![]() |
Sayfanız hayırlı olsun. Kaktüsleriniz ve saksıları çok hoş görünüyor. Galiba ben kaktüslere beyaz saksıyı daha çok yakıştırıyorum artık. İnşallah çiçeklerini de görürsünüz..
|
ben de sayamayacağım kadar çok çeşidim olsun istiyorum.
|
Sevgili Fund@, kaktüs sayfanız çok hayırlı olsun :) Dilerim size çok uğurlu gelir ve bir sürü güzel çiçekli kaktüsünüz olur,çünkü kendimden biliyorum ki bu yaman bir tutku ve bir kere başlayınca insanın durası gelmiyor.
(Bu arada size verdiğim sözü unutmadım. Bir ara bir sürpriz yapabilirim :p) |
Sayın Hhatice ve Sayın sonerordo çok teşekkür ederim...:p
Alıntı:
|
Sağolun Sayın skaraca ve Sayın aysahay,
yaşasın kaktüs kardeşliği diyelim...yoksa nerden o kadar türü bulacaktık...yer sıkıntısı ilerde olacak gibi duruyor...düşünücez bişeyler..:o |
Alıntı:
(bu arada sürprizlere her zaman açığım:D:D) |
Pilosocereus azureus
1 Eklenti(ler)
bu tür çiçek açıyor mu? bilen varsa söylesin..
|
Kaktüsleriniz gercekten cok sirin. Ben uzman degilim bahcemde kendinden olan birkac sukulent disinda ama sempervivum cesitlerini yayvanca bir saksiya ekerseniz yayilip yavruluyor, cogaltma imkaniniz olur. Sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Eğer aynı türdense nette bu resme rastladım.
Eklenti 175784 |
lithops
1 Eklenti(ler)
kaç gündür açmasını bekliyordum..dün bir bakayım kaktüslere diye balkona çıktım..sapsarı açıkmış çiçeğine hayran kaldım resmen..evde herkese gösterdim..resmini az sonra çekerim diye ihmal etmez olaydım keşke...:(akşama yakın resmini çektiğimde biraz kapanmış, bu hale gelmişti..bugun ise hiç açmadı..ömrü bir gün mü çiçeğinin?:(
|
Maşallah ben kaktüs delisiyim derken benden daha delisi varmış.Ellerinize sağlık.Hepside bir birinden güzel.Güle güle büyütmeniz dileğiyle.
Saygılar |
Alıntı:
Küçük bir dipnot:Bu mavi kaktüslerin gövdelerine pek fazla su değdirmemeye dikkat edin.(Sıcak günlerde fısfıslamak gibi) Fazla su bu güzel mavi rengi azaltıyor :) |
Sayın Funda... Lithopsunuzu güneş alan bir yere koyarsanız, tekrar açtığını göreceksiniz. Işık ve sıcaklık... Yeterli olacak sanıyorum.
|
Fotoğrafları nasıl yükleme yapıyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Parodia Chrysacanthion
2 Eklenti(ler)
Taner bey in serasından...
|
Güzel kaktüs türleriniz var. Taner beyin gönderdiği her kaktüsün ismini yazdığı kartları da saksıya koyması oldukça güzel oluyor.
|
Mammillaria Pennispinosa
2 Eklenti(ler)
bunlar da Taner bey in serasından...
|
Parodia Maxima
2 Eklenti(ler)
kocaman dikenleri var bunun...
|
Astrophytum myriostigma
2 Eklenti(ler)
dikensizim..
|
Bunlara bayıldım.nereden aldınız.ben de istiyorum.
|
Alıntı:
|
Fund@' cığım maşallahın var hüner diye buna denir, taş kaktüsü ne güzel çiçek açtırmışsın bayıldım bende aldım Taner bey'in serasından mayısta ama hala çiçek açmadı balkonamı çıkarsam acaba? Ayrıca serayı gezmeni tavsiye ederim buralara yolun düşerse sanki kaktüs cenneti mükemmel bir sera yok yok ne arasan var, hatta hoya bile köklendirmiş satışa koymuş.
Sayfanda çok güzel olmuş, kutlarım seni başarılarıyın devamını dilerim. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025