![]() |
Teşekkür ederi Sevgili Yenigine daha güzelleri sizin olsun...
|
Tekrar merhaba...
5 Eklenti(ler)
Bunlarda aşağıdaki güzellerim
|
Tekrar merhaba...
5 Eklenti(ler)
Aşağıda ki güzeller.
|
Tekrar merhaba...
4 Eklenti(ler)
Aşağıda ki güzeller..
|
Balkonumdan kareler
4 Eklenti(ler)
Merhaba, balkondan bir kaç kare paylaşayım istedim...
Eklenti 589459 Eklenti 589460 İki hafta önce çekmiştim bu fotoyu... Eklenti 589461 Bu da yazan kalma güzel bir foto ama şimdi bu kaynana topuzu kabuklu bitle mücadele etmekte... Eklenti 589462 |
Sayfamı gezdimde şimdi içim bir buruldu bir üzüldüm anlatamam... Çok çeşit kaybetmişim çok azalmışız, mesela kalanchoelerim gitti o eski güzellikler yok artık çoğunu kaybettim. Kaktüslerimden de çok kayıplar vermişim ne yazık ki.
Tek tesellim minicik saksılarım kocaman olmuşlar... |
Kaktüslerin çiçekleri çok harika sayın:eceyıldız:D
|
Sukkulentlerim
5 Eklenti(ler)
Fırtına, eksinin altına düşen soğuk, dolu ve şiddetli yağmurdan geriye kalanlar. Dışardaki sukkulent ve kaktüslerime oranla biraz daha iyi durumda olan sukkulentler.
|
Sukkulentlerim
5 Eklenti(ler)
Bazı sukkulentler doludan çok kötü etkilendi ve gerçekten çok üzüldüm.
|
Sukkulentlerim
5 Eklenti(ler)
Devam
|
Sukkulentlerim
5 Eklenti(ler)
devam ediyoruz
|
Kaktüs
3 Eklenti(ler)
Birkaç kaktüs ekleyelim
|
Sukkulentlerim
2 Eklenti(ler)
Güzellerim
|
Sevgili eceyıldız dediğin gibi ben de geçmiş sayfalarıma baktığım zaman çok üzülüyorum, ne güzel ekiyor-dikiyormuşum meğerse. Artık öyle eskisi kadar ekip-dikemiyorum, kayıplar veriyorum maalesef. Rahmetli komşumun camekânı, bahçesi imiş ekip-diktiğim, bitkilerimi koruduğum yermiş. :(
Kaktüs ve sukulentlerinin maşallahı var sevgili eceyıldız, emeklerine sağlık... Rastgelsin inşallah!.. |
Ben geldim...
5 Eklenti(ler)
uzun bir süredir foto yükleyemiyordum bu gün denedim oldu bakalım buraya yükleyebilecek miyim.
|
Ben geldim...
5 Eklenti(ler)
Yükleyebildim devam ediyoruz...
|
Alıntı:
bitkileriniz güzel mutlaka ama fotolarınızda güzel emeğinize sağlık . sevgilerimle |
Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Son sıradaki bir aloe aristata sanırım. Bakımı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Teşekkürler |
Sayın Begonvilbonsai, ben bitkiler konusunda biraz isim özürlüğüm kusura bakmayın bahsettiğiniz bitki hangisi buraya alıntılarsanız sevinirim. Bu arada hiç biri için özel bir bakım yapmıyorum kaktüslere arada kaktüs besini veriyorum diğerlerine de senede bir hayvan gübresi veriyorum, toprakları kurumadan da su vermiyorum o kadar... Kaktüs ve sukkulentlerim bu şekilde mutlu bende onlar mutlu diye mutluyum.
|
Alıntı:
Bu mesajınızdaki son resim. Ancak ben de yanılmışım zaten haworthia fasciata imiş. Teşekkürler ;) |
Çiçekler
5 Eklenti(ler)
Kaktüslerim çiçek açmaya karar verdi sonunda.
|
Çiçekler
5 Eklenti(ler)
Devam
|
Sayın Begonvilbonsai; Daha öncede yazdığım gibi özel bir bakım uygulamıyorum. Bana geldiğinde minicikti, bahçe ve hazır toprak karışımına ektim.Toprağı kurumadıkça da sulamadım.
|
Çiçekler
1 Eklenti(ler)
Çok şükür bununda çiçeğini gördüm
|
Hoşgeldin ilkbahar
5 Eklenti(ler)
İyi geceler herhese, Kıştı soğuktu fırtınaydı rüzgardı derken bir kışı daha geride bıraktık. zorlu bir kıştı kayıplar verdik yine zarar gördük ama yine de şükür bu günümüze. Benim boncuğun adını ararken epeydir sizlerle birşey paylaşmadığımı gördüm. Bu gece gündüz çektiğim fotoları paylaşayım yarından itibaren sizi balkonumda görmek ağırlamak beni çok mutlu edecektir...
|
Hoşgeldin ilkbahar
5 Eklenti(ler)
Tabi ki balkonda çok güzel gelişmeler var kaktüs ve sukkulentten yana, ama soğanlı bitkilerde başarılı oldun mu diye sorarsanız malesef hayır.:(
|
Sevgili eceyıldız maşallah echeverianın çiçek sapıyla birlikte hoşgelmişsin...
|
Hoşbuldum ;
Sende hoşgeldin Yenigine, evet hele kıvrık olanın çiçeğini heyecanla bekliyorum. |
Hoşgeldin ilkbahar
2 Eklenti(ler)
Daha önce çektiğim bir kaç foto daha paylaşıp bu geceye noktayı koyalım. Aslında niyetim film izlemekti bu gece ama buraya takılmak daha cazip geldi :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025