agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Kaktüs ve sukulentlerim (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/21959.htm)

alcen 03-11-2011 16:58

Satıcığım sağol canım, Yüreğimi sanki sürekli biri sıkıyor içim yanıyor nefesim daralıyor bu ne kötü bir acıymış arkadaşım.

Satı Uğurtan 04-11-2011 01:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hozat (Mesaj 875278)
Sevgili Satı,

Hatırası kadar kendisi de güzel olan anne çiçeğine hayran kaldım.
Kuşaktan kuşağa neslinin devam etmesi dileği ile..
sevgilerimle.

Sevgili ablacığım, güzel yorum ve iltifatlarınıza çok çok teşekkür ederim, kucak dolusu sevgi ve saygılar, iyi bayramlar.

Satı Uğurtan 04-11-2011 01:42

Sevgili mrmusti, çok teşekkürler iyi bayramlar.

Alcen güzel arkadaşım inan bana o acıyı tatmış biri olarak acını yüreğimde hissettim, canım seni öpüyorum.

Satı Uğurtan 30-11-2011 00:29

Aşılı kaktüsler.

3 Eklenti(ler)
Kaktüslerim çiçek açtı.

Satı Uğurtan 30-11-2011 00:33

Aşılı kaktüsler.

5 Eklenti(ler)
Kaktüslerim çiçeklendi.

sevim.K 30-11-2011 05:41

Satıcım bahçede, balkonda, evde nerede olursa olsun bütün bitkilerin "Satıcığımın eli değince daha bir güzel büyüyoruz" diyorlar galiba;)

Aşılıların ne güzel gelişmiş, çiçeklenmiş. Ama benim favorim anne çiçeğin. Adına yaraşır bir şekilde sevgi fışkırıyor salkım salkım:)

sevim4 30-11-2011 11:46

Sevgili satı renkler çok tatlı boyuna bakmadan çiçek açmış maşallah.

sakdag 30-11-2011 11:49

En son resimdekinin çiçek rengi pek bir güzel, alev alev... Ateşte açan çiçekler... Maşallah...

fikreteren 30-11-2011 21:16

Sayın satı uğurtan kaktüsler alemide çok güzel.Bende mi başlasam diye düşünüyorum.Çok güzel kaktüsleriniz var.Elleriniz dert görmesin.

Satı Uğurtan 30-11-2011 23:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 883639)
Satıcım bahçede, balkonda, evde nerede olursa olsun bütün bitkilerin "Satıcığımın eli değince daha bir güzel büyüyoruz" diyorlar galiba;)

Aşılıların ne güzel gelişmiş, çiçeklenmiş. Ama benim favorim anne çiçeğin. Adına yaraşır bir şekilde sevgi fışkırıyor salkım salkım:)

Sevgili sevim.K, sevgi dolu iltifatlarına çok çok teşekkür ederim.
Benim favori çiçeğimde, anne çiçeğim, annem gibi çok güzel:)

Satı Uğurtan 30-11-2011 23:55

Sevgili sevim4, çok teşekkürler çiçekleri çok güzel görünüyor resmen çiçekler boyama gibi.

Sevgili sakdag, inanın renkleri öyle güzelki izlemeye doyamıyorum:)

Sayın fikreteren, çok teşekkürler, başlamakta geç bile kaldınız, benden bir isteğiniz varsa seve seve gönderebilirim saygılar.

sevgice 01-12-2011 00:48

Ayy ne ciciler.Kurdale takmış veya kuru çiçekleri yapıştırmışlar gibi sanki ama biliyoruz ki orjinal.Marketlerdeki gibi çakma çiçek degil.Maşallah....

jineop 01-12-2011 08:28

Ablam, ne güzel açmışlar. Ellerine sağlık. Selamlar...

Satı Uğurtan 02-12-2011 00:34

Sevgili sevgice, teşekkürler bende sizin gibi düşündüm, eğer ben evde olmasam yanımda açmasa yapma çiçek diyeceğim çok güzel açıyorlar bir sabah bakıyorsun dikenlerin içinden küçük bir tomurcuk, başka gün bakıyorsun sanki bir yerden alıp oraya yapıştırılmış bir çiçek.

Sevgili lir, canım benim çok çok teşekkürler sevgiler.

alcen 02-12-2011 00:47

Satıcım kaktüslerin gerçekten çok güzel arkadaşım.Banada sukulentler sarmaya başladı,sizlerin yüzünden bir hastalığım daha oldu,bakalım hayırlısı çok öpüyorum canım.

zenfree 03-12-2011 22:19

Satı Hanım gözlerime inanamadım. Bu mevsimde maşallah. Çok güzeller.:)

Satı Uğurtan 03-12-2011 23:53

alcenciğim çok teşekkürler çok sağol, sarsın sarsın bu hastalık senide sarsın, bence çok güzel bir hastalık, bende olanlardan istersen hemen liste yap:)
Bende seni öpüyorum sevgiler.

