![]() |
Sevgili sevimK, iltifat ediyorsun çok çok teşekkürler, sizede iyi ve sağlıklı yıllar, bizde sizleri öpüyoruz sevgiler saygılar.
|
Sevgili bettyycim, aynen banada öyle geliyor sanki kurutup oraya yapıştırmış gibi, çok şirin ve çok güzel görünüyorlar:)
|
Alıntı:
|
Forumda bir yerlerde bu yeşil gövdenin açmayan , pek ticari değeri olmayan bir kaktüsten (atlas değil ama) sağlandığını okumuştum, tam hatırlayamıyorum ama. Bu yüzden atlas mı değil mi diye tereddüt ediyorum, yakından bir fotoğrafını yayınlayabilir misiniz rica etsem. Eğer atlassa bir sürü aşılı kaktüs alıp kafalarını koparıp atlas olarak büyümelerini sağlayabilirim. Böylece delilik sıralamasında üst sıralara yerleşebilirim. Bu fikir bir süredir aklımdaydı... :) :) :)
|
kaktüs.
3 Eklenti(ler)
Sevgili sakdag, atlas olduğunu duydum fakat kesinlikle emin değilim, ben fotoğrafları yüklüyorum bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
|
Satıcığım , suklentlerin maşşallah çok ğüzel, güle ğüle büyüt canım.
|
Alıntı:
|
Kaktüs ve sukulentler.
2 Eklenti(ler)
Yeni aldığım güzelliklerden birkaç tane yükleyeyim isimlerini bildiklerimi yazıyorum bilmediğim veya yanlış yazdıklarım için çok özür dilerim, Kalanchoe tomentosa
|
kaktüslerim.
2 Eklenti(ler)
Senecio crassissimus
|
kaktüsülerim.
2 Eklenti(ler)
Kalanchoe rombopilasa
|
kaktüslerim.
3 Eklenti(ler)
Senecio herreianus
|
Hepsi çok güzeller iyi günlerde büyütün.
|
Satıcım, yeni sukulentlerin çok güzel, hele alacalı olanına haran oldum.
İyi günlerde güle güle büyüt canım. |
kaktüslerim.
2 Eklenti(ler)
Fenestraria aurantiaca.
|
kaktüslerim.
2 Eklenti(ler)
Crassula gollum.
|
Kaktüs ve sukulentlerim.
3 Eklenti(ler)
Sevgili Nevsunenin bana hediyeleri, tekrar teşekkürler.
Senecio rowleyanus, crassula nealina. |
Satıcım, berrinble aranızda serseme döndüm, ne güzel bir gece oldu bana teşekkürler ediyorum canım.
|
Alıntı:
|
Sevgili satı hepiside çok güzeller güle güle büyüt.
|
Sevgili Satı'cım merhaba.
Ne hoş sukkulentler bunlar, baharda kimbilir nasıl güzel olacaklar. İyi günlerde büyütmen dileklerimle Selam ve kucak dolusu sevgiler Asu |
Satıcım yeni sukulentlerin hayırlı olsun, güle güle büyüt. Çok güzel çeşitler var.
Fenestria'ya aman dikkat, fazla su çürütüyor. Buruşmaya başlayıncaya dek sulamazsan iyi olur. Crassulan üstten büyümeye başlamış, sevindim. Çiçeklerini de görmek dileğiyle:) 226 no'lu mesajındaki sukulent "Crassula gollum". Bende de bir yavru var, güzel gelişen bir tür. Büyüdüklerinde çok hoş oluyorlar. |
Alıntı:
ben bu sukulenti senecio rowleyanus diye biliyorum.Yanılıyorsan arkadaşlar düzeltir . Sağlıkla büyüsünler :) |
Sayın Zafer1326, çok teşekkürler saygılar.
alcenciğim, sen mutlu ol diye uğraştık gece yarısı:) Sevgili Selis, verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler sevgiler. Sevimciğim canım daha güzelleri senin olsun. |
Sevgili Manolya, çok sağol evet bayağı bir bakım istiyorlar oldukça küçükler yeni aldım, canım bizdende size sevgiler selamlar.
Nevsuneciğim çok teşekkürler, aslında günlerdir yükleyeceğim fakat isimlerini bulacağım diye arkadaşların kaktüs ve sukulentlerini, en az elli defa taradım:) Taradığım halde bu kadar yanlış yaptım demekki taramasam ne olacaktı:) Sevgili Nurcan, çok teşekkürler isim doğru resmi yanlış koymuşum düzelttim:) |
Yeni bitkileriniz güle güle büyüsünler Satı Hanım, özellikle Senecio boncuklarına (Cemo abla'nın deyimi) bayılıyorum ben... :)
|
Satı'cığım yeni minişlerini güle güle büyüt hepsi de çok güzel Kalanchoe rombopilasa ya bayıldım harika görünüyor:)
|
Günebakana katılıyorum, rombopilasa çok güzel, hepsini güle güle büyütün, bol çiçekler.
|
Sevgili sakdag, çok teşekkürler senecio rowleyanusu bende çok seviyorum fakat bu kaçıncı güngör alıyor ben kurutuyorum, bir türü sevgili Nevsuneden hediye diğer türünü ben aldım umarım kurutmam.
günebakancığım, sağol arkadaşım görünce hayran kaldığım bitkilerden teşekkürler sevgiler. Sevgili zenfree, aslında fotoğraflarını yüklediğim aldıklarımın hepsi değil, ben bitki ismi özürlü olduğum için günlerdir sizin bitkileri incelemekten telef oldum fakat o bile yetmiyor, yine tanımıyorum en iyisi ben yükleyeyim siz dostlar isimlerini yazarsanız çok memnun olacağım sevgiler. |
Sevgili Satı,
Bahçene girince diğer güzelliklerin yanına sukulentler de eklenmiş. Latince isimlerini yazmışsın.Ben ne yapayın şimdi, öğrenmeyen tek kişi kaldım şu latince isimleri. Aldıkların ve yetiştirdiğin herşeyin bol çiçek vererek seni çok mutlu etmesini diliyorum. sevgilerimle |
Alıntı:
Aklımda tutamıyorum bitkileri tanıyamıyorum:D Elbet öğreneceğiz ablacığım çok öptüm. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025