![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eşinize selamlar. |
Sevgili lir, öncelikle sayfan hayırlı olsun. Hepsi birbirinden güzel ve sağlıklı, hangi birini sayacağımı şaşırdım. İsimler konusunda eksikliklerim var. Özellikle hatırladığım galeride fotoğrafı olan, euphorbia flanaganii. Ve düzenlemelerin çok hoşlar. Hepsini güle güle, sağlıklı günlerde büyüt arkadaşım. Sevgiler...
|
3 Eklenti(ler)
Gasteria bicolour
|
Sevgili Lir
Sayfan hayırlı ve bol ziyaretçili olsun canım. |
1 Eklenti(ler)
Euphorbia resinifera
|
Sayın lir sayfanız bereketli olsun . Kalanchoe tomentosa benim en sevdigim sukulentlerden nerde bulsam alıyorum 3 tane oldular ;) yeşim cok güzel büyümüş bendeki 2 senelik hala ufacık cok gec büyüdügünü okumuştum size kocaman maşalah .
|
Sevgili lir, senin neleri başardığını, neler yaptığını bilmesem yalnızca bunlarla uğraşıyorsun sanacağım, canım oldukça sağlıklı ve canlılar ellerine ve yüreğine sağlık sevgiler çok öptüm.
|
Bitkiler harika, düzenlemeler harika, fotograflar da öyle. Bu sayflara tekrar tekrar keyfile bakacağım. Feyz alacağım.:)
Sevgili lir sayfan hayırlı olsun. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Teşekkür ederim. |
5 Eklenti(ler)
Başka bir euphorbia, türü konusunda şimdi şüpheye düştüm. E. lactea olarak cevaplanmıştı ama emin değilim. Flaganii gibi ek olarak çok güzel geniş pelerinleri var.
Euphorbia flanaganii cristata acemifüsuna teşekkürler. |
2 Eklenti(ler)
Opuntia aciculata
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar, sizlerden öğreneceğim çok şey var, bu türlerde çok bilgisizim, duyrulur...
Stapelia petito ikinci çiçeğini açtı. |
Sevgili periş, Sevim Öğretmenim, gülenmelek, loveflower çok teşekkür ederim, selamlar, sevgiler...
|
5 Eklenti(ler)
Bu düzenlemem Faucaria tuberculosa , Haworthia reinwardtii ve Crassula marnierana oluşuyor. Haworthianın çiçekleri yeni soldu, galeride paylaşmıştım. Crassula yeni çiçek açıyor. Faucarianın çiçeklerini hiç görmedim. Nette gördüklerim büyüleyici , büyük sarı çiçekler. İnşallah birgün açar
|
3 Eklenti(ler)
Crassula marnierana
|
Sayın lir;
Sayfanız çok güzel, düzenlemeleriniz de öyle. Bu iyi huylar ( herkes neden hastalık diyor anlayabilmiş değilim) ne güzellikler getiriyor insanlara öyle. Kaktus ve Sukuletler ev sahibelerinden gayet memnun olmalılar. Kahveden çıktım mı başıma iş açıyorum. Oraya geri döneyim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
ilk kaktüsümü Güngör yıllar önce yollamıştı. Kaynana dilim kocaman oldu, Sonra senden geldi, minicikti kocaman oldu. Çok kalenderler aynı senin gibi, yıllardır benim zulmüme rağmen ayakta kalabildiler. Hatırlayabildin mi? Sanırım Opuntia subulata ya da Opuntia tuna monstruosa . |
1 Eklenti(ler)
Agave stricta
|
5 Eklenti(ler)
Adını bilmiyorum:( Dibinde hazine dolu:p
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Serilaanın hediyesi,
Senecio herranius çiçeği yeni soldu. Gösterişsiz çiçekleri var ama bu taneler çok güzel. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Haworthia Rigida
|
4 Eklenti(ler)
Scilla violacea, sedum palmerı ve diğer bir bilinmeyen
|
Sevgili arkadaşım bunlar muhteşem ötesi.
Ellerine sağlık. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025