Satı Uğurtan 03-12-2011 23:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zenfree (Mesaj 884805)
Satı Hanım gözlerime inanamadım. Bu mevsimde maşallah. Çok güzeller.:)

Sevgili zenfree, çok teşekkürler mevsim olarak uygunmu bilmiyorum fakat gerçekten çok güzeller:)

günebakan 04-12-2011 17:37

Kaktüs çiçekleri de çok güzel açmışlar harika görünüyorlar:)

yener.T 04-12-2011 17:46

Sayın Satı Uğurtan bu mevsimde kaktüslerinizin renk renk çiçek açması çok hoş,güzel bakım ve sevginin eseri olduğunu tahmin ederim.Selamlar.

Satı Uğurtan 12-12-2011 23:36

Sevgili günebakan, çok teşekkürler sağol arkadaşım.

Sayın yenerT, iltifat ediyorsunuz çok teşekkürler bana görede sevgi, bakımından çok anlamıyorum çünkü, saygılar.

Satı Uğurtan 27-12-2011 23:05

Kaktüslerim.

3 Eklenti(ler)
Kaktüslerim uzun süredir çiçekleriyle beni mutlu etmeye devam ediyorlar.

Vildan Sönmez 27-12-2011 23:07

Satı'cım hediye anne çiçeğimi nerede tutuyordun ? Kapalı balkonda mı dursun dışarıda mı ?

Satı Uğurtan 27-12-2011 23:12

Kaktüslerim.

3 Eklenti(ler)
Lithops um yavruluyor:)
Evde baktığım kedi, köpek, kuş yavruluyor hissi uyandı, çok hoş bir duygu:)

Satı Uğurtan 27-12-2011 23:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 892456)
Satı'cım hediye anne çiçeğimi nerede tutuyordun ? Kapalı balkonda mı dursun dışarıda mı ?

Sevgili Vildan hanım, ben anne çiçeğini hep bahçede açıkta tutuyorum sevgiler.

sakdag 28-12-2011 07:30

Satı hanım, ama bu turuncu - kırmızı açan aşılı kaktüsünüz çok güzel.... Rengine hayran oldum, bayıldım, biraz da kıskandım :) Bol bol fotoğrafını yayınlayın lütfen, açan aşılı kısmın ismi nedir acaba?
Bir de bir şey daha sormak istiyorum müsadenizle, 203. mesajınızdaki ilk fotoğrafta yeşil bir kaktüs gövdesi var, soldaki saksıda; acaba bu bir atlas mıdır yoksa aşılı bir kaktüsün aşı bölümü kopmuş, anaç gövdesi midir? Hep merak etmişimdir aşılı kaktüslerde bu yeşil anaç gövde ne kaktüsüdür diye? Bir arkadaşımın aşılı kaktüsünün aşı bölümü kazara kopunca gövde bir süre sonra sürgün verip gelişmeye başlamıştı, sonra ağırlığına dayanamayıp pencereden düşüp parçalanmış. :( Atlasa çok benziyordu.

sevim.K 28-12-2011 08:40

Ellerine sağlık Satıcım. Ne kadar doğru söylemişim "yeşil ellisin" derken. Çiçek oluyor senin ellerinde herşey.

İyi yıllar diliyorum Sevgili Satı. Sana ailene, sevgiyle, huzur ve sağlıkla yeni yıllar. Öpüyorum hepinizi, sevgiler:)

bettyycim 28-12-2011 08:41

Satı abla ne güzel açtırmışsın kaktüslerini bayıldım, şu kuru çiçekler varya onlar gibi duruyor enfessss ;)

zenfree 28-12-2011 10:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 892458)
Lithops um yavruluyor:)
Evde baktığım kedi, köpek, kuş yavruluyor hissi uyandı, çok hoş bir duygu:)

Çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. Kaktüsler bende de aynı hissi uyandırıyor.:)

Satı Uğurtan 28-12-2011 16:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sakdag (Mesaj 892522)
Satı hanım, ama bu turuncu - kırmızı açan aşılı kaktüsünüz çok güzel.... Rengine hayran oldum, bayıldım, biraz da kıskandım :) Bol bol fotoğrafını yayınlayın lütfen, açan aşılı kısmın ismi nedir acaba?
Bir de bir şey daha sormak istiyorum müsadenizle, 203. mesajınızdaki ilk fotoğrafta yeşil bir kaktüs gövdesi var, soldaki saksıda; acaba bu bir atlas mıdır yoksa aşılı bir kaktüsün aşı bölümü kopmuş, anaç gövdesi midir? Hep merak etmişimdir aşılı kaktüslerde bu yeşil anaç gövde ne kaktüsüdür diye? Bir arkadaşımın aşılı kaktüsünün aşı bölümü kazara kopunca gövde bir süre sonra sürgün verip gelişmeye başlamıştı, sonra ağırlığına dayanamayıp pencereden düşüp parçalanmış. :( Atlasa çok benziyordu.

Sevgili sakdag, çok teşekkür ederim kıskanmayın bu türler yavruluyormu bilimiyorum, yavrularsa ilk sana gelir:)
Evet atlas, sanıyorum kaktüs aşısını atlasa yapıyorlar, dediğiniz gibi aşı bölümü koptuğu için altı atlas işte.
Aslında bende merak ediyordum, altı atlasa benzediği için benim merakımıda sevgili beetticim gidermişti, geçen yıl bana gelmişti atlasın aşılanıp aşılı kaktüs olduğunu o söylemişti sağolsun.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025