![]() |
Mammillaria Prolifera
1 Eklenti(ler)
...
|
Kırmızı Paskalya
2 Eklenti(ler)
ilk çiçeğini açtı..devamını bekliyorum.
|
Rebutia heliosa x pulvinosa cv.sunrise
3 Eklenti(ler)
internette adını aradım, çok uzun bir isim çıktı..umarım doğru adlandırmışımdır..
|
Maşallah Sn fund@ Paskalya'nın çiçeği çok güzel. Acaba Paskalya ile Atlas aynı mıdır?
|
Rebutia Albiflora
2 Eklenti(ler)
Diğer rebutia türünün adı daha kısa.
|
Alıntı:
|
Mammillaria Hahniana
2 Eklenti(ler)
...
|
Mammillaria Pectinifera
4 Eklenti(ler)
Bu minik kaktüsüm çok yavaş büyüyor. her sene çiçeklenir. geçen sene daha çok çiçeği vardı, bu yıl sadece iki çiçeği var..tavşan kulağı gibi durmuyor mu sizce de:D:D
|
Mammillaria Matudae
2 Eklenti(ler)
...
|
Chamaecereus Silvestri
3 Eklenti(ler)
ilk çiçeğini açtı..üzeri tomurcuk dolu. çiçekleri çoğaldığında yeniden resimlerini ekleyeceğim.
|
3 Eklenti(ler)
bir kaç toplu resimle bu akşamı kapatalım..yarın da yeni çiçeklenenleri eklerim inşallah..bu sıralar her gün bir-iki yeni açan kaktüsün oluyor.resimleri eklemeyince birikiyorlar sonra;);)
|
Funda hanım sizi tebrik ediyorum. Hepsi çok güzel. Lithops epey yavru vermiş sanırım. Bakımını nasıl yapıyorsunuz?
|
Alıntı:
|
Sayın Funda Hanım,
Güzel ve zengin bir kolleksiyonunuz var. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Çiçeklenme dönemine girmişsiniz, herbiri yüzünüzü güldürüyor. Ağız tadı ile bu sezonu geçirmenizi dilerim. Kolay gelsin. Saygılarımla. |
Yılan kaktüslerinizin son halini merak ediyorum. Ben bir türlü bulamadım bu kaktüsten.
|
Alıntı:
|
:oBen Urfa'dayım. Çiçekler özelliklede kaktüsler konusunda her istediğinizi bulamıyorsunuz. **** çok zor buluyorsunuz. Teklifiniz için teşekkürler. Ancak gönderecekseniz leş kaktüslerinizden de isterim. Özellikle bordo renkliçiçek açanından.
|
Alıntı:
|
Chamaecereus Silvestri
5 Eklenti(ler)
en son hali..sayesinde bol kaktüs çiçeği görüyorum
|
3 Eklenti(ler)
çiçelere devam..
|
Rebutia heliosa x pulvinosa cv.sunrise ve Mammillaria Pectinifera'nın çiçekleri muhteşemmiş. Eline sağlık =) Chamaecereus Silvestri için diyecek bir şey yok zaten.
|
Olur beklerim. Sonbaharda tekrar hetırlatırım. Muhteşem çiçeklenmişler. Çiçeklerin rengide bir o kadar muhteşem. Emeklerinize sağlık.
|
Gymnocalycium Baldianum
3 Eklenti(ler)
...
|
Notocactus Mammulosus
3 Eklenti(ler)
...
|
Echinopsis
4 Eklenti(ler)
Namı diğer kaynana topuzları dün gece açmışlar..çok ilginç bazı kaktüsler gece açıyor, bazıları gece mutlaka büzüşüyor. bu akşam üzeri solmaya başladılar.
ilk iki resim gece, sonrakiler gündüz çekildi. |
Alıntı:
|
kırmızı açan kaktüsler çok farklı duruyor. Bence kaktüste en güzel renk kırmızı ve kırmızının tonları.
|
3 Eklenti(ler)
açmaya devam..Notocactus'ün 2 çiçeği soldu, yeni iki tane açtı..
|
Opuntia zebrina
2 Eklenti(ler)
bilmem neden ama bu kaktüsümü çok seviyorum..çiçek açmasa da ilginç bir yapısı var. internette de aradım çiçek açmış resmi hiç yok.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025