![]() |
Alıntı:
|
Exacum ve Kalanchoe Daigremontiana ( Muazzam ki ne muazzam )ve diğerleri; Çok güzeller.
Size var mı diye sorulmamalı, soru şu olmalı. Kaç tane var? Konya ve Nevşehir'de köçek çok meşhurdu. Düğün ve Oturak Alemlerinin dansözleri. Bir zamanlar Kudret Şandıra vardı. |
1 Eklenti(ler)
[QUOTE=Tura;862538]Exacum ve Kalanchoe Daigremontiana ( Muazzam ki ne muazzam )ve diğerleri; Çok güzeller.
QUOTE] Sevgili Tura Abi, biliyorsunuzdur ama yine de yazmadan duramayacağım. Baktıkça kendi yaprakları üstünde onlarca yavru taşıyan bir anayı seyretmenin heyecanını taşıyorum. Ve bu güzelliği 4-5 yıl önce nasıl önemsemiyordum, oradan oraya atıyordum. Ama o direndi ve başardı. |
mUHTEŞEM ÇOK GÜZEL.nERDEN ALDINIZ.rENGİ MAVİ GİBİ hARİKA.
|
Alıntı:
parayla almadım. Bir saksı dibine düşmüş ve büyüdü. |
5 Eklenti(ler)
Mutfak duvarındaki raflarda şenlik var.
|
1 Eklenti(ler)
Echeveria laui
|
Sevgili Lir çok güzel mutfak duvarındaki raflar harika ellerine sağlık ...
|
1 Eklenti(ler)
Echeveria 'Blue Waves'
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüsün renği belli oldu. Açmak üzere...
|
1 Eklenti(ler)
Euphorbia flaganii sürekli çiçekte.
|
Sayfanıza uğramadan yapamıyorum. Güzel şeyler. Elleriniz dert görmesin.
|
Sn. Lir; bir süredir takip ediyorum, bitkileriniz gerçekten şahane.
Yıllar önce mutfak penceresine salon sarmaşığı dolandırmak istemiştim, kısa zamanda kaybettim.. Bitkiler mutfak atmosferine ne kadar uygun acaba? Sukkulentleriniz uzun zamandır oradalarsa ve sorun yaşamadıysanız bunun bir sırrı olmalı ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Lir sizde artık evin içine girmişsiniz.Çok güzel bir mutfak olmuş dekor şahane bitkiler güzel,raflara ise söyleyecek söz bulamadım.Ellerinize sağlık.
|
Mutfak duvarındaki şenlik çok güzel.:) Umarım yerlerini severler. Çok yakışmış. Cemo görmesin zaten mutfakla arası yok, bütün tabakları tencereleri atar yerine sukulentleri dizer.:)))
Euphorbia flaganii ise her zamanki gibi olağanüstü.:) |
Raf düzenlemesi, aksesuarlar çok güzel olmuş ama bence orada daha bir kaç saksılık yer var:D:D:D
|
Sevgili lir fincalar cok yakışmış siz hanımlar neye el atsanız yakıştırıyorsunuz:mad:.
Yer darlıgından mutfak camlarını bende kullandım bu yıl sonuc sıcak nem buhar bol bol kayıp dablumbaz varmı? |
Sevgili Lir mutfak raflarınız ve üzerlerindeki güzellere hayran oldum.
|
sevgili lir maşallah yok yok. Kaktüs sayfasını açmaya geç bile kalmışsınız. Hepsi harika ve bakımlı görünüyor. Birde onları böyle dizayn edip sunmakta ayrı bir beceri. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mutfak duvarındaki raflardaki şenlik çok hoş olmuş. Sukulentlerine söylenecek sözler az gelir, sevgili lir. İllede bahçe sayfası istiyoruz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025