![]() |
....
1 Eklenti(ler)
adını bilmiyorum ama ilkbaharda çok güzel mor çiçekler açıyor...ve çok hızlı büyüyor
|
aloe..
2 Eklenti(ler)
zafer bey yollamıştı ilkbaharda..büyüdü minik yavru çıkartıyor yanından..:D
|
Çiçeğiniz Acem Halısı sanırım.
|
Notocactus Submammulosus V.Pampeanus
1 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
|
.......
2 Eklenti(ler)
bunun da adını bilmiyorun..sukulent olup olmadığı da bilmiyorum..çiçekaçtığını görünce şaşırdım..bir gün sonra soluyor çiçeği..:( bu 3.çiçek
|
Ne güzel çiçeği varmış onun öyle..
|
Aloe marlothii..
2 Eklenti(ler)
aldığımda üstteki resimdeki gibiydi..şimdi kocaman olmuş...
|
Oroya Neoperuviana..
2 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Funda ilk adını bilmediğiniz bitkiniz Acem halısı
Drosanthemum floribundum güzel bir yer örtücü. Diğer ismini bilmediğiniz çiçeğinizin adı ise Tradescantia Sillamontana bir tür telgraf çiçeği:) |
Alıntı:
|
Polaskia chichipe..
1 Eklenti(ler)
...
|
Ferocactus peninsulae.
1 Eklenti(ler)
birkaç gün önce migrostan aldım bunu..çürüyen ya da bozulan kaktüsleri 0.99 tl ye satıyorlardı..bunun da dikenleri kırılmıştı..adını int.baktım çok emin değilim..
|
Ferocactus peninsulae den bir süre önce Koçtaş tan bende almıştım. İndirimde 2.99 TL ye. Bu nedenle siz Migrosta 0.99 TL ye beğendiğiniz ne kadar kaktüs varsa alın bence. Bir daha o fiatı bulamazsınız. Dikenlerin kırılması da birşey değil. Gördüğüm kadarı ile de çok fazla zarar verici bir durumu da yok.
|
Yazık, dikenleri kırıldı diye değerini düşürmüşler. Bence de bu fırsatları hiç kaçırmayın, çokta sağlıklı görünüyor.
|
daha çok almak istedim ama diğerleri gerçekten çok bozulmuştu...içlerinin çürüdüğü belliydi, yumuşaktı hepsi..en iyisi buydu
|
0.99 a kaktüsmü buluyorsunuz.burda 5 lira.çeşitte yok.
|
...
1 Eklenti(ler)
Adını bilmiyorum bunun..yeni aldım..Mammillaria nın bir alt türü olsa gerek..
|
Son kaktüsünüz mammillaria matudea.
http://www.cactusinfo.net/gallery/M/index.htm linkten kontrol edebilirsiniz. Ferocactus unuz ise peninsulae değil sanırım. Aynı adresten bakabilirsiniz. |
Koleksiyonunuz büyük bir hızla büyüyor Sayın Fund@. Bu istekli haliniz yaşam boyu sürmesini dilerim. Kaktüslerin yavaş büyüdüğünü gözönüne alırsanız, yetişkin hallerinin güzelliğini görmek için hakikaten "yaşamboyu" ilgi bekleyecekler. :)
|
1 Eklenti(ler)
69. mesajınızdaki Tradescantia Sillamontana, bizim apartmanın bahçesinde de var Sayın Fund@. Gelişkin formunu görmeniz için aşağıya fotoğrafını ekliyorum.
Eklenti 177574 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Orbea Variegata..
4 Eklenti(ler)
evet sonunda beklediğim oldu..bir aydan fazladır bu tomurcuğun açmasını bekliyordum..sabah kaktüslere bir bakayım derken gözlerime inanamadım:D:D:D ilk kez görüyorum böyle bir çiçeği, çok da merak ediyordum doğrusu kokusunu falan..gerçekten muhteşem bir görüntüsü varmış, kokusu kötü olsada onu çok sevdim..
|
Sevgili fund@, darısı bizlerin başına. Çok güzel açmış.
|
Notocactus Scopa..
1 Eklenti(ler)
sevgili Cenan, sizin güzelliklerinizi de takip etmekteyim...çok güzel kaktüs ve çiçeklere sahipsiniz..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025