![]() |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki bazı görüntüler,
|
Son görüntüler birbirinden güzel. Hele bu.
Keşke benim de bahçeni yakından görebilme şansım olsaydı, sevgili lir. Sevgiler... |
Son görüntüler ve arajmanlar çok güzel olmuş:)
|
Sn.lir.92 nolu mesajınızdakı ilk resımde aranjmandaki 3 renkli çiçek telgraf çiçeginin çeşidimi
ve birde 3.cü resimdeki çiçegin adı sedum spurium dragon's blood mu acaba. O çiçekden ne kadar aradım bir bilseniz.Bana çelik verebilir misiniz acaba. Hepsi çok güzelmiş bol çiçekli günler |
Alıntı:
|
sevgili lir minik bir adenium istermisiniz :p sanırım sizde yok
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ekim ortalarına doğru adeniumların ve obrizyaların yola çıkacak, geriye kalanların yaşaması için dua et sevgili Lir.
|
Alıntı:
|
Senecio herranius
2 Eklenti(ler)
Çiçek açtığı zaman, tanelerin yakından görünüşü
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Crassula Lycopodioides
|
1 Eklenti(ler)
Crassula Perforata
|
1 Eklenti(ler)
Agave
|
4 Eklenti(ler)
Oğluşum, aslanım mırmır
Adını biliyor, seslenince geliyor ve bana anneye çok yakın bir sesle sesleniyor. Abartmıyorum, hepsi çok akıllı... |
Adı nedir?
1 Eklenti(ler)
merhaba arkadaşlar
ekteki resimdeki sol alt köşede papatya gibi olan kaktüsden bende var adını bilen var mı yardımlarınızı rica edeceğim syg |
Bir kediniz olması cok güzel ;) 41 kere maşalah . Sevgili lir adresinizi özel yollarsanız en kısa zamanda gönderirim .
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=408 |
Kaktüs ve sulukent dünyası bir rüya gibi.
Hele içlerinde mırmır da olunca. |
Mırmır evimizin neşesi, bahçeye adım atan ev ahalisi içeri girmeden ayrı ayrı başlıyor bağrınmaya ''Mırmır '' bazen içerde oluyor birlikte bizimkilerin bağrışmalarını dinliyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Monadenium ellenbeckii, küçük bir süt abi...
|
Sevgili lir, Monadenium ellenbeckii, bende de var minik sarı çiçekler açıyor.
|
Selamlar
Alıntı:
|
Sn. lir. saklı çiçekciye gidebildinizmi acaba. Fotograf çekdinizmi. Merakla beklıyorum nasıl gecdi gezintiniz.
Teşekkürler |
Ben bugün kaktüsleri ve güzel bahçeyi yakından gördüm. Hepsi birbirinden güzeldi sevgili Sevgice o saklı çiçekçiye gittik gerçekten de saklı idi ve fiyatlarda oldukça uygundu:) Teşekkürler sevgili Lir :)
|
Neler aldınız :p katılmak cok isterdim malesef ekime kadar cok yogun calışıyorum :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025