![]() |
Tek kelimeyle Harika...
|
Sayın skaraca, Sayın periş teşekkür ederim.:)
|
Yakın çekim ne kadar güzel, güneş gibi ;)
|
Fotoğraflar sanki birer tablo. Harikasınız. Teşekkürler.
|
Cumhur Bey ve bettyycim teşekkür ederim.
|
2 Eklenti(ler)
Bu sarışın kaktüsümün simetrisi ve dikenleri o kadar güzel ki çiçek açmasa da olur.:)
Adını onbeş gündür araştırıyorum. Echinocactus grusonii intermedius |
Süper süper :)
Konuşuyor sayfa :) |
Alıntı:
Bu arada sizin Beşiktaş geçit altındaki çiçekçi beni çok güldürüyor. Pleiospilos' a bu titanopsis diyor. Beyin kaktüsü diyor. Haworthialar 20 tl ama 10' a düşürdüm diyor (%100 indirim :)). Yinede azmi ve çabası güzel. Sizin pozitif anlamda etkilediğnizi düşünüyorum. Kaktüslere ağırlık veren bir çiçekçi olması bile mutluluk verici. |
Sayın zenfree Kaktüslerin çiçekleri müthiş güzel açmışlar.Çok hoş bir görsel şölene dönüşmüşler.Bu fotoğrafların paylaşımları için teşekkür eder,bol çiçekli günler dilerim.
|
Alıntı:
Kaktüsçüm ile birlikte kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Artık kaktüs toprağı bile satıyor. Yakında kare saksılar gelecek.:p |
Alıntı:
|
Harika kaktüsler, harika çiçekler, harika çiçekler. Emeklerinize sağlık Sayın Zenfree.
Bu arada, müşteri memnuniyetini önemseyen Beşiktaşlıma da saygılarımı iletin. Bir de sorun lütfen, 0-5 mm arası pumice de getirebilir miymiş? :)) |
Alıntı:
|
Beşiktaştaki cicekci harbiden güzel her şeyi hak ediyor insanlıgı bile bence
10 numara bir keresinde sadece bakınacaktım meraktan 2 saksıyla ugurladı :D yılardır eminönünden alış veriş yaparım hala insanları nasıl kazıklarım mantıgı yürüten cok satıcı var bence beşiktaştaki arkadaş destegi hak ediyor . zenfree kaktüslerin cok hoş ve saglıklı güle güle büyüt |
En iyisi beşiktaş'da bulunan çiçekçiyi buraya üye yapın. Biz de tanıyalım.
''Kaktüsçüm ile birlikte kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Artık kaktüs toprağı bile satıyor. Yakında kare saksılar gelecek.'' Sayın Zenfree gibi bir müşterisi varsa zaten sırtı da yere gelmez. agaçlar.net kaktüscüsü ilan ederiz onu. (Yazdıklarım ciddi) Hiç olmazsa o da ciddi ciddi bu işe daha iyi el atar. |
Alıntı:
Hadi hayırlısı olsun. İki kere akşam üstü bakmıştım toprak dikkatimi çekmemişti. Çok ihtiyacım var bu sıralar. Güzergahı yine ordan geçireceğiz demek ki. |
Sevgili zenfree,
kaktüs ve sukkulentlerinizin hepsi çok güzel. Beni onlardan çok onları anlatımınızdaki sıcaklık ve sevgi etkiledi. Ayrıca saksı seçimleriniz çok zevkli. Sayfalarınız baştan sona güzelliklerle dolu. Bu sayfalardan öğrenilecek çok şey var. Teşekkür ederim. |
Ahhhh aaahhhh, en sevdiğim sayfalardan biri:) Sevgili zenfreee keyifle ama bir o kadarda sevgiyle izliyorum sayfaları eklediğiniz fotoğrafları, o güzelim kaktüsleri. Güle güle büyütün bol çiçeklerle:)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Genel görüntüler.
Eklenti 226059 Bu üçüzler yoğun bakımda. Aldığımda çok kötü görünüyorlardı. Son iki aydır daha iyiler. Eklenti 226060 Bu grubun keyfi yerinde. Eklenti 226064 Başka bir açı.:) |
KAKTÜS
siz kaktüs sever misiniz? ben severim! zordur kaktüs sevmek ellenmez okşanmaz binlerce dikeni vardır ama çiçeği güzeldir koklanmaz korur çiçeğini kaktüs yalnız arılara serbesttir onların da ömrü kısadır kaktüs sabır demektir azla yetinmektir dayanıklılıktır inattır yaşama sıkı sıkı sarılmaktır kaktüs yaşamaktır siz kaktüs sever misiniz? Halil Çelikkıran Bu kaktüs dünyası bence bambaşka. Sanki büyülü. Fotoğraflara dalınca çıkamıyorum bir türlü. Yakında başlıyacağım galiba ben de. |
Alıntı:
|
Cumhur Bey şiir için teşekkürler. Bence hemen başlayın. Sizi aramıza bekliyoruz.:)
|
3 Eklenti(ler)
Kaya saksım tomurcuklandı.:)
|
4 Eklenti(ler)
Diğerleri de büyümeye devam ediyor.
|
Zenfree, kaya saksına bittim, harika olmuş.
Aranjmanlar çok şık duruyor. Bir saksıda birkaç bitki, göze daha hoş geliyor. Daha da büyüdüklerinde, saksı ve kaya görünmez olacak. O zaman ne yapacağız bakalım.:)) Sedum çok yayılınca sökmüştüm ben. Şimdi de sukulentler birbirine girmeye başladı. Sonbaharda budar, yeni saksılar düzenleriz:)) |
Hepside çok güzel Sayın zenfree, Ellerinize sağlık.
|
Sevgili zenfree, kaldığım yerden devam ettim. Onca güzel çiçekleri o kadar güzel fotoğraflamışsın ki, dönüp dönüp tekrar baktım.
Ellerine sağlık, ne kadar çok emek verdiğin belli, bu işi bilen arkadaşlar da sık sık vurgulamışlar zaten. Bütün bunların arasında kenardan köşeden gördüğüm sakız sardunya da hoşuma gitmedi değil hani. Ama evvelce sardunya ve mavişlerini fotoğraflıyordun. Şimdi harika ve renk renk sukulent ve kaktüslerini. Anlatımın da o kadar zevkli ki, her bir mesajı tek tek okumak gerekiyor. Hem bilgilendirici hem de insanı şaşırtacak kadar güzel fotoğraflar. İnan nefesimi tutup, tutup inceliyorum. Her defasında da maşallahı çekiyorum. Sen evvelden birkaç bitkin için salonundaki kanepeleri bile balkona atıyordun, şimdi bu kadar çok (evet küçük şeyler bile olsa) bitki için neler yapıyorsun merak ediyorum. Hepsi çok ama çok güzel ve özel, ellerine sağlık. Kutlarım. |
Alıntı:
Söylediğin gibi devamlı budamak lazım. Küçük bitkiler dikip saksının dolmasını beklemek yerine, istediğiniz görüntüde düzenleyip, zaman zaman budama yaparak bitkilerin formlarını aynı şeklide tutmak daha mantıklı gibi görünüyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025