![]() |
Alıntı:
|
Bauhausta çok büyük toprak saksılar 8 , büyük çanak saksılar (devasal) 18 liraydı. Büyük çanağa echerialarımla bir düzenleme yapmayı planlıyorum. Başarırsam sizlerle paylaşırım.
|
Çok güzel görüntüler. Helleborus benim de çok dikkatimi çeken bir tür çok çeşiti var ve her rengi çok güzel. Bahçem olsa onlarla doldururdum galiba.:)
|
Bitkiler de fotoğraflar da harika...
|
Sevgili Lir,
Görsel şölenler için teşekkürler ve yetştiren ellerinize sağlık. Titanopsis Calcarea ben yaşatamadım maalesef :(( Bakımını bilemedim sanırım. Yavaş yavaş yumuşadı ve öldü :(( Bakımı çokmu zor bilemedim. Fazla su vermedim ama yaşatamadım işte. Temennim sizinki güzel büyür ve gelişir. Selam ve sevgiler |
Alıntı:
|
Sevgili elta,
Sevgili Manolya Çok teşekkür ederim. Sevgiler. |
Sevgili lir harika görünüyorlar heleborusa bayıldım miltonia orkide çeşitinden geçen hafta alacaktım karar veremedim başka bir çeşit aldım ama kokusuna hiç bakmamıştım bu hafta kesin alırım:) Hepsini de güle güle büyüt.
|
Güzeller çıkmış sahneye göz alıcı.
|
Helleborusların iki rengi de çok güzel bayıldım Sevgii Lir, elerine sağlık..
|
Sevgili lir,
sayfanızda bahçenizde şenlenmiş,bitki isimlerini aklımda tutamıyoru hepsi birbirinden güzel maşşallah. Kışı az zararla atlatırsın inşallah hatta hiç zarar görmeden resimlerin devamını umut ederek hoşçakal canım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili feriha, helleboruslarda en sevdiğim özellik çok dayanıklı olması ve çiçeksiz bir dönemde çiçeklenmeleri.
|
Alıntı:
|
Tohum bulursam neden olmasın arkadaşım şubat sonu başlarım elimdeki tohumları ekmeye:)
|
Merhaba Sayın Lir, pardon Sayın Jineop, bu sabah üyelerin kaktüs ve sukulentlerine bakarken 'jineop kaktüs ve sukulentlerim' yazısını görünce Allah Allah nasıl oldu da bugüne kadar görmedim ben sayfayı dedim... :) Neyse 1. sayfadan açtım, Allahım , bitkiler tanıdik daha önce görmüştüm, ama isim Jineop , yani mesaj aralarında 'lir'e rastlayana kadar beyin devrelerimi yakıyordum... :) :) Eski nickinizmiş sanırım ,bahçe sayfanız da okudum. Bu isminizle tekrar hoş geldiniz... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Rica ederim, açıklamanız için ben teşekkür ederim..
|
Jineopcum; hoşgeldin adınla, sevgiler:)
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Kalanchoe Daigremontiana (Aşkın Gözyaşları ) çiçeklerinide çok beğendim. Çok zarif. |
Ne kadar güzel açmış.
|
Rengi çok güzelmiş.
|
Saksı düzenlemelerinizi hayranlıkla takip ediyorum. çiçeklerinin güzelliğinin yanında Kalanchoe Daigremontiana saksı düzenini merak ediyorum. Sunuşlarınız çiçeklere ayrı bir güzellik katıyor.
Saygılarımla,.. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Adalet Ablamdan gelenlerden biri adenium kendine geldi. Çok mutluyum. 2 tane yollamıştı. Diğeri :(
|
Alıntı:
|
Muhteşemler sevgili jineop o kadar güzeller ki beğen butonunu bile unutup son sayfaya gelmişim...Hepsi çok bakımlı ve hepsi çok zevkli yerleştirilmiş...sayfaların arasında nasıl geçtim hiç bilmiyorum...Harikasınız...Elinize,emeğinize sağlık....Sevgilerimle...
|
Ellerinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025