![]() |
Satıcığım, kaktüslerin çok güzel, minik çiçek açmış olan çok cici görünüyor.
Sağlıkla keyfini sür canım. |
Satı hanım lithops çok güzel bakımına dikkat edin ben bütün lithoslarımı kışın su verdiğim için kaybettim.
|
Sevgili ozbey, çok teşekkür ederim, umarım daha güzelleri senin olur.
Sevgili Hatice, çok sağol aynen bende bir tanesini kardeşim getirdi suyu çok vermişim bir haftada kuruttum, aslında çürüttüm bu ikinci umarım bunu çürütmem sevgiler. |
Kaktüs ve sukulentler.
5 Eklenti(ler)
kaktüs ve sukulentlerimin son hali.
|
Kaktüslerim.
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentlerin devamı.
|
Kaktüsleriniz çok güzeller.
|
Sedum cinsleriniz çok canlı ve çok güzeller.selamlar.
|
anne çok güzel çok begendim.Maşallah....
|
Ablam, sedum sarmentosumun ve lithopsun çok güzel, keyifle büyüt.:)
|
Sevgili Şiir, çok teşekkür ederim.
Sayın serilaaa, çok teşekkürler çok sevindim banada çok sağlıklıymış gibi gelmedikleri için çok üzülüyordum saygılar. elifsena sanıyorum anne çiçeği demek istediniz, çok teşekkürler o benim için çok değerli çünkü annemden kaldı sevgiler. |
Alıntı:
|
Kaktüs ve sukulentler
4 Eklenti(ler)
Sedum sieboldii, ve aranjmanım.
|
Anne çiçeğin tüm güzelliğini sergilemiş Satı.
Ben bahceye diktiğimden sarkamadı, yere yapışıp kaldı. Çiçekleri geçince saksıya alayım hemen. Saksıda ne de güzel sarkmış. |
Sayın Satı Uğurtan Sedum sieboldi çok güzel çiçek açmış,bendekiler epeydir tomurcukta fakat çiçek açmıyorlar.Aranjmanlarınız ise çok şık olmuş ellerinize sağlık.
|
Sieboldi yine harika görünüyor. Aranjmanlar da öyle. Umarım birbirleriye iyi anlaşırlar.:)
|
Cemocan, çok teşekkürler yerde nedense çok gelişmiyor, bende yerde çok verim alamadım, en güzel geniş saksılarda oluyor sevgiler.
|
Sayın serilaaa, çok çok teşekkür ederim, çiçek açması için güneş gören bir yere bırakın, sanıyorum güneş görmesi lazım sevgiler saygılar.
|
Alıntı:
|
Sieboldii müthiş...gri yapraklara pembe çiçek bu kadar mı yakışır? Bayıldım,çok keyifli görünüyor çiçeğiniz...
|
Sieboldii müthiş...Harika görünüyor.Yeni bebişler hayırlı olsun.
|
Sevgili ardabora, çok teşekkürler, gerçekten çok güzel insan bakmaktan gözünü alamıyor, hayatımda bu kadar rahat büyüyen, hiç özel bir ilgi istemeyen bir bitki görmedim.
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı, ben üç minik dalın gözünün içine bakıyorum. Demek ki ilgi istemiyor bu hanımefendi.
'Seni uzaktan sevmek,aşkların en güzeli' diyeceğiz artık kendisine :) |
Alıntı:
En genişinden hemde:)) |
Alıntı:
|
Cemocuğum canım, çok doğru bir tahmin, en güzel geniş kaplarda gelişiyor, geç bile kalmışsın çiçekten sonra al leğene sevgiler:)
|
Sevgili Satı,
Hatırası kadar kendisi de güzel olan anne çiçeğine hayran kaldım. Kuşaktan kuşağa neslinin devam etmesi dileği ile.. sevgilerimle. |
Alıntı:
Ve inşallah biz de sevdiklerimize ve bizi sevenlere böyle güzel bitkiler bırakabiliriz. |
Sevgili ardabora, inşallah gelişip büyür gelişmezse bana yaz ben göndereyim.
Sağlıklı olup sevdiklerinizle sağlıkta tadını çıkarın güzelliklerin sevgiler. |
Sayın Satı Uğurtan, Hepside birbirinden güzeller..
İyi bayramlar dilerim.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025