![]() |
Alıntı:
|
Dün o kadar hızlı hareket etmek zorunda kaldık ki, resim çekemedim. Sevgili serilaa ve günebakanın sizlere anlatması daha doğru olur. Yine yolu kaybettim:dilli: Bu sefer telefon ve adresi aldım.
Ümit çiçek ve fidancılık Bilalı Habesi Caddesi Değirmenaltı Mevkii No:3 Samandıra Tel:02163111538 |
Alıntı:
çiçek açmasına çok sevindim. |
Bizden sonra neler aldın sevgili Lir hazineleri sergile bakalım:) Benimde almak istediğim bir iki tür daha vardı ama atlamışım.
|
Alıntı:
|
Sevgili arkadaşım çok teşekkür ederim.
|
Teşekkürler sevgili lir cok naziksin . sanırım bu temontose bende hastalık oldu :p cok seviyorum bunları . bahcenizi ve klamatislerinizi görmek cok istiyorum sizinde uygun oldugunuz bir zamanda elden alsam sorun olurmu ? melek celigimide alırım :D
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim Exacum, İran menekşesi 1 ayda sera ortamında iki kök çimlendi. Temmuz ayında uzun süre hala 3-4 yapraklı kalırken , Ağustosta büyümeleri hızlandı, henüz 6-7 cm ama ilk çiçeklerini verdi. Kaktüs ya da sukkulent değil ama sabah çiçeklerini görünce sizlerle paylaşmak istedim.
|
2 Eklenti(ler)
Kaktüsüm açıyor:D
|
Sevgili lir, İran menekşesi çok güzelmiş. Sende de yok yok arkadaşım. Yetiştirmesi zor bitkiler hep. Kaktüsün tomurcuğu rengini belli etmiş. Bu halleri daha çok hoşuma gidiyor.;)
Açtığın başlıklardaki kataloglardaki bitkiler, akıllara zarar. Ama bir yerde dur demek gerekiyor.:D Şimdiden kış için endişeliyim. Yer sorunu olmasa... Sevgiyle... |
1 Eklenti(ler)
Senecio Mandraliscae çiçek açacak sanırım.
|
Alıntı:
|
İran menekşesi tohumdan denedim yeşermedi, fide aldım yaşamadı. Sizi kutlarım arkadaşım...
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İran menekşesi ve kaktüsler çok güzel görünüyor:) Güle güle büyüt
|
Sayın lir iran menekşesinin çiçekleri bir harika sizdende bu beklenirdi,kolay gelsin.Selamlar
|
Sevgili lir iran menekşen çok güzel senin elin tılsımlı arkadaşım maşallah.;)
okadar tohum alıyorum tık yo vallahi.:( |
Taze tohum tılsımı olsa gerek:)
|
Hemşom, sarmışsın sende kaktüs ve sukulentlere.:))))
Harika inan ki, bittim aranjmanlarına. Nasıl atlamışım ben bu sayfayı... ayıpppp. Varsa istediğin birşey haberim olsun canım. Sevgiler buralardan sana. |
Alıntı:
Derelerin kekliği Köçeğin etekliği Gızlar bekar galdıysa Mukdarın eşekliği :p:p:p Aranjmanlar beğenmene çok sevindim. Ben senin bahçeyi toptan yükleneyim:p |
Sayfanız hayırlı olsun sayın lir.
Hepsi bir harika,mest oldum.Bol çiçekli günlere... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kalanchoe daigremontiana , bu çiçeği çok seviyorum. Muazzam görüntüye sahip.
|
1 Eklenti(ler)
Aloe Vera
|
2 Eklenti(ler)
Temmuz da topluca dışarıdaydılar.
|
Alıntı:
Bahce senin, gel al ne istersen. |
İran menekşesi çok güzel bir çiçek. Kalanchoe daigremontiana ne kadar da heybetli görünüyor, bayıldım. Kaktüsün rengini çok merak ettim. Yarın öğleden sonra açar diye tahmin ediyorum. :)
|
Biri köcekmi dedi hayatımda gördügüm ve seyrettigim en berbat şey köcek erkek etek giyip oynarmı :mad: .Sevgili lir sizde yok yok mor yoncanız varmı sanırım yok :D
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025