![]() |
Satıcığım sağol canım, Yüreğimi sanki sürekli biri sıkıyor içim yanıyor nefesim daralıyor bu ne kötü bir acıymış arkadaşım.
|
Alıntı:
|
Sevgili mrmusti, çok teşekkürler iyi bayramlar.
Alcen güzel arkadaşım inan bana o acıyı tatmış biri olarak acını yüreğimde hissettim, canım seni öpüyorum. |
Aşılı kaktüsler.
3 Eklenti(ler)
Kaktüslerim çiçek açtı.
|
Aşılı kaktüsler.
5 Eklenti(ler)
Kaktüslerim çiçeklendi.
|
Satıcım bahçede, balkonda, evde nerede olursa olsun bütün bitkilerin "Satıcığımın eli değince daha bir güzel büyüyoruz" diyorlar galiba;)
Aşılıların ne güzel gelişmiş, çiçeklenmiş. Ama benim favorim anne çiçeğin. Adına yaraşır bir şekilde sevgi fışkırıyor salkım salkım:) |
Sevgili satı renkler çok tatlı boyuna bakmadan çiçek açmış maşallah.
|
En son resimdekinin çiçek rengi pek bir güzel, alev alev... Ateşte açan çiçekler... Maşallah...
|
Sayın satı uğurtan kaktüsler alemide çok güzel.Bende mi başlasam diye düşünüyorum.Çok güzel kaktüsleriniz var.Elleriniz dert görmesin.
|
Alıntı:
Benim favori çiçeğimde, anne çiçeğim, annem gibi çok güzel:) |
Sevgili sevim4, çok teşekkürler çiçekleri çok güzel görünüyor resmen çiçekler boyama gibi.
Sevgili sakdag, inanın renkleri öyle güzelki izlemeye doyamıyorum:) Sayın fikreteren, çok teşekkürler, başlamakta geç bile kaldınız, benden bir isteğiniz varsa seve seve gönderebilirim saygılar. |
Ayy ne ciciler.Kurdale takmış veya kuru çiçekleri yapıştırmışlar gibi sanki ama biliyoruz ki orjinal.Marketlerdeki gibi çakma çiçek degil.Maşallah....
|
Ablam, ne güzel açmışlar. Ellerine sağlık. Selamlar...
|
Sevgili sevgice, teşekkürler bende sizin gibi düşündüm, eğer ben evde olmasam yanımda açmasa yapma çiçek diyeceğim çok güzel açıyorlar bir sabah bakıyorsun dikenlerin içinden küçük bir tomurcuk, başka gün bakıyorsun sanki bir yerden alıp oraya yapıştırılmış bir çiçek.
Sevgili lir, canım benim çok çok teşekkürler sevgiler. |
Satıcım kaktüslerin gerçekten çok güzel arkadaşım.Banada sukulentler sarmaya başladı,sizlerin yüzünden bir hastalığım daha oldu,bakalım hayırlısı çok öpüyorum canım.
|
Satı Hanım gözlerime inanamadım. Bu mevsimde maşallah. Çok güzeller.:)
|
alcenciğim çok teşekkürler çok sağol, sarsın sarsın bu hastalık senide sarsın, bence çok güzel bir hastalık, bende olanlardan istersen hemen liste yap:)
Bende seni öpüyorum sevgiler. |
Alıntı:
|
Kaktüs çiçekleri de çok güzel açmışlar harika görünüyorlar:)
|
Sayın Satı Uğurtan bu mevsimde kaktüslerinizin renk renk çiçek açması çok hoş,güzel bakım ve sevginin eseri olduğunu tahmin ederim.Selamlar.
|
Sevgili günebakan, çok teşekkürler sağol arkadaşım.
Sayın yenerT, iltifat ediyorsunuz çok teşekkürler bana görede sevgi, bakımından çok anlamıyorum çünkü, saygılar. |
Kaktüslerim.
3 Eklenti(ler)
Kaktüslerim uzun süredir çiçekleriyle beni mutlu etmeye devam ediyorlar.
|
Satı'cım hediye anne çiçeğimi nerede tutuyordun ? Kapalı balkonda mı dursun dışarıda mı ?
|
Kaktüslerim.
3 Eklenti(ler)
Lithops um yavruluyor:)
Evde baktığım kedi, köpek, kuş yavruluyor hissi uyandı, çok hoş bir duygu:) |
Alıntı:
|
Satı hanım, ama bu turuncu - kırmızı açan aşılı kaktüsünüz çok güzel.... Rengine hayran oldum, bayıldım, biraz da kıskandım :) Bol bol fotoğrafını yayınlayın lütfen, açan aşılı kısmın ismi nedir acaba?
Bir de bir şey daha sormak istiyorum müsadenizle, 203. mesajınızdaki ilk fotoğrafta yeşil bir kaktüs gövdesi var, soldaki saksıda; acaba bu bir atlas mıdır yoksa aşılı bir kaktüsün aşı bölümü kopmuş, anaç gövdesi midir? Hep merak etmişimdir aşılı kaktüslerde bu yeşil anaç gövde ne kaktüsüdür diye? Bir arkadaşımın aşılı kaktüsünün aşı bölümü kazara kopunca gövde bir süre sonra sürgün verip gelişmeye başlamıştı, sonra ağırlığına dayanamayıp pencereden düşüp parçalanmış. :( Atlasa çok benziyordu. |
Ellerine sağlık Satıcım. Ne kadar doğru söylemişim "yeşil ellisin" derken. Çiçek oluyor senin ellerinde herşey.
İyi yıllar diliyorum Sevgili Satı. Sana ailene, sevgiyle, huzur ve sağlıkla yeni yıllar. Öpüyorum hepinizi, sevgiler:) |
Satı abla ne güzel açtırmışsın kaktüslerini bayıldım, şu kuru çiçekler varya onlar gibi duruyor enfessss ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet atlas, sanıyorum kaktüs aşısını atlasa yapıyorlar, dediğiniz gibi aşı bölümü koptuğu için altı atlas işte. Aslında bende merak ediyordum, altı atlasa benzediği için benim merakımıda sevgili beetticim gidermişti, geçen yıl bana gelmişti atlasın aşılanıp aşılı kaktüs olduğunu o söylemişti sağolsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025