![]() |
Alıntı:
|
İnanın adını bilmiyorum zeytinlik için eşimin aldığı yapışkanlı bit ilacıydı ziraatçıya sordum bunu kullan dedi dozacı ayarladı şimdi bitkilerimde yapışkan, pamuklu ve kabuklu bit gördüğümde hemen sıkıyorum. Ama sizin için öğrenirim... Bakın aşağıda adını hep unuttuğum kaktüsüm de bu illete bulaşmış dün sıktım bakalım genelde 1 hafta arayla 2-3 defa tekrarlıyorum.
|
Yine kabuklu bit :(
2 Eklenti(ler)
Kaktüslerim kabuklu bitten diğer bitkilerim pamuklu bitten neler çekti yaa...
İşte bu güzele de bakın nasıl bulaşmış bu illet... |
Sanirim zeytin için olan yazlik yağ kullsnmissiniz. Öğrenir ve bana da oogretirseniz çok sevinecegim...
:( |
Alıntı:
|
Sanırım bi düzelme var kaktüslerimde. Emin olmak için yakın takipteyim.
|
Balkonum
4 Eklenti(ler)
Balkonumdan son bahar esintileri;
Leş kaktüslerim açmaya başladı nihayet |
Balkonum
5 Eklenti(ler)
Balkonumdan sonbahar esintileri
|
Balkonum
5 Eklenti(ler)
Balkonumda ipek çiçeği çoşkusu
|
Balkonum
5 Eklenti(ler)
Evet biliyorum kaktüs ve sukkulent sayfası burası ama bu güzellikleri paylaşmadan edemedim
|
Balkonum
2 Eklenti(ler)
Son olarakta kılıç çiçeğimin yaprağını koparan Eceyıldız
Eklenti 520509 Ve bu yapraktan çıkan yavrular Eklenti 520510 Bu yaprağı üçe böldüm ve dilek dileyerek ektim... bu saksı bebeği hasta doğan ve iyileşmesi için adanan bir parça... Diğer parça bebeği olmayan bir arkadaşımın bebeği olsun diye dilek dileyerek ektiğim parçaydı ve iki yavru oldu inşallah arkadaşımda yavrulayacak dua edin arkadaşlar... 3. sü ise kendim için diledim yaprak hala yaşıyor ama yavru vermedi hadi hayırlısı... |
Tekrar merhaba...
Uzun bir aradan sonra yine kaktüs ve sukkulentlerimle aranızdayım :D
Bu kadar ara vermemin nedeni ev taşımam ve çok fazla kaktüs sukkulent ve diğer bitkilerim arasında yaşadığım kayıplar oldu malesef, bu durum biraz canımı sıktı üzüldüm kırıldım hevesim kaçtı ama şimdi toparlandım giden gider kalan sağlar benimdir diyemedim tabi neden öldüler nerede hata yaptım diye epey kafa patlattım bulduğum tek sonuç hava sıcak ve nem oldu... Şimdi elimde kelen bitkilerimle yetinip yeni kayıplar yaşamamak adına soğanlı ve mevsimlik bitkilere yöneldim pek başarılı oldum mu bilemem bu yaz bileceğim tabi ki... Hetrkese tekrar Merhaba diyerek bu gün çektiğim kaktüs fotolarını sizlerle paylaşmaya başlıyorum... |
Tekrar merhaba...
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukkulentler
|
Tekrar merhaba...
5 Eklenti(ler)
Devam :)
|
Tekrar merhaba...
5 Eklenti(ler)
Devam :)
|
Bu günlük bu kadar en kısa zamanda geri kalanları yüklerim çünkü kaçıncı denemem artık yükleyemiyorum sorun çıkıyor.
|
Alıntı:
|
Sevgili eceyıldız, seni görmek ne güzel aramıza hoş geldin. Bir daha da bu kadar ara verme lütfen kendini özlettin doğrusu. Kaktüs ve sukukentlerin iyi görünüyor, balık kılçığı atlasına da bayıldım. Sağlıkla sevgiyle büyüt.
|
Sevgili eceyıldız güzellerinle birlikte tekrar hoş geldin...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tekrar merhaba...
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukkulentlerime kaldığım yerden devam ediyorum...
|
Tekrar merhaba...
5 Eklenti(ler)
Tabi bunlarda var...
|
Tekrar merhaba...
5 Eklenti(ler)
ve bunlarda ...
|
Tekrar merhaba...
4 Eklenti(ler)
Devam... bu kaktüsler minicikti içlerinden sıcağa dayanamayıp ölen oldu bunları kurtardığıma çok mutluyum...
|
Tekrar merhaba...
5 Eklenti(ler)
bu gecelik bu kadar ...
|
Tekrar merhaba...
3 Eklenti(ler)
Bunlar kalmış üzülmesinler.
|
Yarında hayırlısıyla aşağıda ki saksıların fotolarını çeker paylaşırım sizlerle herkese iyi geceler...
|
Sevgili eceyıldız, maşallah çok güzel olmuş bitkilerin, emeklerine sağlık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025