleden sonra yani güneş batana kadar güneşi görecek şekilde ayarladım Sevgili Hira...
|
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
Bu gün çektiğim fotolara devam edelim...
|
Merhabalar...
1 Eklenti(ler)
Çok kayıp yaşadım arkadaşlar yaa her kayıp beni daha da derin yaraladı...
Bu güzeli hatırlarsınız şimdi bu halde malesef |
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
Neyse hatırladıkça üzülüyorum gerçi ama güzelliklerle devam edelim
|
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
devam devam...
3. tur çiçekler yolda geliyor Eklenti 516963 :) Eklenti 516965 ;) Eklenti 516965 :rolleyes: Eklenti 516966 Ve ailemize yeni katılan bodur paşa kılıcı Eklenti 516967 |
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
Çok zorlu bir yaz geçirdik buna rağmen çok az kayıpla gelişmeye devam ediyoruz...
|
Merhabalar...
5 Eklenti(ler)
;) ;)
|
Merhabalar...
2 Eklenti(ler)
Ve bu günkü final cristat mı oluyor ne anlamadım... Sizce buna ne oluyor
Eklenti 516978 Eh benide de fotomu çekmezsen küserim deyip yapraklarını indiren süs biberim :D Eklenti 516979 |
İyi geceler
Bu yaz gerçekten çok kayıp yaşadım bu benim sayfaya girme şevkimi kırdı arkadaşlar... bir çok kaktüsüm ve bir kaç atlasımı kaybettim artık siz düşünün...
Sadece onunla kalsa iyi yaklaşık 20 afrika menekşemden geriye 5 tane kaldı... İşte bu yüzden sizlerden ve sayfadan uzak durdum biraz ama inşallah artık kayıp vermem hep aranızda olurum... Yarın yeni çekimlerle yine burada olacağım herkese iyi geceler... |
Güzel paylaşımlarınız.
Ece Hanım çiçek sevginiz güzel,
Ama sayfanıza bir girdim başım döndü. Bir sürü fotoğraf paylaşmışınız. İsimlerinin çoğunu göremedim. Eski yeni vb. bir sürü forum. Çok emek harcamışsınız. Ben bahçenizden çıktım. Tekrar girdim ve bu satırları yazıyorum. Ben bu sayfalarda dolu dizgin gezemiyorum. Bahçede ki paylaşımlarınızı biraz daha yavaş ve itinalı yaparsanız, ziyaretçi sayınız artar. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Sevgili eceyıldız, bebekleri epey büyütmüşsün maşallah, hepsi çok güzel olmuş, saksılar dolmuş:)
|
Teşekkür ederim Fatito, Bayağı bir kaybım oldu hem kaktüslerde hemde afrika menekşelerinde havalar soğumaya başladı şimdi toparlanmaya çalışıyoruz...
|
Alıntı:
Size iki sorum olacak; 1) Atlaslarınızda bulunan kabuklu bit dediğiniz sorun ne oldu? 2) Leş kaktüsleriniz çok güzel. =) Yapıları ile alakalı sorum olacak. Benimkileri tuttuğumda loplar diğerlerine bağlanan eklem yerlerinden çok fazla oynuyorlar. Sağlam ve sert değiller. Sanki olgunlaşmış ve dalından kopacak meyve gibi sallanıyorlar tutup hafifçe kıpraştırdığımda. Teşekkür ederim. =) |
Kabuklu bitten ancak ilaçlı mücadele ile kurtulabildim evdeki ilaç yeterli gelmedi Sayın Altıntasma,
Benin leşlerde aynen sizin dediğiniz gibi sürekli güneşe doğru çeviririm ki hepsi güneş görsün çünkü her saksıda 2-3 kök var kimisi çok gelişmişken kimisi yapısı gereği daha bodur bu yüzden her sulamada saksıyı çeviririm, çevirirken çok sallanırlar ve koptu kopacak gibi olur çok dikkat ederim... Yani nedenini bilmiyorum ama tahminimce çok taze oldukları içindir başka açıklama bulamıyorum... |
Kaynana Topuzu
2 Eklenti(ler)
Bu yıl 3. tur açtı muhteşem bir güzellik...
Dün böyleydi .... Eklenti 517831 Bu gün böylee... Eklenti 517832 |
İpekler gerçekten ipek gibi
5 Eklenti(ler)
hepsinin aynı anda açtığı bir foto var ama telefonda çektiğim için yükleyemiyorum.
|
İpekler gerçekten ipek gibi
5 Eklenti(ler)
Telefonda çektiğimi yükleyebildim galiba :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025