![]() |
Alıntı:
|
Aslında ben aldığımda ekim ayının sonlarındaydı .Kasım ayı bitene kadar biraz büyüdüler.Şimdi ise daha yeni yeni kendilerini göstermeye başladılar.Bazıları neredeyse 1 cm kadar büyüdü ve uzadılar ,bazıları ise hala aynılar.Çünkü kaktüsler türlerine göre farklı gelişim gösteriyorlar.Ara sıra kaktüsler için olan sıvı gübrelerden vermeniz gerekir sanırım...
|
Herkese merhabalalar foruma yeni üye oldum.Çok güzel kaktüs fotoğrafları gördüm ve hayran oldum.Benim de çevremden edindiğim ve aldığım bir kaç kaktüsüm var.Ama haklarında hiç bir şey bilmiyorum.Sizlerin tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var.Ben de güzel kaktüsler edinmek istiyorum.Nereden ve nasıl başlamalıyım.Şimdiden herkese teşekkürler.
|
Alıntı:
https://www.facebook.com/seyma.cicekcilik?fref=ts Angay Kaktüs - ANA SAYFA |
Mammillaria .........
2 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
türünü bilmiyorum, fazla da bakamadım..uzun bir çiçeği var
|
Parodia procera
4 Eklenti(ler)
ve günün süprizi...tomurcukları vardı üzerinde ama bu kadar çabuk açacağını tahmin etmemiştim..bugün öğleden sonra eve gelince bu güzellikle karşılaştım..
|
Gymnocalycium michanovichii
1 Eklenti(ler)
yeşil çiçekte ilk kez gördüm sayesinde..
|
Gymnocalycium çiçekleri
5 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
...
|
Opuntia vulgaris (kaynana dili)
3 Eklenti(ler)
...
|
kırmızı açan kaktüslerinize bayıldım. Emeklerinize sağlık.
|
Muhteşem...Emeğinize sağlık,hepsi birbirinden güzel.
|
Ayyy Fund@ hanım sayfanıza bayıldım. sizi ve kaktüslerinizi okadar kıskandım ki anlatamam. Resmen mest oldum. Herbirine tek tek maşallah çektim. Yakın olsam kesin ziyaretinize gelirdim. Bol çiçekli hafta sonu dilerim.
|
Alıntı:
|
Gymnocalycium çiçekleri
4 Eklenti(ler)
beşi bir yerde..
|
lithops ve conophytumlarım
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
devamı..
|
2 Eklenti(ler)
devamı...
|
3 Eklenti(ler)
...
|
Funda Hanım,
Ne yapıyorsunuz, nasıl bakıyorsunuz bu güzellere böyle? Hangisine bakacağım, hangisini beğeneceğim; şaşırdım! Emeklerinize sağlık... |
Alıntı:
|
Funda Hanım şimdi sayfanızın ilk 2 ve son sayfasına baktım sadece ve nutkum tutuldu ellerinize emeğinize sağlık bol çiçeklerini görürsünüz inşallah.
|
Alıntı:
|
Merhabalar.
Çok beğendim bütün kaktüs ve sukkulentlerinizi.Ellerinize sağlık.Ben hangi sıvı kaktüs besinini kullandığınızı ve nereden alabileceğimi sormak istemiştim.Mart ayına kadar elimde hazır olsun istiyorum.Teşekkürler...
|
sayfanızı çok beğendim, ellerinize sağlık çiçekleri çok tatlılar ama kendileri pek dikenliler
|
Alıntı:
|
Funda hanım elinize saglık..
Tüm kaktüsleriniz , sukulentleriniz, en cok da (benim ilgimi çeken) lithopslarınıza bayıldım.. Maşallah diyorum, tebrikler |
adaşım hepsi birbirinden güzeller maşallah inşallah ilerde benimde böyle güzel bir birikimim olur
|
gymnocalyciumlar muhtesem cicekler vermisler turleriniz cok guzel sevgili fund@ , mutlu mesut hastaliksiz buyusunler insallah
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025