![]() |
Kaktüs
1 Eklenti(ler)
Kaktüsüm ikinci çiçeğinide açtı.
|
Turuncu çiçekler kaktüsünüze çok yakışmış.Daha birçok çiçeğini görmenizi ve diğer kaktüslerinizin de bolca çiçeklenmesini dilerim.Ayrıca 18 numaralı mesajınızdaki aranjman son derece güzel görünüyor.Emeğinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Satı abla, maşallah subanallah. Ne güzel açmış... Benim aşılı kaktüsümün üzerinde de tomurcuk belirtileri var. Aynı cins eğer yanılmıyorsam. Bakalım benimkiler ne renk olacak.
Eklenti 195084 |
Sevgili dileknş, çok teşekkür ederim, 18 nolu mesajdaki aranjman bana cemo arkadaşımın hediyesi.
|
Alıntı:
|
18 no lu aranjmanın son halini merak ettim:))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Yücel, aslında çok merak etmeyin, kışın yaprakları kuruyup yazın kökten yeşeren bitkilerde vardı onda, onun için bazı yerleri boş gözüküyor, bence biraz bekleyin yazın tekrar yüklerim sevgiler:)
|
Kaktüslerim.
4 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentlerim.
|
Kaktüs.
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentler.
|
Alıntı:
|
Satı Hanım çok çok güzeller.
|
Alıntı:
|
Kaktüs ve sukulentler.
2 Eklenti(ler)
Sevgili zenfree, çok teşekkürler iki güzellik daha ekleyeyim:)
|
Kaktüslerim.
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentlerin çiçekli hali.
|
Satı hanım aranjmanlar ne güzel olmuş sankı çerez tabagı gibi pıtır pıtır.Beni yee diye bagırıyorlar. Darısı bize inşallah...
|
Hepsi çok güzel.Echinopsis açmış.Güle güle koklayın :)
|
Sevgili sevgice, daha güzelleri sizin olsun sevgiler.
Sevgili Oğuzhan, sanıyorum Echinopsis in nasıl koktuğunu biliyorsun sevgiler:) |
Echinopsis çok çok güzel. Gördüğüm anda büyüleniyorum.:)
Aranjmanlar da neşeli görünüyorlar. Demek ki bitkiler iyi anlaşıyor. |
Alıntı:
|
Satıcım tatildeydiniz galiba sesiniz yoktu ne zamandır. Özlemişim seni, sevgiler:)
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Sevim hanım, bende sizleri özlemişim, evet Almanyadan Günay geldi, onun yanında olduk tatile gittik beraber, bu gece yola çıktılar bir aydır beraberdik ayrılınca çok zor oldu.
Bodrum sokaklarından kaktüs manzaraları biz bir dal yetiştireceğiz diye canımız çıkarken Burası orman gibi. |
Çok güzel görüntüler. 3. fotograftaki euphorbia tirucalli mi?:eek:
|
Bodrum sokaklarından.
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentler.
|
Satı'cığım keşke bunlardan birer çelik alsaydın. çok güzellermiş:)
|
Alıntı:
|
Çok haklısınız hem bize daha da önemlisi bitkiye eziyet oluyor.
|
Sevgili günebakan, inan kıyamıyorsun o kadar güzel görünüyorlarki elini dokunduramıyorsun, belki ağustosta.
Sevgili zenfree, kesinlikle geçen yıl bende bir dal vardı kışın canım çıktı onu yaşatacağım diye, yinede yaşatamadım, doğasına uyan yerde ne gübre ne su ne bakım fakat oldukça sağlıklı görünüyordu. |
Kaktüs ve sukulentlerim.
2 Eklenti(ler)
Yeni güzellikler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025